Voetbal International terug met echt decor

De Eredivisie competitie is weer begonnen. Gisteren keken er al bijna 2 miljoen mensen naar Studio Sport en vanavond vangt ook Voetbal International op RTL 7 weer aan. Met veel verbeteringen ten opzichte van vorig jaar, vindt presentator Wilfred Genee. “Toen begonnen we op nul, moesten we zelf sponsors zoeken en zaten we in het begin in de studio van RTL Boulevard”, zegt hij in De Gooi- en Eemlander. “Er was geen geld voor een decor, dat hebben we zelf met plakband en punaises in elkaar geknutself, maar eigenlijk sloeg het dood als bier in een vet glas.”

Dit seizoen beschikken Genee en zijn presentatiepartner Johan Derksen meteen over een studio met echt decor. En er is weer publiek bij aanwezig, zoals dat ooit al was bij Voetbal Insite. “Met het publiek erbij wordt het een stuk levendiger. Het is natuurlijk nooit echt saai bij ons aan tafel en het publiek versterkt de sfeer. En, jahaa, op vrijdag hebben we nu zelfs ook een band.”

De vrijdaguitzending wordt na een wedstrijd uit de Jupilerleague uitgezonden. Hierin blikken de heren vooruit op het weekend. “Dat wordt nu breder getrokken. Denk bijvoorbeeld aan gasten als Wouter Bos, naast minister een fanatiek Feyenoord-supporter.”

Voetbal International, 21.30 uur, RTL 7

Zie ook:
- Hoogzomer en vanavond toch al Eredivisie voetbal op tv
- Vanavond terugkeer Voetbal Insite euh… International
- Toch doorstart Voetbal Insite

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Voetbal International terug met echt decor

  1. Mart

    Ga de eerste 3 afleveringen zo eens bekijken. Heb al verhalen gehoord dat het weer geweldig is en de maandag scoort de eerste 2 x ook geweldig voor rtl7 begrippen. Vrijdag moet de kijker denk nog ff aan wennen maar dat zal ook wel snel naar de 400.000 gaan denk ik.

      /   Reply  / 
  2. valkenier

    Goed programma. Wil graag weten hoe de band heet die vrijdagavond speelde bij Voetbal Insite.

      /   Reply  / 
  3. P.C. Meijer

    Van Bommel vond het vanavond in een TV interview typisch Nederlands om kritiek te hebben op het optreden van hem en o.m. de Jong. Ging daarbij gemakshalve maar voorbij aan het feit dat die kritiek vooral uit het buitenland kwam en bepaald niet alleen de laatste wedstrijd betrof.Kan me nu voorstellen dat een rasvoetballer als van Basten niet met zo’n figuur door een deur kon. Het is het soort voetballers dat andere spelers het spelen onmogelijk maakt. Bij een club rendeert dat, het gaat tenslotte om geld. In een team dat een land vertegenwoordigt hoort een dergelijke mentaliteit niet thuis.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>