Daphne Deckers: HNTM wegens succes gesloten

Daphne Deckers kijkt er raar van op, dat Holland’s Next Topmodel de nek om is gedraaid door RTL 5. “Wegens succes gesloten lijkt het wel”, zegt ze in RTL Boulevard. “We haalden altijd goede kijkcijfers, een mooi marktaandeel en we hebben modellen afgeleverd die wereldwijd toch echt wel wat succes hebben behaald. Eerlijk gezegd kwam het besluit wel als een verrassing”, aldus Deckers, die al een paar maanden terug is geïnformeerd over het staken van Holland’s Next Topmodel.

De presentatrice vermoedt dat de tegenvallende kijkcijfers van Talpa-show The Face haar Next Topmodel geen goed hebben gedaan.

“The Face heeft het minder goed gedaan dan iedereen had gehoopt. Een programma als Holland’s Next Topmodel is heel duur om te maken, voor Nederlandse begrippen. Als The Face dan niet zo goed loopt, heeft ons dat zeker niet geholpen.”

Sylvie van der Vaart, die The Face presenteerde, wil dit niet zo stellig beweren. “Je ziet altijd golfbewegingen in televisie. Ik vind het niet verkeerd soms te pauzeren met een tv-programma”, reageert ze bij SBS Shownieuws. “Ik denk dat Next Topmodel ook wel weer zal terugkomen. Maar jaar na jaar na jaar…?”

Dat laatste vermoeden Sylvie en Daphne dan weer allebei. Deckers: “Mij is gezegd dat er misschien in het voorjaar wat mogelijk is. Verder ben ik in gesprek met RTL over heel leuke andere dingen.”

Zie ook:
- Doek valt voor Holland’s Next Topmodel
- Sylvie baalt van kijkcijfers The Face, blij met trending topic

1 Reacties // Reageer

One thought on “Daphne Deckers: HNTM wegens succes gesloten

  1. Pingback: Lieke van Lexmond helpt bachelorette aan man voor RTL 5 | Zappen

  2. Frank

    Wat is dat toch voor rare gewoonte om te zeggen dat iets ‘van de buis af is’, als het een seizoen niet te zien is. Vroeger gingen series een jaar of langer van de buis, om gewoon weer terug te keren. Heel veel programma’s waren lang niet elk seizoen te zien.

      /   Reply  / 
  3. Pingback: Lieke doet tv-hit Mijn Vieze, Vette, Vervelende Verloofde | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>