Nieuwe avonturen van Van Speijk op RTL 4


Het derde seizoen van politieserie Van Speijk heeft even op zich laten wachten, maar vanavond zijn de avonturen rondom het Amsterdamse bureau weer terug, bij RTL 4.

Talpa begon de serie begin 2006 met veel succes op de zondagavond. Al snel werd een tweede reeks gemaakt, die naar de donderdagavond verhuisde. Ook daar bleken er nog heel wat liefhebbers te zijn van Neerlands zoveelste politieserie.

Bij RTL verhuist het hele gebeuren weer terug naar de zondagavond, pal na het Eredivisie Voetbal. Een goeie zet als je het mij vraagt, zo is er ook iets voor het volk dat niet wegzwijmelt bij Boer Zoekt Vrouw.

Van Speijk, 20.30 uur, RTL 4

Zie ook:
- RTL stoft Talpa-drama af: Van Speijk en Parels & Zwijnen terug
- Ontvoering en miss-verkiezing in Van Speijk
- Eén op de tien betaalt liever voor RTL Gemist

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Nieuwe avonturen van Van Speijk op RTL 4

  1. ryjyytj

    Het is een herhaling van het tweede seizoen :)

      /   Reply  / 
  2. brian

    klopt idd, dit is het 2e seizoen, dat wat op de donderdag uitgezonden werd. Het uitzenden van dit 2e seizoen is voor RTL meer n test om te kijken of het goed genoeg scoort om er een derde seizoen voor te maken.

      /   Reply  / 
  3. Herman

    Oh ik kon daar niks over vinden op de RTL-site en IMDB zei dat vandaag 3de seizoen begon

      /   Reply  / 
  4. de haas

    snap alleen niet dat RTl de serie op de enige zondag introduceert dat er geen competitie voetbal is… Onbegrijpelijk, snap niet dat Erland dat niet ziet…

      /   Reply  / 
  5. Vincent

    @ Herman: Ik heb geloof ik op MEdiacourant ook gelezen dat het seizoen 2 is… Verder vind ik het ook geen sterke zet om de eerste aflevering op een voetballoze zondag te zetten… Ik gok op 700.000 kijkers…

      /   Reply  / 
  6. brenda stoelenpoot

    Kan iemand mij vertellen wat tygo gernandt met zijn haar heeft gedaan.

      /   Reply  / 
  7. ron

    lekker journalistiek van je, om alleen op imdb te vertrouwen… even rondneuzen op internet en je weet dat ‘t ‘n herhaling is… blunder!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>