Yolanthe voor tweede keer te gast in Life4You

Yolanthe Sneijder-Cabau is vanmiddag te gast in Life4You. Het is de tweede keer dat de voetbalvrouw/actrice/model/societybabe aanschuift bij Carlo Boszhard en Irene Moors. Eerder was er nogal veel te doen om het feit dat Yolanthe nooit langs wilde komen, maar blijkbaar is het eerste bezoek dus goed bevallen. Ze komt praten over haar sieradenlijn, haar Hollywoodcarrière en haar leven in Istanbul met Wesley.

Verder in deze uitzending: Musicalacteur Roy van Iersel gooit zijn carrière over een andere boeg. Hij wil gaan scoren als Nederlandstalige popzanger en bij Carlo en Irene laat hij horen hoe dat klinkt. Verder veel aandacht voor het Songfestival en ook krijgen Carlo en Irene een mystery guest op visite.

Life4You, 17.25 uur, RTL 4

Zie ook:
- Irene Moors blijft azen op koninklijk huis in Life4You
- 500x Life4You: Als het perfect zou zijn, is het dodelijk saai
- Irene Moors: Stoppen met Life4You? Dat kan helemaal niet!
- Nieuwe kok Life4You veroverde Carlo en Irene met zeebaars
- Paranormale wereld niet blij met medium Anita in Life4You

1 Reacties // Reageer

One thought on “Yolanthe voor tweede keer te gast in Life4You

  1. Elza

    Wat ziet Yolanthe er verschrikkelijk uit momenteel. Wat doet ze zichzelf aan!! Ze is veel te dun, echt vel over been, ingevallen bekkie en dan die enorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrme facings over haar tanden heen waardoor haar mond amper nog dicht kan. Ze vond het duidelijk heel vervelend dat er over haar dunne postuur gepraat werd. En dan krijgt ze een kookboek kado :) alsof ze daar iets uit zal maken. ze eet overduidelijk niet !!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>