Ali B hoopt op Engelstalige songs in tweede Op Volle Toeren

Ali B op volle Toeren keert terug voor een tweede seizoen. Afgelopen woensdag was de laatste aflevering te zien waar 757 duizend mensen naar keken. Het Tros-programma behoort daarmee tot de beter bekeken titel van Nederland 3. Ali kon gisteren in DWDD met enige trots dan ook melden dat de Tros en producent Tuvalu definitief met een vervolg komen op het gelauwerde programma. Ali hoopt dat er dit keer ook Engelstalige liedjes bewerkt gaan worden door hem en zijn rappende vrienden.

Hoe die tweede serie er uit gaat zien, is natuurlijk wel spannend. Bij de opnames van deze serie was niemand nog op de hoogte van het succes. De onbevangenheid, de onschuld en het spontane zullen er in zekere mate van af zijn bij nieuwe opnames. Al vrees ik niet dat de spreekwoordelijke koek op is, daarvoor is er nog te veel onbekend terrein voor alle partijen.

Zie ook:
- Ali B vreest succes Op Volle Toeren
- Ali B houdt niet van televisiewereldje
- Ali B mag Tros-pilot uitwerken tot Ali B op volle Toeren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>