Sylvie baalt van kijkcijfers The Face, blij met trending topic

Met 329 duizend kijkers was de derde aflevering van The Face opnieuw slechter bekeken dan de aflevering ervoor. De magere resultaten ontgaan presentatrice Sylvie van der Vaart niet, zo blijkt uit haar column in Grazia. “Ik ben en blijf een enorme streber en vind ook echt dat The Face topkijkcijfers verdient. Maar wat ik er dan weer van leer, is dat de dingen niet altijd gaan zoals je wilt of hoopt. En dat het soms buiten je bereik ligt om daar wat aan te doen.”

In The Face strijden ervaren modellen tegen elkaar voor een springplank naar de absolute wereldtop. De Next Topmodel-variant van Talpa legt het duidelijk af tegen het origineel. Sylvie geeft er een positieve draai aan: “Het belangrijkste is dat ik het met heel veel plezier heb gemaakt, positieve reacties krijg van vrienden en familie en dat het een trending topic is op Twitter.”

Zie ook:
- Kijkcijfers The Face zakken verder weg
- Spannende avond RTL 5 met première The Face
- Sylvie van der Vaart: Leuk om weer in NL te werken

11 Reacties // Reageer

11 thoughts on “Sylvie baalt van kijkcijfers The Face, blij met trending topic

  1. samantha

    denk dat het verkeerde zender zit op rtl zal meer kijkers leveren ..

      /   Reply  / 
    1. samantha

      ik bedoel rtl 4 solly :S

        /   Reply  / 
  2. vinn

    Is gewoon een top format, Sylvia doet het leuk, goede coaches en de modellen zijn ook echt stuk voor stuk model-waaridg, dat is bij HNTM wel eens anders. Maar ik blijf erbij dat het ook te maken heeft met uitzendinggemist enzo

      /   Reply  / 
  3. Drama Queen

    En ik baal van Sylvie

      /   Reply  / 
    1. Cynneke

      Sylvia is ook de reden dat ik het programma niet meer volg….

        /   Reply  / 
  4. Timo

    Top programma. Premiere gezien, helaas de 2de episode gemist. Maar wel weer het laatste gedeelte van de 3de episode gezien. Nog nooit een zo goed in elkaar gezette modellenprogramma gezien. Ik ga het dan ook zeker dit weekend terugkijken online, en het zeker blijven volgen.
    ANTM was altijd erg vermakelijk, maar heb ik nu al zeker 4 jaar niet meer gezien. En ik snap nu ook wel wat de aantrekkingskracht is aan Sylvie, waar ik haar heel erg slecht bij TMF/MTV jaren terug vond. Vele malen verbeterd.

      /   Reply  / 
  5. suus

    Het is dan ook een en al nep ,bah als Sylvie in het beeld verschijn zie je de neplach het nep haar ,haar nep buste .haar nep stem
    En dan wil je dat het leuk is ? de kijkcijfers zeggen al genoeg toch.
    En die knul die z,n moeder in elkaar sloeg met z.n flap oren die wil ik ook niet meer zien .

      /   Reply  / 
  6. max daver

    ik dacht, ach laat ik eens kijken. Alleen al bij de jury
    stond sylvie er heel vreemd bij in een pose dat ik zoiets had van , wat sta je daar nou eigen lijk te doen.Tip ,doe je 6 haarstylisten de deur uit ,beetje minder make up , losjes in de benen, krijg een funktie in het programma en ben jezelf…..Je bent een hele leuke vrouw sylvie.Dat weet ik nog van het intervieuw jaren geleden.Maar de industrie heeft je helemaal verkut.
    Misschien werkt het voor duitsland maar hier vinden ze dat maar niets.Dus kom eens terug in je normale velletje.Je lijkt zo ontzettend onecht , en dat ben je absoluut niet.

      /   Reply  / 
  7. Irene

    Ik begrijp de toevoeging van Sylvie niet, ze komt over als een zeer onnatuurlijk sprekende Barbiepop (autocue issues?) die verder niets bijdraagt aan het programma? Ze heeft geen enkel contact met de kandidaten, slechts een voice-over met lichaam die de zaken aan elkaar praat. Volstrekt nutteloos.
    Verder vind ik nogal wat mis met het format. Elke week is hetzelfde, twee castings en een duo-fotoshoot. Gaap. En die kandidaten leer je ook niet echt kennen. Bij dit soort programma’s helpt het een beetje mee te kunnen leven.
    Verder is me volkomen onduidelijk wat ze zoeken. Professionele modellen die de stap naar Topmodel moeten maken? Ik zie nul coaching en training? We laten je gewoon elke week opnieuw examen doen en door je cijfer van vorige week moet je bijgeleerd hebben?
    Typisch RTLgemist programma voor dat moment in de week dat je je verveelt. Als het een film was geweest was het direct naar dvd gegaan. Maar dit maakt de Kruidvat shopping spree van HNTM er weer bijna professioneel uitzien ^^

      /   Reply  / 
  8. Henk

    Wat doet die Sylvie uberhaupt als presentatrice? Zo krijg je het idee dat iedereen het kan.

      /   Reply  / 
  9. vandervaart

    ik vind het ook een vreemd programma.
    Zoals er al eerder is gezegd vind ik sylvie heel erg NEP in dit programma. Ze is zo slank geworden en haren gezicht is echt ingezakt, alsof ze erg veel stres heeft!!
    Ik weet niet of ze uberhaut wel gelukkig is, misschien zoekt ze naar geluk maar kan ze het maar niet vinden?

      /   Reply  / 
  10. Pingback: Talpa komt met nieuw modeprogramma; voor RTL 5? | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>