Hoe-houden-we-Herman-op-tv-show: Herrie in je Huiskamer

Herman den Blijker beleefde vorige week de schrik van zijn leven, toen hij in een helikopter zat die neerstortte. Gelukkig zonder letsel (volgens de laatste berichten althans) maar Den Blijker is wel enige rust voorgeschreven. Dat komt hem persoonlijk en producent Endemol dan weer beroerd uit, want de tv-kok neemt momenteel twee programma’s tegelijk op. Waaronder Herrie in je Huiskamer, vanavond voor het eerst te zien op RTL 4.

Herrie in je Huiskamer dus, waarin mensen warmdraaien voor een huiskamerrestaurant. Een echt hobby-programma dus weer, al zou je het ook wel kunnen zien als een ‘hoe-houden-we-Herman-op-tv’ programma. Het siert RTL dat ze de formules van Herman den Blijker telkens fris houden en vernieuwen, maar soms zijn het ook variaties op programma’s die niet echt nieuw zijn. Zoals het in de afgelopen maanden uitgezonden Enkele Reis Paradijs.

Misschien is bovenstaand iets te zuur en blijkt Herrie in je Huiskamer een fantastisch programma. We gaan het zien. Toch ben ik blij dat straks Herrie in het Hotel terugkeert en – als ik het goed heb begrepen – Mijn Tent Is Top dit najaar.

Herrie in je Huiskamer, 21.30 uur, RTL 4

Zie ook:
- Weer nieuw Den Blijker-programma: Herrie in je Huiskamer
- Enkele Reis Paradijs begint op RTL 4
- Herman den Blijker geeft Enkele Reis Paradijs weg
- Herman den Blijker helpt nu hardwerkende horeca-ondernemers

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Hoe-houden-we-Herman-op-tv-show: Herrie in je Huiskamer

  1. Edwin

    Nee, je bent helemaal niet te zuur. Misschien net te mild. Herman den Blijker is de afgelopen jaren zo vaak op teevee geweest dat hij binnen de kortste keren wordt uitgekotst (om het maar eens in culinaire termen te formulren). Kookbuffel Den Blijker mag voor mij enkele reis paradijs blijven en nooit meer terug komen op teevee. http://boosopdelucht.nl/?p=599

      /   Reply  / 
  2. Martijn

    Ik vind zijn programma’s geweldig, maar het is de laatste tijd gewoon echt teveel.Het scoort en ze hebben niks anders voor dat tijdstip blijkbaar. Eeuwig zonde, want op deze manier zal Herman geen lange carriere meer tegemoet gaan op tv.

      /   Reply  / 
  3. Martijn

    Geniet ook het meest van Herrie in het hotel en mijn tent is top.Mijn tent is top trouwens in het najaar zeg je??? Dat wordt dus een editie waarbij het buitenterras minder in trek zal zijn.

      /   Reply  / 
  4. Rtd

    op een gegeven moment is het klaar. Kunnen ze niet bij RTL die oude dinsdag avond terug halen…. seizoennetje koken en een seizoennetje wonen ofzo?
    Want in Holland staat een huis etc dat was goeie tv op dinsdag avond.

      /   Reply  / 
    1. Martijn

      Als ze nog een aantal jaar doorwillen met den Blijker zou dat wel verstandig zijn.

      @Herman: Komt komend najaar niet eerst Hermans kookeiland, of wordt dit soms een zomer opvullertje.

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>