Irene Moors: Stoppen met Life4You? Dat kan helemaal niet!

Life4You keert terug uit de zomerstop – in gewijzigde vorm. Rudolph van Veen heeft een flink gat achtergelaten, erkent Irene Moors aan deze blog. Het is geen geheim dat Carlo en Irene in al die jaren Life & Cooking met niemand lekkerder samenwerkten dan met Rudolph. Toch heeft zijn vertrek geen moment gezorgd voor twijfel bij Carlo en Irene, of ze wel door moesten gaan met het zondagmiddagprogramma.

Irene: “Wij stoppen? Nee joh, dat kan toch helemaal niet! Dit is een programma waar allerlei sponsors bij gebaat zijn dat het blijft bestaan. En voor RTL is het een heel belangrijk programma. Mensen die niet van sport houden, kijken Life4You, zo streven we na. En het is ook veel te leuk om te doen.”

Dat neemt niet weg dat op de redactie goed is nagedacht over hoe Life4You verder moest na deze zomer. “Je kunt Rudolph niet vervangen, want hij is de aller-allerbeste. Een opvolger zoeken om in dezelfde vorm verder te gaan, was dus zinloos. Daarom kiezen we voor vier gezichten. Sandra Ysbrandy richt zich op het culinaire. Ze is een heel leuke vrouw, we hebben met haar een click. Daarnaast is er Joey, die ook vanuit de keuken gaat opereren. Maar niet kokend. Hij verzorgt het hele internetgebeuren, ontvangt de gasten, loopt achter de schermen… Hij is een soort sidekick.”

De RTL-presentatrice vervolgt: “Ook het koken met de sterren is weg. We willen ècht een andere vorm. Hopelijk gaan mensen dan de vergelijking naar het Life4You met Rudolph dan niet zo sterk maken.”

Irene is erg gecharmeerd van Joey Ferre, die vorig jaar Sunday Night Fever won. “Ik kwam hem laatst tegen. Hij vertelde een heel zwaar jaar gehad te hebben en nu even iets anders te willen doen. Ik wist natuurlijk dat we nog een plekje open hadden, dus ik vroeg of hij kon koken. ‘Nee, dat kan ik niet’, zei hij jammergenoeg. Maar het idee heeft me niet losgelaten. Uiteindelijk kwamen we op deze vorm uit. Dat wilde hij wel heel graag doen.”

Life4You, 17.25 uur, RTL 4

Zie ook:
- Carlo en Irene maken nieuwe quiz voor RTL 4
- Nieuwe kok Life4You veroverde Carlo en Irene met zeebaars
- Twee nieuwe gezichten bij Life4You
- Tv-kok Rudolph van Veen verlaat Carlo en Irene weer

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Irene Moors: Stoppen met Life4You? Dat kan helemaal niet!

  1. Jaap

    Ik meende eerder ergens te lezen dat ze een nieuw decor kregen. Volgens mij gaat het om hetzelfde decor, maar met nieuwe inrichting. (meubels etc.)

      /   Reply  / 
  2. edward

    zit nu tekijken maar die vrouwelijke kok mag van mij al ophouden hoor . heletijd dat uww roepen bah bah

      /   Reply  / 
    1. edward

      uhh bedoel ik vond eigenlijk slechter dan anders zelf want als je nagaat wat die waarzegster deed pfffffffffff afgang zeg

        /   Reply  / 
  3. gtstfites

    Hoe lang is dit programma al 13 jaar ofzo? Tijd voor iets nieuws zou ik zeggen

      /   Reply  / 
  4. Pingback: Paranormale wereld niet blij met medium Anita in Life4You | Zappen

  5. Pingback: Carlo en Irene bereiden feestelijke 500ste Life4You voor | Zappen

  6. Pingback: 500x Life4You: Als het perfect zou zijn, is het dodelijk saai | Zappen

  7. Pingback: Yolanthe voor tweede keer te gast in Life4You | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>