Kijkcijfers vrijdag: Uri Geller en De Munk-soap krabbelen op

Een kleine verschuiving in de kijkcijfers op vrijdagavond gisteren. X Factor bleef met 1,5 miljoen kijkers het best bekeken amusement – en scoort bovendien vrij stabiel. Maar op de andere netten krabbelden gelijktijdig andere shows op. De Nieuwe Uri Geller beleefde zijn eerste liveshow en werd door 863 duizend mensen gezien. De afgelopen weken lag die score rond de 650 duizend. De soap van Danny & Jenny de Munk steeg tot 891 duizend kijkers.

De soap van De Munk was het enige smetje op de vrijdag van Nederland 1, want Flikken Maastricht (1,5 miljoen), De TV Show (1,3 miljoen) en Pauw & Witteman (1,1 miljoen) scoorden verder prima.

Op Nederland 3 trok Gehaktdag met Lange Frans opnieuw weinig kijkers: 275 duizend. Dat programma lijkt erg afhankelijk van zijn gasten. Vorige week scoorde de aflevering met Martin Simek ook al beroerd. Hints trok aansluitend 477 duizend kijkers en dat is iets onder het gemiddelde. VOC moest het moet 239 duizend kijkers doen.

Op Net 5 wordt de vooravond vanaf maandag omgegooid. Grey’s Anatomy trok 78 duizend kijkers, Met de Deur in Huis kwam uit op 92 duizend kijkers en Hoge Hakken, Strakke Pakken deed het met 136 duizend kijkers niet best. De eerste Net 5-vertoning van House was goed voor 258 duizend kijkers.

Zie ook:
- Net 5 haalt nieuwe vooravond nu alweer van zender
- Uur van de waarheid voor De Nieuwe Uri Geller
- Kijkcijfers zondag: Matige start Wipeout
- Kijkcijfers zaterdag: Meer kijkers voor Linda, minder voor Paul en Move Like Michael Jackson
- Kijkcijfers vrijdag: Actualiteit en X Factor scoren

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Kijkcijfers vrijdag: Uri Geller en De Munk-soap krabbelen op

  1. Martijn

    Gehaktdag was toch met Lange frans

      /   Reply  / 
  2. Chiel

    Jep. Nanninga is volgende week.

      /   Reply  / 
  3. dRob

    Wat hebben ze er veel aan gedaan bij SBS om Uri weer op te laten krabbelen. Geregisseerd tumult en chaos in de studio.

    pfff

      /   Reply  / 
  4. Topmodel

    Ik heb voor het eerst gehaktdag gezien, ik vond het zo leuk dat de de andere afleveringen via gemist ga kijken. Erg leuke humor vond ik het.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>