De Modepolitie 2.0 pittig, fel en rechtvaardig

De Modepolitie wordt nieuw leven ingeblazen. RTL 5 heeft Manon Meijers (bekend uit Hotter Than My Daughter) en Thijs Willekes aangetrokken als agenten en zij zijn de Nederlandse (winkel)straat op gegaan op zoek naar modemisdrijven. En ongetwijfeld geïnspireerd door Trinny & Susanah (van de woensdagavond van RTL 4) nemen ze geen blad voor de mond. Wildvreemden worden op straat onverwacht geconfronteerd met hun eigen modeflaters – en dat gaat er pittig aan toe.

Van cameltoe’s en liplezen tot spaghetti-hempjes die eerder als een rollade-netje dienen. Je ziet de delinquenten lijkbleek wegtrekken. Maar hulde voor Manon en Thijs, die wel rechtvaardig te werk gaan.

De Modepolitie 2.0 patrouilleert op straat en op grote evenementen. Lichte vergrijpen krijgen een lik-op-stuk aanpak waarbij de overtreders tips krijgen en ter plekke met de Modepolitie SOS-kit worden geholpen. Drie zwaardere modedelinquenten komen terecht op de eretribune. Het publiek beslist wie van de drie het slechtst gekleed gaat en dus op de eerste plaats eindigt en de make-over ingaat.

Elke week krijgt iemand een confronterende onthulling voor de kiezen: er is een aanklacht tegen zijn of haar kledingstijl ingediend. Zonder pardon moet deze verdachte na een overval door De Modepolitie mee naar het hoofdkantoor.

De Modepolitie, 21.30 uur, RTL 5

Zie ook:
- Thijs Willekes blaast De Modepolitie nieuw leven in op RTL 5
- Trinny & Susannah werken modemissers weg bij RTL 4

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “De Modepolitie 2.0 pittig, fel en rechtvaardig

  1. ivo

    Wat een afschuwelijk programma!!!!
    Als dit programma mij ooit op straat aanspreekt hebben ze een groot probleem. Ik ben wie en hoe ik ben en niemand hoeft mij te vertellen dat mijn kleding ‘echt niet kan’. Hoezo moet ik erbij lopen zoals de laatste mode, en de modepolitie wil???
    Ik kan ook wel zeggen wat ik van Thijs zijn kleding en kapsel vind maar laat hem ook in zijn waarde. Dat wil zeggen, ik ga niet van hem verlangen dat te veranderen. Dat is gewoon aan hem.

      /   Reply  / 
  2. vinn

    Ivo, het gaat zo en zo vaak om vrouwen, en ik denk dat die wel graag willen horen of ze een liplees broek aan hebben of dat het topje hun juist dikker doet lijken.
    Je moet het zien als tips en niet als je mag het niet dragen.
    Bij mannen is dit vaak moeilijker, die zijn vaak klaar met een spijkerbroek en tshirt. Dan valt er alleen te het “leuk” is of niet maar zal niks te makne hebben met figuur etc.

      /   Reply  / 
  3. Chris

    Denk je nou echt dat ze mensen aanspreken op straat. Is allemaal nep, want je kon jezelf gewoon opgeven. :lol:

      /   Reply  / 
  4. greta

    wat een idioot programma zeg vind dit echt niet normaal hoe ze je aan spreken.ze lopen je gewoon af te kraken.fijn voor iemand met een minderwaardigheids comlex! laat ze eerst even naar hun zelf kijken laat die vent ze n eigen haar maar is af knippen,en zij het lijkt wel alsof ze het nooit kamt! ze zijn nog niet klaar als ze mij aan spreken in ieder geval!

      /   Reply  / 
  5. jerjeen

    HOE Heet het LIedje bij die RECLAME!!!!!!!!

      /   Reply  / 
  6. Pingback: RTL 5 gaat make-up-flaters te lijf in Make Under | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>