Ali B vreest succes Op Volle Toeren

Ali B heeft zijn eerste tv-hit te pakken met Ali B: Op Volle Toeren. Op de woensdagavond scoort het Tros-programma ruim een half miljoen kijkers op Nederland 3 en Ali oogst lovende kritieken. In de show laat Ali gevestigde, oudere artiesten kennismaken en musiceren met aanstormend raptalent, wat vaak verrassende samenwerkingen oplevert. Hoewel Ali blij is met alle lof en succes, vreest hij daar ook voor.

“Ik vind het een beetje eng”, vertelt hij in Life4You. “Toen ik begon met rappen had ik heel veel succes opeens. Maar voordat ik succes had, beleefde ik er meer plezier aan. Het succes werd een graadmeter, daardoor ging ik mensen pleasen. Ik voel nu al de druk door alle positieve reacties op dit programma.”

De muzikale carrière van Ali B kende een vliegende start met het winnen van de Popprijs als kroon op het succes. Maar zijn tweede album werd met de grond gelijk gemaakt in kritieken, de plaat flopte en qua succes kwam zijn carrière niet meer op het niveau uit het eerste succesjaar.

Ali: “De lovende reacties creëren verwachtingen. Ik moet er voor waken dat ik niet terechtkom in een fase van mijn carrière waarin ik weer mensen ga pleasen.”

In elke aflevering van de 2011-versie van Op Volle Toeren staat telkens één artiest centraal die een nieuw liedje opneemt. “Er komt zo goed als zeker een cd van dit programma. Ik wilde wachten tot er vraag naar was, maar ik kreeg na elke aflevering al vragen of het nummer uit zou komen. Dus na deze serie is er meteen een cd”, belooft de rapper.

Zie ook:
- Ali B houdt niet van televisiewereldje
- Ali B mag Tros-pilot uitwerken tot Ali B op volle Toeren
- Filemon Wesselink en Knevel in mediauitzending DWDD

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Ali B vreest succes Op Volle Toeren

  1. marion

    Dit programma verdient de TELEVIZIER RING !!!!

      /   Reply  / 
  2. Amy

    Hey Ali B,

    Elke woensdag geniet ik van jou programma en ik vind het helemaal super dat er een CD uit komt van Ali B op volle toeren!! Die ga ik zeker kopen want elk nummer wat jullie maken voor andere artiesten is uniek en raakt me!
    Heel veel succes!!!!

    Amy

      /   Reply  / 
  3. Hassan

    Ali-b op volle toeren (Y) goeie shit op TV. Ga een keer met Najih(L)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>