Max en Gina eerste afvallers Mijn Tent is Top

Slecht nieuws voor de eigenaren van restaurant Mangú in Enschede, want zij zijn zojuist uit Mijn Tent is Top gezet. De jury zag het minste heil in het concept van Max en Gina en liet de kandidaten afvallen in de horecastrijd. Op zich is dat niet heel verrassend; vorige week was al te zien hoe Mangú de ene na de andere rampavond had en ook de winstcijfers bleven achter. Wel verrassend was dat ook Choix du Chef uit Den Haag in de gevarenzone zat.

De strijd tussen vier nieuwe restaurants begon twee maanden terug bij RTL 4. Vier koppels moesten een casco pand omtoveren tot een fraaie uitgaansgelegenheid. Daar zijn ze alle vier in geslaagd, maar vervolgens moet de boel ook draaiende worden gehouden. Dat ging Max en Gina in Enschede niet heel goed af. Toen de mystery guest langskwam om een oordeel te vellen, eindigde het duo onderaan met een 3.

Choix du Chef kreeg toen een 7,5 en overall gezien presteert het Haagse koppel vrij constant. Eigenlijk eindigen Stephan en Jacqueline telkens tweede. Maar de jury is dus niet tevreden. De omzet en de winst moeten omhoog.

Zelf had ik verwacht dat het tussen Groningen en Enschede zou gaan bij deze eerste exit. Maar Groningen werd blijkbaar gematst. Over twee weken is de volgende exit, nog eens twee weken later de finale. Spannend!

Zie ook:
- Max uit Mijn Tent is Top maakte al eerder tv-debuut
- Welk koppel in Mijn Tent is Top gaat huilen?
RTL 4's succesformule: Mijn Tent is Top

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Max en Gina eerste afvallers Mijn Tent is Top

  1. esther

    Ik ben blij dat Max en Gina eruit zijn. Wat een over het paard getilt stelletje is dat. Als ze eerst eens die hete aardappel uit hun strot halen wordt het misschien nog wel eens wat.
    Ze voelde zich zo verheven boven hun medekandidaten, dit is echt een geweldige uitkomst

      /   Reply  / 
  2. Jan Willem

    De manier ook waarop Max als een speer het pand verliet na het juryberaad, alle nette maniertjes waren snel vergeten, maar dat krijg je als het is aangeleerd en niet in je zit. Reclamepatser. En zij is geen kok, no way. Die tent zal wel snel een hippe cocktailbar worden met kleine hapjes. Ik mag toch aannemen dat Groningen er in de volgende ronde uitvliegt en dat het tussen Den Haag en Breda gaat.

      /   Reply  / 
  3. Tessa

    Ik vind het belachelijk dat ze eruit zijn ,,
    En dat mensen ook zo over hun denken en oordelen !! Dit zijn nou eindelijk eens kanidaten met een beetje Spirit om tewinnen!!
    Dat kan je van de meeste niet zeggen !!
    Laat iedereen maar lekker zo over hun praten,, In de meivakantie kom ik zeker een keer bij jullie langs !! Magu is echt een top tent !! (L)

    Xx Tessa (12 jaar)

      /   Reply  / 
  4. Tessa

    Haal zelf die aardappel uit je strot ..
    Probeer jij maar een toptent tebouwen in 8 weken !! En ‘s nachts geen oog dicht doen !!
    Kijken of jij al je nette maniertjes dan nog zoo goed weet !! En doordat Max zo snel weg reed hebben ze nu een hele dikke deuk in hun auto .. Dus hun zitten met de schuld en jij hebt daar verder niks mee nodig !!!!
    Laat ze gewoon verder met rust wil je ?!

    Xx Tessa

      /   Reply  / 
  5. josie

    ga jij maar lekker eten hoor bij MAGU hahahaha

      /   Reply  / 
  6. Herman den Blijker

    Jongens, jongens,
    MAGU is een fijne tent, maar het zijn geen winnaars.

      /   Reply  / 
  7. PHX

    Mangú

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>