VIP-versie Expeditie Robinson in de maak

De kans is groot dat er een Expeditie Robinson met bekende Nederlanders en Vlamingen komt. Albert Verlinde vertelde vanmorgen op Q Music dat verschillende bekendheden momenteel worden gepolst voor deelname aan het programma. Ze zullen dan een maand op een onbewoond eiland onder karige leefomstandigheden doorbrengen, net als de reguliere kandidaten.

Helemaal nieuw is het concept natuurlijk niet. IJsvariant 71 Graden Noord is ook al met BN’ers, net als geestverwant Wie Is de Mol. RTL 5 komt dit jaar bovendien met een BN’er-aflevering van Wipeout.

Toch vraag je je af waar het voor nodig is. Het laatste seizoen behaalde in Nederland extreem goede kijkcijfers en de formule lijkt nog lang niet uitgewerkt. Mogelijk komt het initiatief vanuit België, waar de laatste serie juist minder dan verwacht presteerde.

Zie ook:
- Belgen haken mogelijk af bij Expeditie Robinson
- Wie wint Expeditie Robinson 2009?
- Expeditie Robinson halverwege; de stand van zaken
- Honger leidt tot fikse ruzie in Expeditie Robinson
- Eindelijk: Expeditie Robinson 2009 begint
-
Nog een addertje onder het gras bij Expeditie Robinson 2009

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “VIP-versie Expeditie Robinson in de maak

  1. Mina

    Ze moeten Josje van K3 laten meedoen…

      /   Reply  / 
  2. Topmodel

    Weer een gaar bner feestje. Begin me toch stilletjes af te vragen of dit soort progjes onderdeel van salaris is. Ander progjes scoren niet, men zit toch thuis met contract, dus dan maar op pad sturen? Verder worden nog 3 niet rtlers uitgenodigd voor de juiste verdeling???

    71 granden noord is als bner progje begonnen. Vind ik toch net ff anders.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>