Avro laat percentages weg bij tussenstand Televizier-ring

Vrijdag wordt voor de 46ste keer de Gouden Televizier-ring uitgereikt. Vorig jaar werd in de live uitzending meermalen een tussenstand met een percentage vrijgegeven, maar daar is de Avro op teruggekomen, verklapt presentator Cornald Maas in Life4You. “Vorig jaar stond Wie Is de Mol? het eerste half uur by far bovenaan. Die tussenstand is toen bekendgemaakt en daarna kenterde het. Dit jaar maken we wel een tussenstand bekend, maar zonder percentage, om de stemming niet te veel te beïnvloeden.” Mies Bouwman zal voor het eerst de Ring uitreiken, ook heeft de Avro de andere prijsuitreikers bekendgemaakt.

De Avro vliegt Angela Groothuizen in om de Zilveren Televizier-ster bij de vrouwen uit te reiken. Hierbij eert de omroep haar vroegere programma De Uitdaging. Overigens maakt Angela in haar hoedanigheid als coach zelf kans op de Gouden Televizier-ring. De Ster voor de mannen wordt uitgereikt door Marc Klein Essink, bekend van zijn Staatsloterijshow. De Gouden Stuiver wordt uitgereikt door Ria Bremer, die jarenlang succesvol Stuif ‘es In maakte.

Eerder werd al bekend dat Karin Bloemen en Toots Thielemans een muzikaal intermezzo verzorgen. Nu is ook onthuld dat Ali B een groot showblok verzorgt.

Zie ook:
- Optredens Bloemen en Thielemans bij Televizier-ring
- Gala Televizier-ring viert ook 60ste verjaardag medium tv
- Cornald Maas vindt presenteren Televizier-ring uitdaging
- Televizier-ring 2011: Net niet genomineerd
- Verrassingen bij nominaties Televizier-ring 2011

1 Reacties // Reageer

One thought on “Avro laat percentages weg bij tussenstand Televizier-ring

  1. luuk

    nou, goed geregeld avro

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>