Line-up Op Volle Toeren bekend, Ali B bij DWDD

Volgende week begint het tweede seizoen van Ali B op Volle Toeren, de Tros heeft nu de lijst deelnemende artiesten bekendgemaakt. Het gaat om Armand, Corry Konings, Rob de Nijs, Imca Marina, George Baker, Margriet Eshuis, Ronnie Tober en Liesbeth List. Ali B wordt dit seizoen bijgestaan door MC Nina, Kempi, Hef, Brace, Dio, RB Djan, Priester en Sticks. Vanavond is een delegatie van het programma al te gast in De Wereld Draait Door.

De aflevering met Corry Konings belooft bij voorbaat een hit te worden. Ali en Kempi bezoeken deze zangeres. Corry weet met een persoonlijke bewerking van Huilen Is Voor Jou Te Laat rapper Kempi, die meermalen in de gevangenis zat, tot tranen te roeren met haar rake bewoordingen. Ook een preview van de aflevering met Armand zorgt voor emotie en wel lachen: Armand zit zo stevig te blowen, dat heel het team high wordt van de rook binnenskamers.

Zie ook:
- Eerste namen tweede reeks Ali B Op Volle Toeren bekend
- Ali B hoopt op Engelstalige songs in tweede Op Volle Toeren
- Ali B vreest succes Op Volle Toeren
- Ali B houdt niet van televisiewereldje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>