Thijs Willekes blaast De Modepolitie nieuw leven in op RTL 5

De Modepolitie keert terug op tv! Het programma duikt vanaf eind augustus als De Modepolitie 2.0 op in de schema’s van RTL 5. Thijs Willekes is opnieuw onderdeel van De Modepolitie, hij wordt bijgestaan door Manon Meijers. Zij was onlangs al te zien in Hotter Than My Daughter en als stylist in Holland’s Got Talent.

De stylegoeroes trekken ten strijde tegen zogeheten modemisdaad in Nederland. “Kun je echt niet wachten tot je ze op straat tegenkomt en heb jij een vriend, vriendin, broer, zus of collega die echt aan een Fashion Rehab toe is?”, vraagt RTL aan zijn kijkers.

Overigens komt RTL 4 dit najaar met een nieuwe reeks Trinny & Susannah: Missie Holland. Ook deze Britse dames trachten het modebeeld in Nederland te verbeteren door modemissers aan te pakken.

Zie ook:
- Trinny & Susannah werken modemissers weg bij RTL 4

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Thijs Willekes blaast De Modepolitie nieuw leven in op RTL 5

  1. vinn

    Weet zeker dat Thijs in zijn element is in dit progamma maar ben benieuwd na Manon, vind haar bij HTMD niet veelzeggend maar mischien is ze wel heel leuk in dit progamma.
    Had zelf eerder Fred van Leer verwacht.
    Ze zouden eigenlyk alle rtl5 mode mensen samen een progamma moeten geven: Fred, Thijs, Bastiaan, Daphne, Fiona, Maik, Janice. En dan een battle er van maken

      /   Reply  / 
  2. Irma & Astrid | Stijlroadshow

    Wij, Irma en Astrid geven kledingadvies op straat. Met onze vintage caravan en Fiat 500 struinen wij evenementen, stranden en markten af. 15 minuten speedstylingadviezen tegen kleine vergoeding. Ook kunnen wij ingehuurd worden door bedrijven. Het kleedgedrag van Nederlanders kan wel wat hulp gebruiken vinden wij en veel meensen weten niet hoe zij zich goed kunnen kleden. Wij willen Nederland een stukje mooier maken! Kijk eens op onze website http://www.stijlroadshow.nl. Geen modepolitie maar kleding hulpverleners :-) ook leuk!

      /   Reply  / 
  3. Pingback: De Modepolitie 2.0 pittig, fel en rechtvaardig | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>