Trinny & Susannah werken modemissers weg bij RTL 4

Het makeover-programma van de Britse Trinny & Susannah keert vanavond terug op RTL 4. In Missie Holland proberen ze het grijze straatbeeld te doorbreken. In acht nieuwe afleveringen reizen Trinny en Susannah ook dit jaar af naar verschillende Nederlandse steden om daar negen kandidaten (acht vrouwen en één man) op straat te selecteren op hun modemissers.

De modestylisten hebben inmiddels hun sporen verdiend en weten als geen ander dat uitgezakte bh’s, slobbertruien of hoogwaterbroeken symbool staan voor een uniek verhaal. Want achter bijna iedere fashion-faux-pas schuilt een bijzondere historie: een vrouw die 128 kilo is afgevallen en niet kan wennen aan haar nieuwe maatje minder. Een jonge vrouw van nog geen dertig die de zorg draagt voor haar zieke man en hun kind en daardoor zichzelf verwaarloost. Trinny en Susannah gaan op zoek naar ontroerende, verrassende en bijzondere verhalen achter de foute outfit. Maar ze doen dit wel op hun eigen welbekende manier: zonder een blad voor de mond te nemen en met enige vrijpostigheid.

De negen kandidaten worden meegenomen naar de headquarters van Trinny & Susannah, hun eigen make-over fabriek in Rotterdam. Hier staat een team van stylisten, kappers en visagisten klaar om het duo te assisteren. In het tijdsbestek van enkele uren moeten de kandidaten worden voorzien van een compleet nieuwe look. Alles wordt onder handen genomen, van kapsel tot ondergoed en van make-up tot kleding en schoeisel. Elke uitzending sluit af met een catwalkshow waarin de gerestylde man en vrouw hun nieuwe look voor het eerst te zien krijgen, met familie en vrienden als getuigen.

Trinny & Susannah: Missie Holland, 21.30 uur, RTL 4

Zie ook:
- Mode/styling-personality’s Trinny & Susannah bij RTL 4
- RTL haalt Britse modepolitie Trinny & Susannah naar NL

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Trinny & Susannah werken modemissers weg bij RTL 4

  1. anoniem

    Winston gaat nieuw programma presenteren op de zaterdag avond van RTL.
    Studio show over trouwen etc.
    Dus dat gaat komen na IHVH eind november.

      /   Reply  / 
  2. Pieter

    Ik heb erg gelachen om die 32-jarige giecheljongen, duidelijk nog maagd, die een nieuwe look kreeg: “I feel me great!”. Kostelijke TV!

    En die die andere slachtoffers/gelukkigen waren ook de moeite.

      /   Reply  / 
    1. Danielle Wortelboer

      Ja, die 32-jarige giegeljongen nam wel mooi iedereen in de maling.
      Hij kwam zojuist voorbij in een programma de 25….. als figurant!!!!!
      Programma kan dus zo helemaal niet meer serieus genomen worden.
      Laten ze mensen ‘helpen’ die het daadwerkelijk nodig hebben, zijn er meer dan genoeg van!

        /   Reply  / 
  3. Kiki

    1 keer gezien en gelijk de laatste keer.Ik vind het zo’n stom progamma! komen twee van die uitgezakte chauvinistische engelse trienen hier in Nederland effe vertellen dat Nederlanders er niet uitzien? Moeten de slachtoffers ook nog eens in HUN taal gaan spreken? laat die duffe koeien maar eens nederlands spreken als ze graag hier een progamma willen maken!!

      /   Reply  / 
  4. wat een wansmaak hebben die twee

    Nou euh, het viel mij gelijk al op dat de twee zogenaamde
    ” deskundigen ‘ op mode gebied , zich zelf erg slecht kleden, en totaal zelf niet op hoge hakken kunnen lopen, ze lopen erbij met die hakken als 2 oma’s, lijkt wel of ze het moeilijk en pijn aan de benen hebben ( let er maar eens op hoe dom ze zelf op hoge hakken lopen)
    En dan adviseren ( nee dwingen) ze vrouwen en meisjes om ook op zulke belachelijk hoge stelten aan te trekken, hoge hakken met 2 lange stokken van een centimeter of 12-15 onder je hielen, wat het duo zelf ook aan heeft in elke show, van die belagelijk hoge hoerachtige pumps.
    En als die twee aan het einde op het podium verschijnen..
    die blonde ziet er altijd uit als een opgedirkte huisvrouw die totaal geen smaak heeft.
    En soms hebben de vrouwelijke kanditaten kleren aan gekregen inclusief een korset, zo strak , lijkt wel een rolmops, geen gezicht.
    En die lange dunne , wat een eng onderlip heef zij, lijkt wel of het naar buiten is gekeerd..mislukte lipcorrectie of zo??

      /   Reply  / 
  5. Pingback: Thijs Willekes blaast De Modepolitie nieuw leven in op RTL 5 | Zappen

  6. Pingback: De Modepolitie 2.0 pittig, fel en rechtvaardig | Zappen

  7. Pingback: Modemissers melden zich ‘massaal’ bij Trinny & Susannah | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>