RTL maakt reclame voor schaatssterren SBS 6

Holiday on iceZojuist moest ik toch echt even met mijn wenkbrauwen fronsen, toen ik naar Dancing on Ice keek. Want in de reclame van het schaatstprogramma van RTL werd doodleuk reclame gemaakt voor de schaatsers die SBS inhuurt voor Sterren dansen op het IJs. In een commercial was te zien dat Holiday on Ice een nieuwe show heeft – Fantasy – en dat hiervoor nog kaarten beschikbaar zijn. Dat terwijl Holiday on Ice nauw betrokken is bij Sterren dansen op het IJs.
Natuurlijk komt het vaker voor dat een televisiezender reclame maakt voor een ander medium. In hetzelfde blokje was bijvoorbeeld ook een commercial te zien van Sky Radio, het grote voorbeeld van het ter ziele gegane RTL FM. En naast radiozenders wordt ook geregeld geadverteerd voor tijdschriften.

Maar een reclame voor een concurrerende tv-zender, dat zie je zelden tot nooit. Ergens is het wel logisch dat Holiday on Ice in de reclameblokjes van RTL wil zitten, aangezien de kijkers van Dancing on Ice potentiële bezoekers zijn van de schaatsshow Fantasy. Toch blijft het saillant dat Holiday on Ice ook betrokken is bij SBS, de aartsrivaal waarmee een koude oorlog wordt gevoerd.

Zie ook:
- John Williams zwijnt in Dancing on Ice
- Producent: Sterren dansen op het ijs is schnabbelshow

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “RTL maakt reclame voor schaatssterren SBS 6

  1. zalwel

    da is helemaal nie waar rtL4is veel leker dan sbs6 daar moete allemaal nie over uren want da is gwn zoow en za maaken reclame voor holiday on ice nie voor sbs6

      /   Reply  / 
  2. jesse

    helemaal gelijk heb je dan die stomme sbs 6

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>