Froukje de Both naar RTL?

Froukje de BothFroukje de Both was in augustus bij Talpa te zien in het programma Thuis, dat kort daarna al van de buis werd gehaald wegens tegenvallende kijkcijfers. Aangezien Froukje bij Radio 538 vandaan komt, wat onder Talpa valt, ging ik er van uit dat de actrice/dj wel bij die zender zou blijven hangen. Maar het lijkt er op dat Froukje de overstap maakt naar RTL. Het was al bekend dat ze te zien is in Dancing on Ice, nu meldt RTL dat ze ook Best of Boobytrap gaat presenteren vanaf volgende maand.

Boobytrap is een programma met de verborgen camera waarin collega’s of familieleden iemand een streek willen leveren. Deze persoon heeft zich in de ogen van zijn bekenden allemaal rottigheid uitgehaald die hem of haar betaald gezet moet worden. Het gaat dan overigens om tamelijk onschuldige terug-pak-acties. Het programma werd ooit gepresenteerd door Bart de Graaff, later door Gijs Staverman. Froukje gaat nu de beste boobytraps aan elkaar praten.

Erg hoogdravend is het dus allemaal nog niet wat Froukje voor RTL gaat doen, maar wie weet krijgt ze eerdaags wel een groot programma toebedeeld.

Zie ook:
- ‘Froukje, Wendy en Bert binden ijzers onder voor RTL’
- RTL stoomt sterren nog deze zomer klaar voor ijsstrijd
- BV’ers Dancing on Ice matig bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>