Talpa ontwikkelt drama voor RTL over gescheiden mannen

Er zit weer een nieuwe dramaserie aan te komen bij RTL 4. Na Zie Ze Vliegen en straks Moordvrouw en Wat Als? komt er nog een titel bij. Het gaat om de serie die Talpa Fictie momenteel ontwikkeld over gescheiden mannen, vertelt regisseur Will Koopman aan deze blog. “De sfeer lijkt een beetje op Gooische Vrouwen, maar de personages zijn andere types. Er zit bijvoorbeeld een ‘goeierd’ bij, maar ook een ‘trieste man’ en ‘een hunk’”, vertelde ze eerder over de serie met werktitel Divorce.

Linda de Mol vertelde vorig jaar al iets over het project van Talpa Fictie. “Ik had een idee voor een serie zomaar op een middag op papier gezet en daar zijn ze bij Nederland 3 in geïnteresseerd. We mogen er een beginnetje mee maken. Het moet wel iets zijn waar ik affiniteit mee heb, anders lukt het niet. De serie gaat over scheiden. Nou, daar heb ik genoeg ervaring mee. Ze zijn enthousiast.” Maar nu is het dus RTL die met de productie aan de haal lijkt te gaan.

Met het nog jonge Talpa Fictie lijkt het dus voor de wind te gaan, met tv-producties als Gooische Vrouwen, Hart tegen Hard, Iedereen Is Gek op Jack en Wat Als?. Koopman: “Het loopt inderdaad als een tierelier, we hebben het heel erg druk. Het is een uitdaging om de kwaliteit toch goed te houden. Met Gooische Vrouwen hebben we schijnbaar iets neergezet met z’n allen, dat niveau moet de standaard zijn.”

Zie ook:
Hart tegen Hard mag geen politieserie heten
Musters en Van Kooten in RTL-comedy Wat Als?
Will Koopman maakt dramaserie over Haarlemse mannen
Linda de Mol druk met Nederland 3-comedy Divorce

1 Reacties // Reageer

One thought on “Talpa ontwikkelt drama voor RTL over gescheiden mannen

  1. Koehoen

    Ben echt heel erg benieuwd naar deze serie. Ga hem sowieso kijken!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>