Den Blijker begint aan grootste horecamissie: Herrie XXL

RTL 4 heeft weer een nieuw programma voor Herman den Blijker gevonden. De exotische oorden worden even gelaten voor wat ze zijn, Den Blijker gaat weer aan de slag in eigen land. Dat gebeurt al met Herrie in het Hotel, waarvan binnenkort nieuwe afleveringen worden uitgezonden. Maar dit najaar begint Den Blijker volgens eigen zeggen aan zijn grootste horecamissie tot nu toe: Herrie XXL.

Herrie XXL lijkt een smeltkroes te worden van al zijn eerdere RTL-programma’s. Opnieuw gaat Den Blijker langs bij horecazaken die wel wat van Hermans expertise kunnen gebruiken. En net zoals in Mijn Tent Is Top zullen de zaken ook tegen elkaar strijden. Oftewel: alle zaken moeten hun schouders eronder zetten, eentje presteert uiteindelijk het beste en wint Herrie XXL.

Hier kan ik wel enthousiast van worden. De laatste twee jaar is het echt zoeken geweest naar programma’s voor Herman den Blijker, waarbij ik de huiskamerrestaurant-variant wel het absolute dieptepunt vond. Maar met het maken van nieuwe afleveringen van Herrie in de Keuken / Herrie in het Hotel en nu ook Herrie XXL zet RTL zijn chefkok weer in waar hij excelleert. Herrie XXL wordt gemaakt door Palm Plus, die ook de Mijn Tent Is Top-serie produceerde

Nu zal RTL hopen dat de kijker ook weer terugkeert, want die is met al die gezochte formats voor Den Blijker hier en daar wel afgehaakt.

Zie ook:
- Den Blijker terug naar basis met Herrie in de Keuken
- Hoe-houden-we-Herman-op-tv-show: Herrie in je Huiskamer

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “Den Blijker begint aan grootste horecamissie: Herrie XXL

  1. Steffan

    Herrie in het Hotel vind ik persoonlijk het leukst!
    Herrie XXL kan ook wel interessant worden, al vind ik die naam niet echt geschikt. Lijkt teveel op Afvallers XXL van SBS6.

      /   Reply  / 
  2. Anony Muis

    Wat mij betreft mag “Mijn Tent is Top” weer terug komen.
    Een geweldig programma!

      /   Reply  / 
  3. Martijn

    Vond ‘Herrie in je huiskamer’ anders een redelijk leuk programma.Volgens mij komt het nog dit voorjaar terug met 7 nieuwe afleveringen.

    Herrie XXL klinkt inderdaad leuk! Hoop net als bij ‘Mijn tent is top’ op een live finale.

      /   Reply  / 
  4. rob

    herrie in het hotel is terug van af dinsdag 8 maart met 8 nieuwe afleveringen!.mischien van af mei Herrie xxl??????

      /   Reply  / 
  5. Matt

    De huiskamerrestaurant-variant was juist wel aardig omdat mensen die dachten dat ze goed konden koken zichzelf soms behoorlijk tegenkwamen.

    Die wedstrijd in Nieuw Zeeland was dan weer minder geslaagd, misschien ook wel door de personen die meededen.

    Maar, “mijn tent is top” was toch wel het leukste. Heb zelf in een aantal zaken gegeten, jammer dat meeste restaurant het niet overleefd hebben!

      /   Reply  / 
    1. Martijn

      Herrie aan de horizon heb ik 2 seizoenen van genoten, maar ‘enkele reis paradijs’ en ‘Herman’s kookeiland’ waren daarna iets teveel van het goede, waardoor ik nu helemaal klaar ben met de afvalraces.

        /   Reply  / 
  6. sas

    zijn de kandidaten al bekend?

      /   Reply  / 
  7. peter

    Ik heb gisteren gekeken vond het een beetje tegenvallen maar moet er misschien even aan wennen. Wat mij wel opviel is dat Herman overal naar binnen loopt met een dikke sigaar in zijn handen dit terwijl het verboden is om te roken in horecagelegenheden is hij bewust bezig om zich af te zetten tegen de regels of is hij boven de wet gesteld? Kom op Herman wees een kerel een rook niet in die uitzending.

      /   Reply  / 
  8. Evert

    Laatsts stukje gezien gister, Herman moest kiezen uit 2 finale kandidaten en koos voor het stel dat rauw en verbrandt eten uitgaf? Keuze moest niet moeilijker zijn dan dat het gemaakt werd door Herman zelf. In dit geval vond ik het een verkeerde keuze……

      /   Reply  / 
  9. riek

    Onbegrijpelijk dat Schoorl eruit is gegaan.
    Werkte keihard met z’n tweeen en goed eten.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>