Nieuwe reality-soap: Yolanthe op weg naar geluk

De palingsoap die Nederland deze zomer bezighield – en dan bedoel ik niet het wekelijkse half uurtje Palingsoap van de Tros – heeft Yolanthe Cabau van Kasbergen geen goed gedaan. Zij is er als de overspelige en stelende beauty uitgekomen. Tijd voor imagoherstel, heeft haar management gedacht. Dat wordt nu getracht met een reality soap , waarin we Yolanthe volgen op weg naar nieuw geluk.

Weekblad Privé bericht als eerste over de soap. Het weekblad heeft Yolanthe in Milaan achtervolgd door camera’s gezien. In eerste instantie wordt het daar nog afgedaan als filmmateriaal voor eigen gebruik, maar de Tros erkent vervolgens de soap. “Het klopt dat we een soap over Wesley en Yolanthe aangeboden hebben gekregen. Zij heeft ook in haar contract staan dat zij ieder nieuw programma-idee bij ons moet aanbieden. Maar wij hebben laten weten er niets mee te willen, dus ze is nu vrij ermee de boer op te gaan.”

Niet heel verwonderlijk van de Tros. Buiten het feit dat de omroep bijna het hele jaar volzit met De Palingsoap – en in de Palingsoap-loze weken liever iets met André Rieu brengt – lijkt het me ook dat de Tros vooral loyaal is aan de familie Smit, die (niet-familie meegerekend) toch uit een ploeg van zo’n 10 man bestaat. Vrijwel allemaal succesvol met hun eigen programma’s, lekker gezellig voor het hele gezin. Dat wil de Tros natuurlijk niet kwijt.

Maar het zou zomaar kunnen dat een commerciële omroep wel toehapt. Misschien zelfs als onderdeel van SBS Shownieuws of RTL Boulevard? Een wekelijkse update van zo’n 5 minuutjes? Ik zie het wel gebeuren…

Zie ook:
- De hete zomer van Volendam in De Palingsoap
- RTL Boulevard scoort dubbelinterview Wesley en Yolanthe
- Flink hogere kijkcijfers RTL Boulevard door breuk Jan en Yolanthe

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Nieuwe reality-soap: Yolanthe op weg naar geluk

  1. m

    Verschrikkelijk, en ook nog een beetje eng.
    Vreemd dat iemand als Snijder zich hier mee inlaat.
    Wat een raar ego heeft deze dame

      /   Reply  / 
  2. JW

    Ze is bekend van het bekend zijn, zo lust ik er ook nog wel een paar. De TROS is inderdaad een heel vreemdsoortige eend in de bijt, met die maandenlange Smit-meuk. Straks gaan ze die blonde bimbo zus ook een zomer volgen. Een kijkje in de keuken van de firma talentloos.
    Begrijp totaal niet waarom die omroep nog in het publieke bestel zit.

      /   Reply  / 
  3. Laila

    Ik kan geen paling meer zien!

      /   Reply  / 
  4. dario

    Nieuwe realitysoap HOEAH op weg naar de volgende sekspartner.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>