RTL 8 stopt weer met The Young and the Restless

Het gaat niet best met de Amerikaanse soap op de Nederlandse televisie. De laatste afleveringen van As the World Turns zijn bijna uitgezonden, de scores van The Bold and the Beautiful zijn voor RTL 8-begrippen in orde maar verbleken bij de resultaten van voor de verhuizing naar SBS 6. Een jaar geleden plaatste RTL 8 The Young and the Restless in zijn vooravond, maar die soap heeft niet gebracht wat het moest opleveren. Vanavond is de serie voor het laatst te zien bij RTL 8.

The Young and the Restless was al uit de vooravond gesloopt, maar werd nog wel voor middernacht uitgezonden. Zelden behaalde de soap meer dan 100 duizend kijkers, vrijwel steevast betekende de serie een kijkcijferdip.

Televizier meldt dat RTL 8 de soap na vanavond van het scherm haalt. De uitzendrechten zijn nog wel in handen van de zendergroep, waarmee een terugkeer niet helemaal valt uit te sluiten. Waarschijnlijk is dat echter niet.

Zie ook:
- RTL 8 plaatst ook The Young and the Restless in vooravond
- Kijkersverlies Bold and the Beautiful, zenderbaas tevreden
- RTL heeft zenderteam weer op orde

211 Reacties // Reageer

211 thoughts on “RTL 8 stopt weer met The Young and the Restless

  1. WJ

    Dat “op de Nederlandse televisie” de laatste afleveringen van ATWT al zijn uitgezonden klopt natuurlijk niet. De slotaflevering is op 21 februari pas te zien..!

      /   Reply  / 
    1. Linda huveneers

      Ik denk dat als we atwt moeten missen omdat het afgelopen is, THE young and THE restless de perfecte vervanger is op het zelfde tijd stip op RTL 4. Ik keek de serie op RTL 8 maar dat tijdstip was veel te laat. De serie Y&R is geweldig spannend. Pleasure laat die terug komen op de Ned. Televisie. RTL heeft de serie nog liggen. De rechten zijn betaald.

        /   Reply  / 
      1. tim

        Op de site van RTL staat dat de serie voor nu gestopt is, maar waarschijnlijk in de loop van het jaar weer terugkomt.

          /   Reply  / 
  2. Peter

    Ben eigenlijk heel benieuwd wat rtl4 gaat doen in het tijdslot van As the world turns!!! Rtl8 gaat een herhaling van RTL Boulevard uitzenden in dat tijdslot!!!

      /   Reply  / 
  3. samantha

    waarom maken ze van rtl8 geen buget programma van geef daar de kans aan nieuwe presentoren . want het word ook eens tijd dat er nieuwe ontdekking komen . leuke programma wat niet zo veel kost en nieuwe presentoren die ook wel eens op tv willen . en dan zie wie dat red of niet ..

      /   Reply  / 
    1. samantha

      zien

        /   Reply  / 
  4. $ Dollar Bill $

    Snap ook niet waarom ze het ook niet op RTL4 uitzenden. Dat is sowieso een zender met een groter bereik.

    Ze kunnen de Bold ook liever om 17:30 op RTL4 zetten als ATWT is afgelopen.

      /   Reply  / 
  5. Usha

    Niet leuk meer. Komt er een eind van As the world turns en wordt dan ook the young and the restless gestopt. Wel jammer. Is er al bekend wanneer dit weer wordt uitgezonden?

      /   Reply  / 
  6. rosa

    ik vind het hele maal niet kloppen dat zo en mooie serie er weer uit gaat.en als je meer kijkcijvers wil halen dan moet je het eerder uit zenden en niet zo laat zo als half twaalf savonds.laat de yong en resstles aub blijven is zo spannend.nu een fan zoals vele anderen

      /   Reply  / 
    1. suzanne

      ik vind het heel jammer dat de he youg and he restless is gestop is erg spannend. ik hoop dat het terug komt.

        /   Reply  / 
  7. Levi

    Blijf dit zo’n rare zet vinden. Dit had echt voor soapliefhebbers een waardige opvolger kunnen worden van atwt, mits het een eerlijke kans had gekregen op Nederlandse televisie.Eén uitzending per dag is te weinig voor de soap-doelgroep en zeker de tijden waarop het te zien was waren vreemd. 19.00 en 23.30 zijn echt vreemde soaptijden.
    Had het overdag herhaalt en het men in de strot geduwt, dan was het gelukt. Helaas

      /   Reply  / 
  8. Chanttie

    Beetje jammer dat het gestopt is nu.. Zit je midden in een verhaal lijn halen ze het van de buis.. Beetje jammer… Straks is er helemaal niks meer om te kijken!!!

      /   Reply  / 
  9. Elly

    Balen!!!!! Was er al bang voor dat The young and the restless zou stoppen. Kijk elke dag wat er de volgende dagen aan komt en na vandaag helemaal niets meer!! Zit er net zo lekker in en het is een mooie vervanger voor ATWT. Wat nu??????

      /   Reply  / 
    1. esther

      baal er heel erg van dat y&r zo onverwachts van de buis is gehaald…ik keek elke dag en was stom verbaast dat het niet meer kwam hadden ze wel van te voren aan mogen geven.straks atwt al niet meer..ook ik zag young and restless als vervanging van atwt..hoop op veel reacties zodat de serie misschien weer wordt uitgezonden!!!

        /   Reply  / 
  10. Jeanette

    Echt balen!!!! dat deze soap ook weer stopt…over een paar weken ATWT…nou lekker dan….NOT!!

      /   Reply  / 
  11. Mieke

    Balen hoor dat de Y&TR stopt.
    Kwam elke dag wel zo laat dat ik het op nam maar toch elke dag kijken.
    Haal de Bold er dan af dat is zooooooo langdradig allemaal. Maar ja je bent een soapie of niet.
    Kiezen???? Dan de Young of the Restless terug.

      /   Reply  / 
  12. lidia

    kijk atwt vanaf 1990,jammer dat ze stoppen. kan het wel begrijpen na 40 jaar.nu young and the restless weg valt, wat erg en dan bedoel ik echt heel erg nu het ook zo spannend is.een goed idee om te verhuizen naar rtl 4 en dan niet zo laat in de avond. met mij velen die er zo over denken. wat kan ik er aan doen dat de serie weer terug op tv komt? PLEASE PLEASE DIT IS EEN NOODKREET VAN EEN ECHTE FAN

      /   Reply  / 
    1. Nanse

      Mijn steun heb je.

        /   Reply  / 
      1. Nanta

        Ben het helemaal met je eens Nanse. En ook met de vele reacties van de anderen. Begrijp het ook niet de Bold and the Beautiful wordt niet helemaal vervelend, iedereen heeft al met een iedereen gedaan er zit helemaal geen spanning meer in het wordt nu flauw en saai.
        In ieder geval zit ik nu ook helemaal in de verhaallijn en heeft ik het behoorlijk grof om dit zo abrupt te stoppen.
        Wat kunnen wij als trouwe kijkers doen, zodat deze soap weer terug op tv komt. Misschien kunnen we een actie opzetten.
        Vaak is het zo ondanks dat je zoveel zenders op tv heeft dat er dan toch niets is wat je interesseert. ATWT is nu officieel gestopt omdat er ook geen afleveringen meer zijn. The Young and Restless zou een top vervanger zijn. Bovendien zijn hier nog veel afleveringen van die nog uitgezonden kunnen worden.

        WAT GAAN WE HIER AAN DOEN! HET IS DE ENIGE SOAP DIE NIET VERVELEND EN SAAI IS.

          /   Reply  / 
        1. Nanse

          Ik heb zoiets al een keer eerder mee gemaakt een paar jaar geleden met de soap”days of our live’s” was ook een geweldige soap. Precies het zelfde vIerhaal. Toen kwamen er veel protesten. NIETS HEEFT GEHOLPEN.
          Ik kan er zo boos om worden. Je heb geen zin meer om iets nieuws te beginnen voor dat je het weet stoppen ze het weer. Als TYER om 23.00 uur nog 100000 kijkers getrokken heeft , ga na wat het op primetime kan doen zeker als ATWT weg is. Ik ben het eens met Youp van het Hek. Het tv is zo laag bij de grond omdat het door een mol gemaakt wordt. (zo steek deze maar in je zak). Als er actie komt sluit ik me erbij aan.

            /   Reply  / 
          1. Nanse

            Ik heb net een grandios idee.
            Tv wordt bepaald door advertentie verkoop. Geen advertenties- geen inkomsten. Wat we zouden kunnen doen is om vanaf Februari (als ATWT afgelopen is) Rtl4 en RTl 8 boykoteren. Dan komen de adverterders in opstand.
            Wie het wat lijkt, laat het weten, want een paar mensen halen niets uit.

              /  
          2. Nanta

            Stuur deze reactie door naar John de Mol. Ik durf te wedden dat zijn zus Linda de Mol trouwens ook naar deze soap kijkt.
            Als je het op de plek van ATWT uitzend of het tijdstip van de Bold, zullen er veel meer mensen naar kijken. Wees toch niet zo onnozel JdeMol. Ik weet zeker dat je veel meer kijkers zal krijgen.

              /  
  13. ina

    dit is een grote fout van rtl. als er weer een kookprogramma komt ipv As the World Turns zakken ze echt naar beneden.
    laat THE YOUNG AND THE RESTLESS doorgaan op RTLXL wat nu al gebeurde onder motto GEMIST.

      /   Reply  / 
  14. Nanse

    Als ze zo door gaan, ga ik straks helemaal niet meer tv kijken (ja , daar ligt niemand van wakker). The young etr is een leuke serie, veel spannender als ATWT en zeker boeiender dan het neppe Bold.
    Als ze geen ruitmte zouden hebben zou ik het begrijpen, maar liever 100 herhalingen van two and a half… en van Big Bang ( wel leuke series), ik snap het niet.

      /   Reply  / 
    1. samantha

      je vergeet wel 1 ding two and a half en big bang is van veronica en niet op rtl 8 tezien

        /   Reply  / 
    2. suzanne

      ja ben ik zeker met je eens y&r is spannender dan the bold niet zo lang dradig laat het aub terug komen anders is er niet veel meer te zien.

        /   Reply  / 
    3. suzanne

      ik hoop het ook

        /   Reply  / 
  15. Nanse

    dat klopt, maar mij zal het worst wezen waar het uitgezonden wordt, als het maar uitgezonden wordt. Je kan vast wel ook herhalingen op Rtl bendenken, die voor niemand hoeven.
    Bedankt voor je reaktie.

      /   Reply  / 
  16. Laus

    Misschien gaat het wel naar SBS6 of NET5!

      /   Reply  / 
  17. Nanse

    Wishfull thinking. Dat zou mijn dag goed maken

      /   Reply  / 
  18. t

    Vind t ook zo belachelijk…..dit is al de 3e soap die ze halverwege het verhaal dr af halen. Eerst Days of our lives van rtl5, nu ATWT waar wij in Ned. gewoon nog n jaar van achterlopen ofzo en nu ook nog the young and the restless? Kunnen ze niet gewoon een soapzender maken net als een crimezender? Dr zijn genoeg huisvrouwen die de soaps willen blijven volgen. vind t zo irri

      /   Reply  / 
  19. jane

    niet correct, dat ze makkelijk een soap van de buis halen, het wordt allemaal zelf besloten, denken niet aan de mensen die rond middernacht wel naar the young and the restless kijken. jammer….ze moeten ook geen soap op buis zetten om het een jaar later er weer van af te halen. Wat je ook schrijft of zegt, er wordt toch naar niemand geluisterd….

      /   Reply  / 
  20. Nanse

    soapchannel dat is het idee, uiteindelijk draait het om de cijfers hoeveel advertenties ze verkopen. Alhoewel kan me niet voorstellen dat met al de herhalingen veel mensen kijken.

      /   Reply  / 
  21. t

    We lopen zo’n 2 jr achter bij the young….ik kijk ze nu via youtube…

      /   Reply  / 
    1. ina

      Die tip van kijken op YOUTUBE is BRILLIANT.
      voor de mensen die hebben gekeken via RTL8 :

      ga voor ontknoping baby Faith naar YOUTUBE
      veel afleveringen achter elkaar van PARTYGIRLS
      Maart(march 2010)
      periode 12-26 maart
      in Amerika staat de datum andersom
      03-12-10 is dan het begin elk filmpje is 10 minuten
      en heeft veel part 1-part 4 of part 6 momenten

      succes verzekerd!!

        /   Reply  / 
  22. nanse

    hoe zoek je dan , ik bedoel welke afleveringsnummer

      /   Reply  / 
  23. t

    ik type gewoon the young… in en dan kijk ik waar we in Ned. zijn gebleven. Maar ik raak nu zelf n beetje in de war want de helft kan ik niet vinden…ben t een beetje aan t uitzoeken….

    type bijv. the young and the restless january 3 2010 part 1

      /   Reply  / 
  24. Nanse

    thnx, anders zou ik me altijd afvragen of Sharon achter komt dat haar baby nog leeft.

      /   Reply  / 
    1. ina

      ga naar youtube zoek naar Y&R MARCH 12-26-2010
      en vindt diverse vervolgen elk stukje is ongeveer 10 minuten
      die van PARTYGIRLS geeft het duidelijkste de filmpjes weer.

        /   Reply  / 
  25. t

    Ja ze komt er wel achter had ik ergens gezien in zo n filmpje…maar ik mis complete stukken. Opeens is Mac al ver in dr zwangerschap….is Patty ontsnapt…dat zijn toch wel stukken die ik wil zien, dus ik ben een beetje aan t zoeken. Want er zijn volgens mij ook nergens DVD’s van ofzo.

      /   Reply  / 
  26. jo

    Zie tot mijn verbazing dat the young and the restless morgen niet meer word uitgezonden!! Dat hebben ze een paar jaar geleden ook al geflikt! (volgens mij was het toen bij sbs) Eerst al die belachelijke uitzendtijd(nam het elke avond op) en nu dus helemaal weg…nou rtl bedankt maar weer!! Ze kunnen natuurlijk beter weer iets uitzenden wat al tig keer is uitgezonden of weer een kopie van een programma maken van bv. sbs6????Nogmaals heel erg bedankt rtl en meneer de mol!!!!

      /   Reply  / 
  27. jane

    Meneer Mol, goeie vervanger heeft u gevonden voor the young & the restless….de Pfaffs, ik geloof niet dat er ook maar een hond is die naar die onzin kijkt…..LOL, goeie actie meneer MOL !!!!!!!!!!!!

      /   Reply  / 
  28. Gentle

    Op 20 april 2011 wordt bekend gemaakt dat John de Mol samen met het Finse Sanoma voor € 1.25 miljard SBS overneemt van ProSiebenSat.1. John de Mol krijgt 33% van de aandelen van SBS in handen, Sanoma krijgt 67% van de aandelen. Op 22 juli 2011 laat de Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) weten de deal goed te keuren onder voorwaarden dat De Mol zijn minderheidsbelang van 26% in RTL Nederland binnen drie jaar verkoopt, tot die tijd moet De Mol zijn minderheidsbelang in een onafhankelijk stichting onderbrengen. Reden voor dit besluit van de NMa is dat De Mol door een belang in RTL en in SBS te hebben te veel invloed kan uitoefen op beide zenders en dit ten koste kan gaan van de keuzevrijheid van de kijker. Dus een petitie voor het behoud van The Young And The Restless nr John de Mol sturen heeft geen zin. Dan moeten we bij Erjan Galjaard zijn het vriendje van Wendy van Dijk en proggrammadirecteur van RTL!

      /   Reply  / 
  29. Gentle

    Even een wakkermaker en sugestie en ja ik heb programmadirecteur verkeerd getypt.
    WAAROM GEEN PETITIE NAAR DHR. ERJAN GALJAARD DAT WIJ THE YOUNG AND THE RESTLESS WILLEN BLIJVEN ZIEN!
    Ik hoop op veel reacties, dat zou moeten kunnen met 100.000 kijkers.

      /   Reply  / 
    1. Tineke

      Eindelijk een uitstekende soap en nu van het scherm gehaald!

      Jammer…………………….

        /   Reply  / 
  30. Gentle

    We kunnen met alle liefhebbers een fanclub oprichten en vandaar actie ondernemen…………..

      /   Reply  / 
    1. Nanse

      mij heb je, gr. Nanse

        /   Reply  / 
      1. rtl8hater

        ja dat is een goed idee… ik doe mee!!!!!!(trouwe y&r fan)

          /   Reply  / 
        1. Gentle

          Mooi, dan hebben we al drie leden?

            /   Reply  / 
          1. Gentle

            IEDER KAN VOOR ZICH MAILEN, MAAR SAMEN STA JE ALTIJD STERKER!

              /  
    2. nawi

      count me in too!

        /   Reply  / 
    3. Patricia Stuijts

      I’m in…. Voel me zwaar genaaid…

        /   Reply  / 
      1. Melanie

        We moeten hier echt actie tegen ondernemen, heb ze zelf ook al paar keer gemaild!

          /   Reply  / 
  31. Alexis

    Dit is onvoorstelbaar! The Young &the restless is een prachtige serie.
    Wat een jachtzender is RTL zeg. Iets brengen en dan midden in een verhaallijn ermee stoppen?! Ongelooflijk.
    Erg jammer.
    Nu krijg je herhalingen van de Pfaffs?????!!! Nee, daar trek je kijkers mee (niet)!

      /   Reply  / 
  32. Gary

    Mijn moedertje is 74 en helemaal verknocht aan The Young & the restless, trof haar eigenlijk in tranen aan bij het bericht dat deze serie gaat verdwijnen. Ik weet ook wel dat de doelgroep een andere categorie bevat, maar 1 uurtje per dag kan toch niet een groot probleem zijn voor RTL. Ik als zoon van een grote fan van deze serie zou willen appelleren op een stukje menselijk gevoel binnen RTL. Laat a.u.b. The Young &the restless op de buis.

      /   Reply  / 
  33. wil

    ook vanaf hier een noodkreet. laat the young and the restless blijven en zend het op een normaal tijdstip uit. Zeker weten dat er dan veel meer mensen weer naar gaan kijken.Alle anderen soaps worden regelmatig herhaald alleen deze niet .. logisch veel mensen weten niet eens dat het uitgezonden wordt omdat het zo onwijs laat komt.

      /   Reply  / 
  34. T

    Herhalingen vd pfaffs…das lekker interessant…of hebben die weer geld nodig..?
    Steeds van die andere shit op tv…laat the young lekker blijven.

      /   Reply  / 
  35. vdl

    Beetje jammer weer. Dat flikken ze elke keer.Zit je net ergens lekker in, kappen ze ermee! Sjonge, en dan inderdaad herhalingen van de Pfaffs, BOEIEN………………..
    Ik kan hier behoorlijk geïrriteerd van raken!!! Zoals zovelen met mij, dat is duidelijk.

    Dan desnoods The Bol er maar af (sorry Bold-fans……)

      /   Reply  / 
  36. samantha

    das rtl die kappen altijd snel met serie’s zo opeens das idd minders bij rtl

      /   Reply  / 
  37. Sylvia

    Eindelijk weer een spannende soap op tv stoppen ze er weer mee.
    Laat ze het inderdaad vroeger uitzenden op de avond of naar RTL 4 als atwt stopt in februari.
    Zit je middenin een verhaal kappen ze ermee ik baal ervan. Ze weten niet wat ze willen daar bij RTL groep bah

      /   Reply  / 
  38. t

    The bold hoeft niet perse ervoor te stoppen….maar the bold wordt wel in t weekend helemaal uitgezonden…..atwt komt 3x op een dag…waarom dan the young weg doen? als je iets verschuiven kan? Straks ook atwt weg…kijken we dan ipv die 2 soaps al die tijd naar iets wat niemand boeit?

      /   Reply  / 
  39. Laura

    Ook van hier een noodkreet. The Young and the Restless is werkelijk een fantastische soap en de perfecte vervanger voor As the world turns. Maar het moet wel een kans krijgen en niet op zo’n onmogelijke tijd worden uitgezonden! Als de Y&R op de tijd van ATWT wordt uitgezonden (17.00 uur) en eventueel ook nog een aantal keren wordt herhaald, dan weet ik zeker dat de Y&R even populair of zelfs populairder wordt als ATWT. Het is echt een hele goeie soap met leuke personen en spannende, originele en leuke verhaallijnen. De soap is niet voor niets al jaren soap nummer 1 in de VS. Erland Galjaard, geef The Young and the Restless een kans! Zo’n mooie soap moet gewoon blijven!!!

      /   Reply  / 
  40. Ellen

    Vindt u het gek dat er weinig kijkers zijn voor The Young and the restless. De soap werd zowat om middernacht uitgezonden en dat voor een doordeweekse dag. Er zijn nog mensen die werken!. Ik nam de soap op en keek hem de volgende dag in de vooravond.Prima oplossing
    Suggestie: laat de serie i.p.v. ATWT komen. The Young is een goede soap en neemt je mee in de goede verhaallijn. Ik vind de serie zelfs volwassener dan ATWT, wat steeds ongeloofwaardiger wordt. Al eerder gezegd: het is niet voor niets no. 1 soap in VS. Die idioot late tijdstippen van uitzending is killing voor een soap. Om zomaar te stoppen vind ik kijkersonvriendelijk. Het lijkt net of ik een boek aan het lezen ben en u rukt mij dat opeens uit handen en gooit het weg. Dit is iemand een worst voorhouden en niet laten opeten. Wie bent u dat u dit voor de kijker beslist. Het zal eens niet om geld en kijkcijfers draaien. Kijkers aan u binden is niet belangrijk meer??

      /   Reply  / 
    1. ina

      laar RTL YOUNG AND THE RESTLESS gewoon DOOR gaan op RTLXL
      nu staan daar ook de afleveringen op. kun je gratis zien
      als het in de week is dat het op tv te zien is. wil je het weken later zien dan moet je 99 cent betalen.

      GEWOON DOORGAAN MET Y&R!!!!!!!!!!!!!!

        /   Reply  / 
  41. nelvandervelden

    Eindelijk een super goeie soap zit er net helemaal in ,stoppen ze ermee.komen de pfaffs.wat moet een mens daar nu weer mee.hopelijk komt Y&R snel ergens weer terug.dit kunnen ze toch niet maken.Dus gewoon idd doorgaan met Y&R

      /   Reply  / 
  42. Naamloos

    Ongelooflijk wat een actie van rtl zeg! Ik zat een beetje op teletekst te kijken om zien wat er deze week een gaat gebeuren zie ik de pfaffs staan?? Ik dacht zal wel een foutje zijn maar nee hoor, geen fout maar de hare waarheid! Heb toen gegoogled en zag toen de reacties van meer ontevreden kijkers staan.Eindelijk eens een goeie soap en wordt het net spannend halen ze het van de buis?!
    Wij willen The young and the restless terug!!

      /   Reply  / 
  43. Laura

    WIJ WILLEN DE YOUNG & RESTLESS TERUG !!

      /   Reply  / 
    1. Nanse

      BEN HELEMAAL MET JE EENS !!!!!!!

        /   Reply  / 
  44. Nanse

    Heb net deze link naar Talpa ( contact) gestuurd.
    Als meer mensen dat doen, misschien helpt het.

      /   Reply  / 
    1. t

      ja en dan niet 1x…..maar t liefst zo veel mogelijk zodat ze t zat worden ;-)

        /   Reply  / 
  45. t

    als ik nu kijk wat er komt: rtl4 bouwval gezocht…allemaal herhaling.
    Rtl8 2x de pfaffs…net of zoiets interessant is om 2x uit te zenden.
    Je moet er zelfs nog voor betalen ook als je op gemist kijkt. Rtl7….dakar…(slaaaaap)…sorry voor de wel geinteresseerde.
    eh…uitstel va executie…zal ook wel herhalingen zijn.

    En weet je…tis altijd bij de soaps….
    Ik keek Days of our lives eerst op belgie…dat werd minder omdat er ook vaak tennis was. Toen is er een tijd niets geweest en kwam het op RTL5…MIDDEN IN het verhaal. Ook weg van de TV. Talpa…die zond “desire” uit. Ik denk dat ik als ik even kon kijken wel 10 afl. heb kunnen zien en net t moment dat t spannend werd is het gestopt.
    ATWT….stopt in februari, maar het verhaal is nog niet af in Ned. (toch) we lopen toch een jaar achter ofzo? Dus ook dat wordt midden in het verhaal gestopt. Tijdje terug was The young idd op volgens mij sbs6…leuk dacht ik….4 afl. gezien en weer weg. Nu op rtl8….weer stoppen.
    Op sbs6 he…Lees goed…: tijdje terug het kleine huis…op een gegeven moment gestopt….even later weer op de buis….maar weer vanaf t begin toen ze dat gingen draaien. Later weer van de buis…weer erop….Laura Ingals weer wat ouder….en nu??? Kleine huis nog steeds op Tv waarin ze nog geen 10jr zijn?? Hoezo in herhaling vallen?
    En eh…zo n crimezender ook erg leuk, maar die heeft onze kabel exploitant weer niet. Een soapzender moeten ze gewoon gaan doen..alles soaps die er zijn dr op gooien en blijven herhalen voor diegene die t niet kunnen zien omdat er ook door ons gewerkt moet worden. Dan maakt t niet uit of het nou 1x of 4x uitgezonden wordt. En dan ook wel dat iedereen die kan kijken, dus niet bepaalde kabelmaatsch. of dat we moeten betalen….want betalen doen we al genoeg.

      /   Reply  / 
  46. J

    Hallo beste Y&R-medekijkers,

    Zo ontzettend balen dat rtl8 stopt met het uitzenden van The Young & The Restless! Vooral omdat nu diverse spannende verhaallijnen liepen.
    Om mijn frustratie en ongenoegen te uiten heb ik bij rtl het verzoek ingediend om de soap alsnog (op een ander tijdstip wellicht) uit te zenden of om de afleveringen online via de site van rtlxl te tonen.
    Als nu iedereen die fan is dit even persoonlijk via de mail aan rtl laat weten dan bestaat er misschien een grotere kans dat er gehoor aan wordt gegeven! Laat dus van je horen trouwe kijkers van the young and the restless!! En laat hun deze mooie soap niet van ons afpakken!

      /   Reply  / 
    1. dijkkie

      dat heb je met commerciele zenders!! maar daar vragen we zelf om!

        /   Reply  / 
  47. Angela

    Ben zwaar teleurgesteld.
    Ik wilde the young and the restless opnemen zie ik dat het niet komt.
    As the world turns stopt er ook al mee in februari.
    Heel erg jammer snif snif
    Hoop dat de young en restless nog wel een keer terug komt.

      /   Reply  / 
  48. lupgens

    Heel erg jammer hoor dat the young and the restlees stopt. Laat het anders in de plaats van atwt komen. Het is zo’n goede en spannende serie waar veel in gebeurd. Beetje jammer dat ook deze serie weer wordt gestopt. En daarvoor in de plaats herhalingen krijgen van de pfaffs geweldig hoor rtl jullie zijn goed bezig!!!!

      /   Reply  / 
  49. rtl8hater

    krijg nou wat?????????? nneeeeee die stomme belgen dat is zeker leuk om te zien rot rtl8…

      /   Reply  / 
  50. t

    Ik heb rtl deze site gelinkt. Maar t helpt geen reet.
    k Zie net doodleuk n balkje boven in beeld bij ATWT dat vrijdag de laatste afl. was. Nu kunnen we gezellig naar de belgen kijken…
    jippieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee…..kots er gewoon van.
    En maar blijven betalen voor kijkgeld….

      /   Reply  / 
  51. Louise

    Zit je te wachten op Y&R krijg je gewoon de paffs op tv wat is dit voor gezeik zeg.Wist er helemaal niks van dat de serie eraf gehaald zou worden. Lekker als je het volgt zeg.

      /   Reply  / 
  52. Fan

    IK ben heel erg boos op…. eerst sbs zes en weer op rtl acht en weer stopt en wat klote kijkcijfers en ik wil heel graag the young and the restless terug… ik ben echt fan van hun en ik kijk ook nog op atwt wat waardeloos op nederalndse zenders

      /   Reply  / 
  53. t

    ja das echt f**** up. Dat flikken ze dus elke keer met soaps.
    Ze moeten een keer gewoon een soap vanaf t begin door laten lopen tot het eind. ik leer mn kind altijd: als je ergens aan begint, moet je t afmaken. RTL mag daar ook wel een keer een voorbeeld aan nemen.
    En dat t nu de Pfaffs is dat uitgezonden wordt…een andere serie of programma is ook gewoon kut. Wat er nu op tv is….slaat echt nergens op…koters die nog geboren moeten worden….man die jong zijn bijna t huis al uit…hoe belangrijk zeg. ja the young ook niet…maar was voor ons wel n stukje betere ontspanning.

      /   Reply  / 
  54. nienke

    Waardeloos dat ze stoppen midden in een spannendverhaal, werkelijk niet te geloven!!!!!!!!
    We zouden met z’n allen RTL 8 moeten boycotten!!!!!!!!!
    wie doet er mee?

      /   Reply  / 
  55. Elka

    Ben hoogbejaard en kijk graag naar,TYERestless!
    Ze kunnen beter the bolt and beautyfull eruit halen!
    Dat is een vreselijke soap vol incest gebeuren,en
    gemene ,valse,en verbodeb gebeuren!Ik ril van die serie!
    Ze stappen over en weer met elkaar in het nest,oud en jong
    en plegen fraude!Enfin,het is zo”n rotz….!!!
    Nu mis ik heel het verhaal van Th.Y.A.R.en heb voor hetslapen
    gaan niets om op te nemen,voor volgende dag! Kom op de Mol en
    Wendy”s geliefde,doe er wat aan!!

      /   Reply  / 
  56. P

    En ik maar denken dat ik gek ben. Vanavond weer zitten wachten maar tevergeefs. Zonde want ook ik vond het een waardige opvolger van atwt waar ik echt als sinds ik klein ben naar keek. En nu? Geen soap meer kijken dan atwt stopt bijna en y&r is al gestopt zonder vooraankondiging heel jammer en zonde dit

      /   Reply  / 
  57. Trudie

    Volg ATWT als vanaf de eerste x dat het werdt uitgezonden, vindt het heel jammer dat het stopt, was ermee vergroeit, ga ook naar die extra dag toe en hoop op deze manier het te kunnen afsluiten, (hoop ze eigenlijk persoonlijk een hand te mogen geven) maar dat zal wel niet, had me ermee getroost dat we dan gelukkig nog The Young and the Restless nog hadden, want dat is ook een heerlijke soap, gelijkwaardig met ATWT, dus ben behoorlijk teleurgesteld dat dit nu ineens weg is,het is zo spannend en ben zo benieuwd of Sharon haar baby terug krijgt!!!Het worden saaie avonden want de Phaff,s daar kijt toch niemand naar.Er is ruimte zat om TYER te blijven uitzenden, hoop dat RTL tot bezinning komt en het weer rechtzet voor ons allen.

      /   Reply  / 
  58. winnie

    Dit is echt balen.
    Neem deze serie elke werkdag op daar deze te laat word uitgezonden.
    Hoop echt dat RTL het weer zal uitzenden i.p.v. die stomme Pfaff’s!!!

      /   Reply  / 
  59. winnie

    Echt balen dat RTL met deze mooie spannende soap stopt.
    Hoop echt dat het terug komt i.p.v. die Pfaff’s!!

      /   Reply  / 
  60. Joke

    baal ervan dat men alweer stopt met een serie , ben er net weer in zend het dan ook uit op een normale tijd en niet tegen middennacht dan gaan de mensen naar bed , zet het straks op de plaats van ATWT dan weet ik zeker dat er meer mensen kijken .
    wat hebben we nu aan de zoveelste keer pfaffs sponseren ze de serie soms heb die ouwe meuk nu wel gezien

      /   Reply  / 
  61. Naima

    Ik vind dat the young and the restless op een eerdere tijdstip moet worden uitgezonden, want het is een mooie serie. Wat dachten jullie van dit: als ATWT wordt stopgezet kunnen ze de Young and the Restless in die tijdstip van ATWT uitzenden. Logisch dat er weinig kijkcijfers waren, om half twaalf liggen de meeste mensen al te slapen. Zet de Young and the restles AUB terug. Dank U!

      /   Reply  / 
  62. $ Dollar Bill $

    RTL had sowieso een herhaling van Y&R op RTL4 moeten doen. Bij B&B doen ze het ook. RTL8 is gewoon een te kleine zender waar sowieso niemand naar kijkt.

      /   Reply  / 
  63. Cissy

    The Young and the Restless moet op de buis blijven. Ik keek altijd naar ATWT al vanaf het begin dat was mijn ontspanning.Het bericht dat het ging stoppen was ik in tranen. The Young and the Restless is een geweldige opvolger maar het krijgt geen kans omdat ze niet nadenken over het tijdstip. Maar als de nederlandse zenders te dom zijn om het te behouden misschien dat de belgische tvzenders het wel willen uitzenden. Ik doe mee met die petitie. Misschien is een handtekeningen actie bij de ATWT farewel event ook nog een idee!!!!

      /   Reply  / 
  64. Een grote fan cvan THE YOUNG

    wat baalde ik zeg toen ik het las dat the young and the restless ging stoppen! dit was en blijft mijn grote favoriet en van iedereen hier in huis! En inderdaad waarom stoppen als je midden in een spannend verhaallijn zit! en atwt gaat weg zet daar dan the young neer zullen jullie versteld staan hoeveel mensen er kijken! en waarom is de pfaffs 2x te zien op 1 dag? k zie dat tenminste staan in de tv gids op internet voor vandaag bijv. ruim dat uur in voor een andere soap! bijv the young! rtl jammer dat jullie je kijker terleurstellen! en dat, jullie niet eerst iets anders proberen! (bijv. de tijdstip te veranderen)

      /   Reply  / 
  65. josh fan

    Goh wat heb ik zitten schelden voor de tv. Ik had atwt en y & r opgenomen, zie ik een balkje door het beeldscherm gaan dat rtl8 stopt met y & r. In 1 woord: jammer!!! Eindelijk een spannende soap, met goede verhaallijn. Normaal zou ik niet reageren op dit soort berichten, maar moet ff mijn frustratie van mij af typen. Zoooo het lucht op. Dus nu nooit meer naar rtl8 kijken. Kunnen ze die zender ook uit de lucht halen.

      /   Reply  / 
    1. nawi

      I totally agree!

        /   Reply  / 
  66. josh fan

    Goh wat heb ik zitten schelden voor de tv. Ik had atwt en y & r opgenomen, zie ik een balkje door het beeldscherm gaan dat rtl8 stopt met y & r. In 1 woord: jammer!!! Eindelijk een spannende soap, met goede verhaallijn. Normaal zou ik niet reageren op dit soort berichten, maar moet ff mijn frustratie van mij af typen. Zoooo het lucht op. Dus nu nooit meer naar rtl8 kijken. Kunnen ze die zender ook uit de lucht halen. Wie wil er nu weer naar de zoveelste herhaling van de pfaff’s kijken. Ik niet!!!

      /   Reply  / 
    1. monique

      vindt jammer dat young and teh restless is gestopt vondt het wel een leuke serie dom van rtl om het ook zo laat tegeven laten ze dan de hoofd film laten vallen dom dom dom

        /   Reply  / 
  67. esther

    ik wil young and the restless terug!!!

      /   Reply  / 
    1. nawi

      ik ook ben nog zo boos dat ze uit het niets de stekker er uit hebben getrokken wie dit weer verzonnen heeft!

        /   Reply  / 
  68. Reshma

    Y&R moet gewoon terugkomen..Dan maar op tijdstip van ATWT, als die gestopt is…Ik denk er over na om maar te stoppen met televisie kijken, want hoe dan ook, je raakt ergens aan verknocht en voor je het weet, wordt het vd buis gehaald…

      /   Reply  / 
  69. MJ

    Ik baal er ook vreselijk van. Ik vond het echt heel leuk.
    Het duurde even om er weer in te komen want jaren geleden hebben ze dit ook al een keer geflikt. En nu dus weer!
    Het is inderdaad ook een belachelijk tijdstip waarop het uitgezonden werd. En ook geen enkele herhaling. Terwijl ATWT wel 2 keer herhaald wordt.
    Bah! Ik ben boos!

      /   Reply  / 
    1. nawi

      heb precies hetzelfde meegemaakt sbs6 een aantal jaar geleden elke dag om een ander tijdstip uitzenden en maar verschuiven net als rtl8.
      Snap echt niet waarom ze zo iets doen. Zeker omdat as the world turns eerderdags stopt.

      Kunnen we niet met z’n alleen massaal rtl een klacht mailen?
      Idee misschien?

        /   Reply  / 
      1. Chantal

        Is dit waar??
        Omg dan ben ik ook zoooo blij!!!!!!!!
        Laten we het hopen en blijven duimen!!

        X

          /   Reply  / 
  70. Nanse

    Heb de scene gevonden waar Asley hoord dat het baby van Sharon is.
    Voor de liefhebber: http://youtu.be/4lhY1ADVCtw

      /   Reply  / 
  71. wil

    erg jammer dat het gestopt is, ik keek altijd via internet.
    nu kan het dus niet meer.
    ik hoop dat ze nog van gedachte veranderen….

      /   Reply  / 
  72. t

    Ik kijk nu hoe Adam wordt aangepakt….maar ergens in 1 van die filmjes lees ik op de achtergrond ook dat die Jana wordt vermist.
    Dus wat is daar dan weer mee gebeurt?? er zitten nu flinke gaten in omdat je scenes kijkt van n groepje personages.

      /   Reply  / 
  73. benno11

    RTL8 is een publiekszender maar luistert alleen naar de aandeelhouders. Ook ik dacht dat Y & the R. de grote opvolger zou zijn van ATWT !. Waarom die afgekloven herhalingen van de overjarige Pfaff’s, die deze herhaling wél mooi vinden om hun giga-belastingschuld in Belgie zien kwijt te raken?
    Dat RTL8 dit zonder enige aankondiging doet typeert de mentaliteit van hun CEO.

      /   Reply  / 
  74. nawi

    dit is niet te geloven sbs flikte dit een aantal jaren geleden ook al je start met een serie en dan hoor je dat op normale zendtijden uit te zenden elke dag ochtend een vaste tijdstip. Dan kunnen mensen die serie gaan volgen. The Y&R werd nooit herhaald en soms moest ik hem tot 01:00 intimen om het einde er op te hebben staan! Natuurlijk heb je dan geen kijkcijfers rtl8!!! As the world turns stopt volgende maand iedereen in mijn omgeving rekende erop dat rtl dan the young and the restless in deze slottijd gingen uitzenden maar nee voordat we uberhaupt een jaar bezig zijn trekken we de stekker er weer uit in nl dit is echt niet normaal! The Y&R is een van de best bekeken soaps in Amerkia personlijk vind ik hem zelfs mooier as As the world turns. Het ergste is dat je dat de publieksservice net belt en je dan een super onvriendelijke meneer aan de lijn krijgt. Rtl8 is voor mij voorgoed afgeschreven!

      /   Reply  / 
  75. t

    Ze moeteen eens n goede film draaien die 3 uur duurt en dan halverwege dr afhalen omdat er bijna niemand kijkt….

      /   Reply  / 
  76. ina

    heb de geboorte van de tweeling gevonden op youtube

    Y&R 25 en 26 juni

    in het amerikaans dus op 6-25-2010

    de tweeling van Lily en Cane

      /   Reply  / 
    1. nawi

      kijk ook wel eens naar you tube maar dat zijn altijd maar stukjes van de afleveringen maar goed beter als niets natuurlijk

        /   Reply  / 
  77. Gentle

    Goed nieuws voor alle fans van The Young And The Restless…..RTL4 gaat als As The World Turns gestopt is door met The Young And The Restless! Ik heb gemaild en gebeld met een insider bij RTL.
    Graag gedaan.

      /   Reply  / 
    1. t

      ja hoor….serieus? WOw super man. Goed gedaan :-) gaat RTL 4 dan ook verder waar RTL8 is gebleven?
      Thnx

        /   Reply  / 
    2. Cissy

      Ooooo dat zou echt te gek zijn…..en dan ben ik echt super blij:)
      Thnx

        /   Reply  / 
      1. Laura

        Is het echt waar? Dat zou geweldig zijn! Wanneer horen we daar meer over, weet je dat?

          /   Reply  / 
    3. nawi

      ik zou heel graag willen dat je gelijk krijgt. Maar ik heb vandaag zelf ook gebeld met de publieksservice van rtl en die onaardige man zei dat the young and the restless zeker niet ipv van as the world turns zou komen? Wie moeten we nu geloven? Ik hoop zo dat je gelijk krijgt! Heb jij ook dat 035 nr gebeld?

        /   Reply  / 
      1. Gentle

        Ik heb bij RTL gewerkt en heb nog met veel mensen contact, die wel op de hoogte zijn van de ins and outs. Dus je niets aantrekken van onaardige mensen bij RTL. De media in de gaten houden in de week voor As The World Turns is afgelopen. En ja ze gaan verder waar ze nu gestopt zijn met The Young And The Restless.

          /   Reply  / 
        1. nawi

          Wow je hebt mijn dag een goede start gegegeven! Ik hou het zeker in de gaten. Bedankt dat je de moeite hebt genomen te reageren. Ik ben echt superblij. The Young and the restless is voor mij gewoon lekker verstand op nul en even lekker wegdromen en ontspannen en dan heb je wel nodig in deze roerige tijden!

            /   Reply  / 
          1. Cissy

            Ik ben ook super blij!!!!!!!!
            THNX

              /  
        2. nawi

          rtl blijft dus tegen mensen zeggen dat het niet terugkomt net heeft Laura ook weer hetzelfde te horen gekregen. Hoop dat je info klopt maar waarom blijven ze dit zeggen?

            /   Reply  / 
        3. Linda

          Hoi Gentle, helaas heb ik nog niks kunnen vinden over de terug keer op tv van Y&R. Jij wist ons te vertellen dat je zeker wist dat Y&R ipv ATWT zou komen? Kun je ons hier meer over vertellen? Je hebt deze informatie toch van een insider? Groet Linda

            /   Reply  / 
    4. nienke

      nou gentle jij kletst ook maar uit je nek, lekker wijs doen van heb daar gewerkt, alsof ze jou dat zouden vertellen wat er verder uitgezonden word.
      vind je het leuk om al die mensen die het jammer vind dat Y&R is gestopt een 2e keer teleur te stellen
      je wordt bedankt wijsneus!!

        /   Reply  / 
  78. Marianne

    ECHT WAAR?????? YOU MAKE MY DAY!!!
    Vertel! …………… snel snel!! Hoop er gauw wat van te horen!

      /   Reply  / 
  79. t

    ben nu toch al n heel eind via youtube….

      /   Reply  / 
    1. nawi

      maar op you tube zijn het altijd maar stukjes van de soap toch?

        /   Reply  / 
  80. Nanse

    OOk mijn dank voor iedereen die zoveel moeite heeft gedaan.
    Blijven duimen.

      /   Reply  / 
  81. stefanie

    Ik baalde ook zo erg dat Y&R stopte!!!! was er echt boos om! meteen toen ik het hoorde een mailtje naar rtl gedaan!
    maar het komt nu dus waarschijnlijk terug op rtl4? ooooh dat zou zo super zijn!!!!!! Ik hoop echt dat het waar is!!! al heb ik nu wel wat op youtube gezien en veel spoilers gelezen en gezien, toch ga ik het dan weer elke dag volgen!!!!

      /   Reply  / 
  82. maria

    Ben ik een jaar geleden begonnen met kijken, ben eindelijk een beetje ingeleefd in de karakters, stopt de zender met de serie en ook nog zonder iets te zeggen. maar als t waar is dat t terugkomt op rtl 4 dan stelt me dat weer gerust

      /   Reply  / 
  83. Cindy

    Wat ongelovelijk SLECHT!!!!!!
    Wij willen TY&TR terug en wel ZSM!!!!!!! :@

      /   Reply  / 
  84. ans wijnen

    Wat een eikels, nu stoppen ze the young and the restless. Waarom zenden ze dan nog soaps uit. Zo kan je toch niks meer volgen, zit je eindelijk weer in een verhaal. Klote zeg, dat rtl mogen ze wel van de tv afhalen. Je hebt er geen reet aan.

      /   Reply  / 
  85. marilyn

    nou lekker is dat leuk als je het al maanden volgt en het stopt weer dan maar weer op youtube kijken f*ck de nederlandse tv

      /   Reply  / 
  86. Nanse

    Ben wel blij dat jullie zo heftig reageren, ik dacht dat ik weer eens overdreef, is immers ‘maar’een tv serie. De tv bazen hebben geen idee wat het voor ons betekend.

      /   Reply  / 
  87. lidia

    KAN ALLEEN MAAR ZEGGEN THANKS BEN SUPER BLIJ. JOEPIE JAHEE. GA HET OOK GELIJK DOOR VERTELLEN.

      /   Reply  / 
  88. betsie

    ik wil ook graag the young and the resstles terug op tv,heb rtl 8 ook al een mail gestuurd dus mensen mailen maar

      /   Reply  / 
  89. Melanie

    Mensen blijven bellen en mailen naar rtl. The young and the restless moet terug op de buis!! Als we maar hard genoeg ons best doen ervoor wie weet lukt het en luisteren ze naar ons. Samen staan we sterk toch?

      /   Reply  / 
  90. merie

    Ik baal echt als een stekker !! Ik volgde the young and the restless trouw elke dag. Ik kan niet begrijpen dat ze het zomaar van de buis halen !!! Ik mis me lievelings soap :(

    IK ZEG THE YOUNG AND THE RESTLESS TERUG OP DE BUIS !

      /   Reply  / 
  91. Gentle

    Schrijf het nog maar een keer voor de mensen met boze reacties, die niet alle reacties lezen. The Young And The Restless komt terug op RTL zodra As The World Turns Is afgelopen. Ze hebben nog voor meer dan een jaar afleveringen op de plank liggen en de rechten om het uit te zenden. Die rechten kosten heel veel geld en die mogen ze van CBS en Sony ook niet zomaar doorverkopen. The Young And The Restless komt terug op RTL. Ik heb er gewerkt en heb nog veel contact met ex collega’s dus dit is echt inside information.
    Dus nog even geduld. blijven bellen en mailen is natuurlijk nooit verkeerd en daar worden ze bij RTL ook wel flauw van. Bovendien vertellen ze de beller dat er maar 20.000 mensen keken inplaats van 100.000 mensen…..gelogen dus! Ook uit betrouwbare bron.
    Succes!

      /   Reply  / 
  92. nawi

    nogmals bedankt voor de geruststelling. Een ding moeten we dus wel doen met zijn allen en is zorgen dat als het straks dus terug op de buis is dat we zorgen dat ze meer kijkers krijgen zodat het op de buis blijft!! Dus ook doorvertellen aan vrienden familie en kennissen dat ze moeten kijken naar deze geweldige soap!

      /   Reply  / 
  93. lugum

    tsja er moeten wel meer kijkcijfers komen anders stopt het alsnog na een jaar weer.

    vreemde praktijken bij rtl als ze bij rtl onaardig doen over de telefoon en onwaarheden vertellen over de toekomst van een programma en de kijkcijfers.

      /   Reply  / 
  94. monique

    IK WIL ME SERIE TERUG WORDT ER MISSELIJK VAN RTL8 ROT TOCH OP MET AWT DIE GAAT TOCH STOPPEN IK THE YOUNG AND RESTLESS TERUG IK BEN BOOS

      /   Reply  / 
  95. Melanie

    Mensen blijven mailen en bellen naar rtl 8!!

      /   Reply  / 
  96. lidia

    hoe gaat dat mailen naar rtl8 en 4

      /   Reply  / 
    1. Melanie

      Hee,

      Mag ik vragen waar je de afleveringen hebt gevonden op youtube? Want ik kan er niet echt uitkomen, kan de helft van de afleveringen namelijk niet vinden.
      Het moet maar snel op tv komen

        /   Reply  / 
      1. stefanie

        van de afleveringen waar wij gebleven zijn kan ik ook alleen stukjes vinden(februari 2010) dus ik ben nu maar gaan kijken waar ze in de VS zijn, dan mis ik wel een stuk, maar zit ik er zo weer in. die komt elke dag een nieuwe aflevering erop. dan kun je gewoon the young and the restless intypen en de datum van vandaag. hier liepen we ongeveer 2 jaar achter, dus je mist dan wel een stuk. van die tijd daartussen heb ik gewoon wat stukken allemaal gekeken

          /   Reply  / 
        1. Linda

          Je kunt de afleveringen vinden onder partygirl045. Elk van 5, 7, of10 minuten. Maar ik hoop ook zo dat Y&R terug komt op tv..

            /   Reply  / 
  97. brenda

    Mijn God zeg….. wordt gek van alle herhalingen die er uitgezonden worden. Wat komt er bij rtl4 als atwt stopt? Het wordt daar 2x uitgezonden op een dag, dan is er toch wel tijd voor 1x the young? Grote programma’s (the voice) primetime anders hebben ze niet genoeg kijkers en zich dan verbazen dat je voor een soap die je voor middernacht uitzendt niet genoeg kijkers hebt????
    Of gaan ze pfaffs nu ipv atwt doen? Of gezellig naar Nigella kijken die al 100.000 keer zijn herhaald (of jamie, noem ze allemaal maar op). Ik ben echt heel erg boos en nee rtl niet omdat ik verder geen reet heb te doen ofzo, wordt alleen doodmoe van alle herhalingen en programma’s die abrupt stoppen. Jullie wilde 4 zenders, als je ze volpropt met herhalingen, kap dan met 1 zender. Kan daar een zender voor in de plaats komen die het wel uitzendt.

      /   Reply  / 
    1. nawi

      dag brenda,

      snap wat je bedoeld wie zitten echt niet te wachten op de miljoenste herhaling van de pfaffs maar daar krijgt rtl waarschijnlijk geld bij om het uit te zenden! Ben ook zo boos, maar goed er gaan de geruchten rond (zie opmerkingen eerder gemaakt op deze site) dat the young and the restless wel terugkomt duimen maar en als het weer op de buis komt kijken en anderen ook aansporen op dit te doen zodat het dan op de buis blijft!!

        /   Reply  / 
  98. Laura

    Ik heb zojuist bericht ontvangen van RTL. De Young & the Restless komt NIET terug!!

    De eerdere berichten dat de soap terugkomt zodra ATWT is gestopt, zijn dus niet juist. Ik kan mij niet voorstellen dat RTL hierover gaat liegen.

    Ik baal ervan…..

    Dan toch maar via you tube kijken. Kan iemand mij vertellen hoe ik dit het beste kan doen. Ik kan weinig hele afleveringen vinden en weet iemand het nummer van de laatste aflevering?

      /   Reply  / 
    1. Melanie

      Op rtl8 bij the young and the restless staat ook dat het waarschijnlijk in de loop van het jaar weer op tv komt. Hebben ze dat niet tegen je gezegd dan?
      Misschien moeten we handtekeningen inzamelen zoals ze nu ook met gtst doen…

        /   Reply  / 
  99. Laura

    Ik zie Inderdaad dat op de rtl site staat: ‘Helaas is de serie gestopt en worden de afleveringen voorlopig niet meer op internet geplaatst. In de loop van het jaar zal het programma waarschijnlijk terug komen op televisie. ‘

    Vandaag kreeg ik echter van RTL de volgende mail:
    ‘Hartelijk dank voor uw e-mail.

    Het programma komt niet meer terug omdat er te weinig kijkers zijn voor zo’n duur programma. Het programma stond eerder vroeg op de avond maar toen waren er ook niet genoeg kijkers.

    Wij wensen u nog veel kijkplezier bij RTL! ‘

    Ik weet het ook niet meer. We moeten maar afwachten.

      /   Reply  / 
    1. Melanie

      Nouja zeg gewoon flauw van rtl, alsof je zo nog zin hebt om naar ze te kijken. We moeten het idd afwachten dan! Ga ze zelf ook nog wel paar keer mailen dan worden ze er maar gek van, bedoel zijn wel meer programma’s met weinig kijkers en dat halen ze niet zomaar van de buis

        /   Reply  / 
  100. brenda

    Ik ben met stomheid geslagen….. een mailtje dat het niet terug komt (en als ze de reacties hebben bijgehouden weten ze dat je niet voor de leut contact met ze opzoekt) en dan wensen ze je nog veel kijkplezier bij RTL??? Dat geeft aan dat ze of de mails hierover niet goed hebben gelezen of het interesseert ze niet…..
    Kan net 5 het niet gaan uitzenden? Dit is trouwens ook volgens mij de enige commerciele zender die gewoon programma’s ‘s nachts uitzendt, ipv de al bekende hijgende jeweetwels… en ik kan me niet voorstellen dat er meer dan 100.000 mensen kijken naar een serie wat om 3.55 wordt uitgezonden wat eerder op de avond al is geweest… of ben ik nou gek? Waarschijnlijk wel, maar dan toch…

      /   Reply  / 
    1. Gentle

      Voor de laatste keer, RTL kan de uitzendingen van The Young And The Restless niet doorverkopen en ook de uitzendrechten niet. Ik heb bij RTL gewerkt en weet dat, The Young And The Restless komt gewoon weer terug bij RTL….GELOOF ME AUB!
      Dit weet ik echt uit vertrouwelijke bronnen van ex collega’s.
      Die overigens net zo balen en het uiterst vervelend vinden om mensen te moeten misleiden.

        /   Reply  / 
      1. nawi

        kreeg net een mailtje terug van rtl4 dat the young and the restless zeker NIET ipv as the world turns komt. Zie het ook niet in de nieuwe gids van volgende week staan. Houden jou bronnen nog steeds vol dat het terugkomt?

          /   Reply  / 
      2. nawi

        Dag Gentle,

        Hoe zit het nu hield je ons voor de gek? Of hebben ze jou in de mailing genomen??

          /   Reply  / 
  101. Cissy

    Hoi Gentle,
    Ik vertrouw erop dat je gelijk hebt. Ik heb meerdere mails gestuurd naar RTL en geen enkele reactie terug gekregen. Ik denk dat we met zijn allen positief moeten denken! Gewoon van HET KOMT TERUG! en op de tijd van ATWT Prima toch!Dus heb vertrouwen………

      /   Reply  / 
  102. Laura

    Ja, we moeten er maar op vertrouwen dat het terugkomt. Op de site van RTL staat nu ook dat het waarschijnlijk wel weer wordt uitgezonden en dat stond er eerder niet. En met de berichten van Gentle erbij heb ik toch wel goede hoop……

    Maar eerst hebben we nog het afscheid van ATWT. Gaan jullie ook? ik ga op zondag om 15.00 uur!! Ik heb er wel zin in!

      /   Reply  / 
  103. Cissy

    Ja tuurlijk. Ik ga op zaterdagmiddag. Ik ga die dag geen carnaval vieren!!

      /   Reply  / 
  104. nawi

    ja afscheid van As the world turns dat wordt janken!

      /   Reply  / 
  105. paul

    Heb net ook een mailtje gestuurd naar rtl.
    Ik hoop dat wat gentle al zeg dat Y&R terug komt. dus blijven mailen zoveel mogelijk mensen.!!!!

      /   Reply  / 
  106. c

    Ik heb meteen een email naar rtl gestuurd toen ik in de gids zag en hier las dat het niet meer kwam. Tot op de dag van vandaag geen reactie alleen een ontvangstbevestiging. Volgens mij heeft niemand hier een reactie en moeten we dus gewoon wachten.

      /   Reply  / 
  107. stefanie

    ik heb toen als enige reactie gehad de serie stopt nog veel kijkplezier bij rtl pffff nou wat een kijkplezier als er niks leuks meer komt!
    maar ja ik vertrouw op Gentle en hoop dat het idd dus terugkomt!!!

      /   Reply  / 
  108. drama

    tijd dat we is een mail bom gaan maken of zo klote rtl.
    zijn het geen tig aantal keer herhalingen,wat in de tijd van oprah was halen ze weer iets uit de zender.
    wat een goedkoop gedrocht van een zender is rtl4 geworden zeg.

    dan gek vinden als er wat kijkcijfers tegen vallen,als of iemand nog loyaal is aan rtl!

    laat ze maar weer is komen met een kwaliteits programma drama ipv van die onzin zoals moordvrouw pff vind wendy erg leuk,maar dit is gewoon zo goedkoop,slechte muziek, plot,veel zullen zeggen dat het een goede serie is wellicht,maar dat is omdat we niet meer anders gewend zijn.

    denk aan westewind!!!!ijzersterke drama serie 24 afleveringen ongeveer per seizoen!!!!!!!!ipv dat belachelijke 6 of 8 afleveringen
    dat er zo iets terug komt of gevangenis vrouwen etc
    toen drama en late night shows nog voor verniewing tabo doorbrekend zorgde.

      /   Reply  / 
  109. drama

    en mail bom bedoel ik niet letterlijk natuurlijk:)
    gewoon dat meer mense ook daadwerlijk mailen na rtl,en laten merke wat ze willen dat is kwaliteit ipv dat over gehypte frut gedoe tegenwoordig.

      /   Reply  / 
  110. nawi

    heeft iemand al iets gezien of gehoord of the young and the restless nu terugkomt op rtl4 ipv as the world turns daar we nu bezig zijn met de laatste afleveringen snik, snik??

      /   Reply  / 
  111. nawi

    kreeg net een mailtje terug van rtl4 dat the young and the restless zeker NIET ipv as the world turns komt. Zie het ook niet in de nieuwe gids van volgende week staan. Houden jou bronnen nog steeds vol dat het terugkomt? Weet iemand al wat dan wel?

      /   Reply  / 
    1. Remco

      Dr. Phil

        /   Reply  / 
  112. nawi

    Dat meen je niet?? Dr Phil daar zitten we echt op te wachten. Kunnen net zo goed geen tv uitzenden meer in nederland als dat voortaan de kwaliteit is van de nederlandse tv dr Phil en tig herhalingen van de Pfaffs.

      /   Reply  / 
  113. Remco

    RTL4 09:05 Dr. Phil
    RTL4 17:00 Dr. Phil
    RTL5 16:40 Dr. Phil
    RTL8 18:45 Dr. Phil

      /   Reply  / 
  114. nawi

    ik heb hier geen woorden voor wat erg. Wie zit hier nu op te wachten!

      /   Reply  / 
  115. RIA

    Vreselijk, SANTA BARBARA eerst, daarna The Young and The Restless die ze veel later weer opgepakt hebben, daarna Days of our Lives en ga zo maar door. We worden zo langzamerhand doodziek van alle herhalingen, dan veel liever soaps zoals The Young and the R. Kom op RTL geef ons onze SOAPS terug, we missen ze en stuur die stomme amerikanen zoals Dr. Phil weg.

      /   Reply  / 
  116. Sandra

    Santa Barbara was afgelopen, daar kon RTL ook niks aan doen, net als bij ATWT.
    Maar The Young kunnen ze beter gewoon op 5 uur zetten.
    Als SBS6 slim is zetten ze een soap om 5 uur om hun vooravond wat sterker te maken, gevolgd door Shownieuws/ HvN vroege editie

      /   Reply  / 
  117. Laura

    Santa Barbara was nog niet afgelopen! Ik volgde deze serie en werd in het midden van een verhaallijn afgebroken. Er waren nog voor zo’n 3 maanden afleveringen maar RTL heeft dit niet meer gekocht. Ik weet dit omdat ik destijds daar toen een brief over geschreven heb naar RTL.

      /   Reply  / 
  118. Diana

    Dat Y&R van de buis gehaald is vanwege tegenvallende kijkcijfers is één ding… maar ik geloof niet dat het alternatief, herhalingen van de Pfaffs, beter is?? Ik bedoel, wie gaat daar naar kijken? Lijkt me sterk dat dat betere kijkcijfers behaald.

    Daarbij geloof ik ook dat de late tijdstip waarop Y&R uitgezonden werd, half 12, een reden was voor tegenvallende kijkcijfers. Ikzelf keek het altijd via RTL XL (op het internet) omdat half 12 gewoon te laat was.

    Als ik trouwens zou mogen kiezen tussen de Bold en Y&R, dan heeft Y&R duidelijk mijn voorkeur. De Bold heeft een trage verhaallijn en het is elke keer hetzelfde, bijna nooit vernieuwend. Daarbij vond ik het ook niet netjes van RTL dat ze Y&R onaangekondigd zomaar hebben gestopt. Een mededeling was op het minst netjes geweest.

    Nu staat er trouwens op de website van RTL: “Wegens tegenvallende kijkcijfers is de serie helaas gestopt en worden de afleveringen voorlopig niet meer op internet geplaatst.” Een paar weken terug stond er nog dat de afleveringen misschien later weer uitgezonden zouden worden.

      /   Reply  / 
    1. Sandra

      De kijkcijfers waren juist door het verplaatsen naar half 12 toegenomen, zelfs verdrievoudigd, dat komt omdat rond 7 uur maar weinig mensen de tijd hebben om een soap te kijken, druk met het eten en de kinderen…daarom scoort ATWT om half 11 ook zo goed. Rond het tijdstip van 7 uur waren het nog geen 30.000 kijkers, om half 12 vaak 90.000 dus daar kan het niet aan liggen..de serie is gewoon heel erg duur, omdat het de nummer 1 soap van Amerika is,al jaren, daardoor is de prijs erg hoog. Deze afleveringen die wij gezien hebben zaten in hetzelfde aankooppakket als The Bold, dat gebeurd wel vaker,deze afl hebben ze dus voor een schijntje aangekocht, maar na een jaar moet je dan weer een nieuw contract afsluiten. Ikzelf denk niet dat we Y&R nog terug zien. Het zou verstandig zijn van bv SBS om deze serie of een ander aan te kopen en om 5 uur te plaatsen als goed alternatief. Maar RTL heeft de aankooprechten dus Y&R zal het niet worden dan vrees ik.

        /   Reply  / 
  119. Naamloos

    Zit ik net klaar voor de de laatste aflevering van Atwt, wat een beetje verdrietige gevoelens losmaakt.Ik verheug me nl weer op de terugkeer van The young aangezien iemand hier vertelde dat het weer terug op de buis zou komen zodra atwt afgelopen was, dus ik snuffel even op tvgids.nl maar zie niks staan? Wie was diegene die er zooo van overtuigd was en via insiders van rtl het 100% zeker wist??
    Jammer dat men iets rond bazuint wat niet waar is?!

      /   Reply  / 
  120. nawi

    Sluit me hier bij aan. Dat was Gentle die dit zei weet niet of die ons voor de gek hield, wat ik overig heel triest zou vinden of dat die zelf voor de gek gehouden is. Vreemde is wel dat hij of zei nu niets meer van zich laat horen?? Gentle waar ben je? En hoe zit het nu! Wil ook zo graag dat de Young and the restless terugkomt ik weet zeker als ze dat nu meteen in de tijd van As the world turns zou schuiven dat ze kijkcijfers genoeg zouden hebben!! Jongens we gaan toch massal RTL mailen stel ik voor! Wie doet er mee?!

      /   Reply  / 
  121. anja

    Ik doe mee, waar mailen we naartoe en wat is de preciese tekst?
    Wie doet er nog meer mee?

      /   Reply  / 
  122. anja

    Ik vind het wel raar dat deze tekst nog op de pagina van As the World Turns staat van RTL4

    “Kun je maar geen genoeg krijgen van alle soapverwikkelingen?
    Leef dan ook mee met het wel en wee van de families Newman, Abbott, Chancellor, Baldwin en Winters in The Young & The Restless.”

      /   Reply  / 
  123. nawi

    Naar de site gaan en klikken op contact televisie kom op jongens met zijn allen mailen!

      /   Reply  / 
  124. anja

    Ik zal t doen, las net ook op een Twitter bericht dat we herhalingen van ATWT vanaf 2005 krijgen? Zou dat ook een gerucht zijn?

      /   Reply  / 
  125. tim

    DVD box As the World Turns nu te koop bij Bol.com

      /   Reply  / 
  126. Nathalie

    De afleveringen van atwt van 2005 komen niet op tv maar zijn vanaf deze week te zien op internet op worldturns.nl. Als je je registreert kan je gratis kijken naar alle afl die vanaf nu steeds geplaatst gaan worden.

      /   Reply  / 
  127. ina

    ik hoop dat de kijkcijfers voor dr. phil zo gaan zakken tussen 17.05-18.00 uur!!!!
    had op zn minst GEPROBEERD voor 2 maanden Young and the Restless
    op dit tijdstip uit te zenden….

      /   Reply  / 
  128. miran

    de young and the restless niet meer uitzenden vanwege lage kijkcijfers
    atwt is gestopt er is niks meer voor ons soapie’s en dan die programering die er voor in de plaats komt verdeelt over rtl4 en rtl8 komt er per dag 3x dr. phil en 3x rtl boulevard nee daar word een mens vrolijk van breng dan op zijn minst nu the young and the restless wel terug nu atwt gestopt is het maakt een grotere kans op hogere kijk cijfers en ze hebben nog afleveringen in huis

      /   Reply  / 
  129. Melanie

    Ik heb ook al paar keer gemaild naar rtl! Maar krijgen geen berichten terug van ze.. maar blijven mailen mensen ooit zullen ze luisteren naar ons

      /   Reply  / 
  130. Robin

    Jongens jongens, dit gaat maar om een soap, ik vind het ook jammer dat atwt weg is, maar hallo het leven vergaat niet! Duidelijk mensen die geen leven hebben.

      /   Reply  / 
  131. nawi

    Als je niets leuks te zeggen heb hou dan je mond en blijbaar heb jij ook geen leven als je tijd hebt om deze berichten te lezen en er commentaar op te geven!

      /   Reply  / 
  132. miran

    hahahaha goed gezegd nawi :)

      /   Reply  / 
  133. betsie

    ik wil nog steeds the young and the resstles terug op tv

      /   Reply  / 
    1. Laura

      Ik denk niet dat dat nog gaat gebeuren. Ik kijk inmiddels wel weer elke dag naar de Y&R. Via bijvoorbeeld The Piratebay kun je de (hele) afleveringen downloaden. Ik heb de afleveringen vanaf 1-1-2012 nu gezien en ben bijna bij. 2010 en 2011 heb ik ingelezen via soapcentral.com.

      Gewoon doen! Ik ben blij dat ik mijn soap weer heb!

        /   Reply  / 
  134. nawi

    he laura, bedankt voor de tip ik kijk ook elke week in de nieuwe gids in de hoop dat ze weer beginnen met uitzenden. Wat is the Piratebay en moet je daarvoro betalen? Ik heb wel gelezen op amcpages.com maar dat vind ik toch niet hetzelfde. Ik hoor het graag.

      /   Reply  / 
    1. Laura

      Je hoeft niet voor de Pirate bay te betalen. Je moet eerst het torrent programma downloaden en daarna kun je alles van de Pirate bay op je computer zetten en via een HDMI kabel kijk je op je TV. Ik heb ergens een goeie beschrijving gezien van hoe je dit allemaal moet doen maar ik kan het op dit moment niet zo snel vinden.Als je dit wilt gaan doen dan wil ik het wel voor je zoeken. Zeg het maar…..

        /   Reply  / 
      1. nawi

        wat lief dat zou wel heel tof zijn ik ben zelf niet zo heel handig met die dingen!Ik hoor het graag van je.

          /   Reply  / 
        1. Laura

          Hoi Nawi,
          Als je mij je e-mail adres geeft, dan zend ik het je toe.

            /   Reply  / 
          1. nawi

            Ik kan jouw niet genoeg bedanken dat je de moeite hebt genomen om de gouden tip hier op deze blog te plaatsen en mijn vragen te beantwoorden, je bent GEWELDIG!! Mijn man is de hele week bezig geweest voor mij aan de hand van jou tips van piratebay, torrent programma kabeltje etc en het is gelukt ik heb op een paar afleveringen na alle Y&R afleveringen vanaf januari 2012 goede kwaliteit zelfs zonder reclame!! Ik weet niet waar ik ben kan eindelijk weer mijn favorite soap kijken heb dat echt gemist is voor mij pure ontspanning! Nogmals super super bedankt! Fijn weekend.

              /  
  135. Tineke

    Die gouden tip zou ik ook wel willen ontvangen. Als je het van de Pfaffs moet hebben!!!

      /   Reply  / 
    1. nawi

      de pfaffs ipv de Y&R is een beleiding voor de Y&R ik heb sinds dat rtl8 gestopt is met uitzenden rtl8 nooit meer opgezet, flut zender!

        /   Reply  / 
  136. Cissy

    Ik zou ook graag die info willen ontvangen.
    [email protected]

    Alast bedankt,
    Groetjes Cissy

      /   Reply  / 
    1. nawi

      Laura 22 mei daar legt ze het uit hoe je het moet doen echt de moeite!

        /   Reply  / 
  137. Laura

    @Nawi. Heel erg graag gedaan. Ik begrijp je gevoel!! Heerlijk hè!
    Ik heb nog een tip. Ik weet niet met welk programma je kijkt, maar ik heb MpcStar geinstalleerd. Omdat je natuurlijk met de muis je tv moet bedienen, vind ik dit programma wel prettig. Je kunt namelijk met één klik ergens in het scherm de aflevering stoppen en ook gaat hij verder waar je de laatste keer gebleven bent. groetjes en genietze

      /   Reply  / 
  138. Laura

    Ik heb de beschrijving van hoe te handelen op deze pagina gezet maar er staat bij dat ‘mijn reactie wacht op goedkeuring’. even afwachten dus!

      /   Reply  / 
    1. Cissy

      Hoi Laura,
      Zou je mij die beschrijving ook toe willen sturen.Wij zijn ook niet zo handig op de [email protected]
      Alvast bedankt,
      Groetjes Cissy

        /   Reply  / 
  139. Naamloos

    Jammer dat piratebay van de buis is gehaald…

      /   Reply  / 
  140. mark

    download al jaren via usernet of torrents
    hier draaie ze 100 keer de zelfde aflevering in 3 maande tijd,toch te zot.

    vooral dr phil is een ergenis tien keer de zelfde aflevering.
    als of mensen tegenwoordig van rtl afhankelijk zijn,gooi je eigen ruiten maar in k*ut rtl

      /   Reply  / 
  141. Laura

    Kijken jullie ook nog steeds naar de Young and the Restless? Het is bijna alweer 5 jaar geleden dat het plotseling stopte en we helemaal van slag waren. Ik kwam deze site toevallig weer tegen. Vinden jullie de verhaallijn Sharon, Sully, Patty ook zo spannend? groetjes, Laura

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>