Ewout: Maagdenshow niet in scène gezet

Ik Heb Het Nog Nooit Gedaan is in een kwaad daglicht gezet. Op een forum van Girlsscene beweert ene Linda ingehuurd te zijn om een date te spelen. Nu is een zo goed als anonieme forumbezoeker geen keihard bewijs, feit is dat er van het bewuste meisje uit de eerste aflevering wel degelijk bewijs is te vinden dat ze acteerambities heeft. Producent Ewout Genemans maakt korte metten met de geruchten over het RTL 5-programma. “Het is de grootst mogelijke onzin!”

Linda Dummer vertelt wat onsamenhangend op Girlsscene: “Hallo, ik ben de dame van 30 die van het paard is gevallen. Het is inderdaad niet echt en heb geen interesse in Marc. Ik ben wel gevallen en heb in het ziekenhuis gelegen. Mijn respect voor de mensen die er serieus mee omgaan. De rest vindt het leedvermaak totdat het je zelf overkomt. Jullie kijken naar een programma dat ace is, geacteerd. Marc en de overigen zijn wel maagd, maar hun dates zijn voornamelijk actrices.”

Ewout reageert vandaag in het AD: “LInda is niet betaald en komt niet van een castingbureau. Ze is wellicht teleurgesteld dat de date niet resulteerde in een relatie.”

Zie ook:
- Taboe maagdelijkheid in Ik Heb Het Nog Nooit Gedaan
- Maagden van RTL5: van stelletje tot 33-jarige zakenman
- RTL5 brengt programma over maagden op de buis

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Ewout: Maagdenshow niet in scène gezet

  1. Robert

    Het is en blijft reality, er is geen script. Producenten halen mensen bij castingbureaus vandaan omdat je daar alle types kunt vinden die graag in een programma zitten. Helaas denken die mensen dan meteen dat ze acteur zijn maar dat is echt iets heel anders.
    De hele club van oh oh cherso is ook door een bureau gecast maar dat maakt ze daarom nog geen acteurs en dat maakt het programma niet fake.
    Linda Dummer is een wannabe die er alles voor doet on beroemd te worden. Als het casting bureau belt doet ze het. Of het nou gaat om een figuratie in gtst of een date in dit programma. Zelf kan ze het onderscheid niet maken. En ook nu weer schreeuwt ze om aandacht.

      /   Reply  / 
  2. ik ben niet gecharmeerd van ewout

    dat ewout niet wil vertellen of hij op jongens of meisjes valt vind ik gewoon laf en wanneer ie ontmaagd is ook, volgens mij is ie gewoon homo en nog steeds maagd, zo’n type is het wel, te laf om te sexen maar een grote bek om dat programma te doen

      /   Reply  / 
    1. Cees

      Dit soort reacties raken kant nog wal !
      Reageer normaal of reageer helemaal niet !!!

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>