Lieke doet tv-hit Mijn Vieze, Vette, Vervelende Verloofde

RTL 5 en Lieke van Lexmond hebben de kijker om de tuin geleid! Vorige maand werd aangekondigd dat Lieke het programma My Perfect Love voor RTL 5 zou maken, een soort The Bachelorette. Maar dat was een dekmantel om in het geheim de opnames van Mijn Vieze, Vette, Vervelende Verloofde af te kunnen ronden. Het is een Amerikaans format waarin vrouwen op televisie een verloving faken met een onaantrekkelijk iemand. Doel is om familie en vrienden om de tuin te leiden.

De dekmantel was niet alleen nodig voor mediavolgers, vooral voor direct betrokkenen van de hoofdpersonen.

De 26-jarige Laura Ponticorvo is de aanstichtster, weet het AD te melden. Zij deed ooit mee aan X Factor en heeft nog altijd ambities in de showbizz. Laura wordt gekoppeld aan Sander Mulder, beide families moeten aannemen dat er binnen twee weken een huwelijk op stapel staat. Sander blijkt overigens een acteur, die daadwerkelijk Dennis Willekens heet. Foto’s hier.

Zenderbaas Paul Cormont vertelt: “In aflevering 1 is te zien dat Laura op het voorstel wilde ingaan. Ze had ‘nee’ kunnen zeggen. We zijn daarnaast wel wat heftige reality gewend. Het gaat zeker niet over de schreef. Het is een fantastische formule met onverwachte wendingen. Hilarisch en emotioneel. Ik verwacht hoge kijkcijfers.”

Mijn Vieze, Vette, Vervelende Verloofde is vanaf 27 augustus op de maandag van RTL 5 te zien.

Zie ook:
- Lieke van Lexmond helpt bachelorette aan man voor RTL 5
- Daphne Deckers: HNTM wegens succes gesloten
- Doek valt voor Holland’s Next Topmodel
- Lieke van Lexmond te druk voor presentatiecoach

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Lieke doet tv-hit Mijn Vieze, Vette, Vervelende Verloofde

 1. Chris

  Jammer. Had het format van My Perfect Love toch leuker gevonden.. :)

    /   Reply  / 
 2. Joran

  Dan had ik de naam gewoon gehouden. My Perfect Love licht lekker in de mond en het is juist de grap dat het allemaal spel is. Mijn vieze vette verloofde klinkt zo uitgekauwd.

    /   Reply  / 
  1. Levi

   Precies. My Perfect Love klinkt echt beter

     /   Reply  / 
 3. Arend

  Lijkt op ‘My parents gonna love you’…

    /   Reply  / 
 4. bibi

  De titel klinkt stom maar het lijkt me wel een leuk programma!

    /   Reply  / 
 5. Timo H

  Het is gewoon de NLse titel van de FOX-versie My Big Fat Obnoxious Fiance. Wel erg leuk dat er een NLse editie nu is. Wellicht volgend seizoen dan ook My Big Fat Obnoxious Boss, al was de US-versie hiervan geen succes jaren terug.

    /   Reply  / 
 6. Pingback: Weer hit? Mijn Vieze Vette Vervelende Verloofde | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>