Inge de Bruijn verslaat publieksfavoriet John Williams in finale Let’s Dance

Inge de Bruijn is de winnaar geworden van Let’s Dance. Het publiek koos de act Michael Jackson tot favoriet. Ze moest vorige week in de halve finale haar ticket tot de finale verdienen, nadat het publiek haar eerder niet rechtstreeks liet doorgaan naar de finale.

Het niveau lag vanavond toch wel verrassend hoog. Alle kandidaten hadden hun act opgepoetst en daardoor was het voor de kijker toch wel heel erg moeilijk kiezen. Eén van de publieksfavorieten, de heren van Radio 538 en hun Lady Marmelade, vielen al snel af. Uiteindelijk ging het tussen Inge de Bruijn en John Williams, die van te voren ook werden getipt als kanshebber.

Verrassend was de act van Jody Bernal, die Justin Timberlake deed. Hij liet Janet Jackson in de vorm van Nathalie Makoma het podium opkomen en trok haar borst tevoorschijn. Die werd binnen een seconde weer bedekt, maar deze nippleslip zal in de online herhaling vast wel stilgezet kunnen worden. Nathalie deed eerder in Let’s Dance een act met Glennis Grace en Hind Laroussi, waarbij per abuis de tepel van Hind werd ontbloot.

Let’s Dance is georganiseerd voor KiKa, het goede doel dat strijdt tegen kinderkanker.  Dat liet Inge de Bruijn nog even duidelijk merken in haar overwinningsspeech.

Carlo sloot af met de woorden: ‘Tot volgend seizoen!’ Komt Let’s Dance ook echt terug? We gaan het meemaken.

Bekijk Inge de Bruijn als Michael Jackon (1ste show, zonder pinguin-move en This Is It):

Zie ook:
- Het kroonstuk op 8 weken amusement: finale Let’s Dance
- Carlo en Irene doen zelf act in finale Let’s Dance
- Publiciteitsmachine maakt overuren voor Let’s Dance
- Carlo Boszhard: Let’s Dance niet te melig
- Carlo en Irene tot 2012 bij RTL te zien

14 Reacties // Reageer

14 thoughts on “Inge de Bruijn verslaat publieksfavoriet John Williams in finale Let’s Dance

  1. Remko

    Het was John of Inge daarbij is de winst van Inge wel mooi omdat ze de ambassadeur is van KiKa.

      /   Reply  / 
  2. antonio

    dat Inge als winnares is gekozen geeft blijk van de incapaniliteit van de jury. ghe move can Michael bij uitstek, ddoonwalk’ werd door de zwemkampioenenne fedegradeerd tot een eerste kruip mive van een 8maanden jonfe baby.

      /   Reply  / 
    1. Cynneke

      Volgens mij moet je niet proberen blind te typen. Gaat niet hélemaal jofel…. Ik kan er geen kaas van maken.

        /   Reply  / 
  3. Richard

    Dit programma moet niet terug komen. Zo’n daverend suc6 was het niet!

      /   Reply  / 
    1. Mart

      ach ipv een film kan het makkelijk op de zondagavond waar het volgens mij beter past.

        /   Reply  / 
  4. Monique

    Mijn stem ging naar John, maar Inge was een terechte winnaar. Leuke show weer vanavond.

    lol @ Cynneke

      /   Reply  / 
  5. Vincent

    Waarom dit programma volgend seizoen niet op de woensdagavond proberen? Gegarandeerd een beter marktaandeel op deze weinig boeiende tv-avond dan op de zaterdag! De show bleek is te licht bevonden voor de zaterdagavond…

      /   Reply  / 
  6. Brechtsje

    Dat het programma volgend jaar terug komt is volgens mij bijna zeker… Er werd constant gezegt “dit jaar, of 2009″ en aan het einde ook nog “tot volgend seizoen”

      /   Reply  / 
  7. mariska

    ik heb zelf de eerste live show meegemaakt,met john williams die als eerste begon,iedereen was zo verbaasd en vol lof hoe hij beyonce deed. meteen zeiden we al die komt in de finale en wie weet wint hij wel. en dat gevoel had ik ook toen ik inge de bruin zag dansen als mj,echt zo goed gedaan. dus verdiende plaatsen 1 en 2,had het zo beide erg gegund,en terechte winnaars eigenlijk allemaal wel. leuke show,en hopelijk komen ze idd volgend jaar terug. misschien dan een ander doel?

      /   Reply  / 
  8. markus

    Dit programma hoeft niet meer terug te komen van mij. Hoewel ik het een leuk programma vond, denk ik dat er voor een 2e seizoen geen bekende dansen meer over zijn.

      /   Reply  / 
  9. Bernie

    Programma mag van mij zeker terugkomen. Carlo en Irene deden het leuk en het was gewoon een goed zaterdagavond programma. Ik hoop dat ze in een volgend seizoen iets bekendere NLers nemen want het niveau van de BNers was wel wat laag. Je zag gewoon met de week dat het lastiger was om weer een BNer te strikken….

      /   Reply  / 
  10. vinn

    Zo speciaal was de act van Jody niet, dit gebeurde ook gewoon in liveshow 2.

      /   Reply  / 
  11. Larissa

    ik had van te voren al kunnen voorspellen dat Inge zou winnen. zij is ambassadeur van KIKA. en, vergeleken bij de andere acts, was ze goed, maar zeker niet de beste!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>