Vanavond wel Norah Jones in RTL Boulevard

Bij RTL Boulevard is het tegenwoordig elke avond vrije inloop. Er gaan maar weinig avonden voorbij of er is niemand te gast in de studio. Bijna altijd zijn dat Nederlandse sterren, maar incidenteel komen er ook internationale namen langs. Zoals vanavond: Norah Jones (foto, click voor groter). Eigenlijk zou ze gisteren al in de studio aanschuiven om te praten over haar nieuwe album The Fall, maar Norah moest wijken voor het overlijden van Ramses Shaffy. Vanavond de herkansing.

Nee, natuurlijk heeft Norah haar agenda niet omgegooid om vanavond alsnog aan te schuiven in de studio. Het gesprek en het bijbehorende optreden zijn ‘gewoon’ dinsdag opgenomen en worden vanavond uitgezonden. Tenzij er natuurlijk weer een gebeurtenis plaatsvindt waardoor er geen ruimte meer is voor Norah. Al lijkt het onwaarschijnlijk dat dit twee dagen op rij gebeurt.

Overigens komt later deze maand Robbie Williams langs. Om enorme drukte met gillende fans te voorkomen, is de precieze datum vooralsnog geheim gehouden.

RTL Boulevard, 18.35 uur, RTL 4

Zie ook:
- Robbie Williams gasthoofdredacteur RTL Boulevard
- Volop Ramses Shaffy op televisie

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Vanavond wel Norah Jones in RTL Boulevard

  1. el-g

    tja, robbie williams zou al zijn geweest of komende week komen; special word volgende week woensdag uitgezonden.

      /   Reply  / 
  2. Mart

    :D waarom doen ze bij rtl boulevard net alsof Norah live in de studio is door de zelfde kleding aan te doen??????? Dan had je daar ook Maik de Boer neer moeten zeggen, dit is wel heel zielig.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>