RTL Late Night behaalt record met Common Linnets

humberto tanRTL Late Night heeft maandagavond zijn best bekeken aflevering ooit beleefd. Naar de talkshow van Humberto Tan keken 1.457.000 kijkers en dat is niet eerder voorgekomen, zelfs niet pal achter The Voice of Holland. RTL Late Night wist als enige de Common Linnets aan tafel te strikken, ook John de Mol was in de studio aanwezig.

Het was een bewogen uitzending met tranen bij Ilse deLange, die door de tweede plek op het Eurovisie Songfestival eindelijk een internationale doorbraak voor mogelijk ziet. De zangeres laat al jaren ‘leuren’ met haar soloalbums, tevergeefs. En nu bellen de platenbazen haar op met bijna smeekbedes om naar hun toe te komen.

Los van de tranen was er ook een man die de uitzending dreigde te verstoren door op tafels te springen, maar deze actie werd snel in de kiem gesmoord. Voor de kijker thuis was hier nauwelijks iets van te merken.

Concurrenten Pauw & Witteman hadden Cornald Maas en Jan Smit aan tafel zitten, die uitzending is door 674 duizend kijkers gezien.

Zie ook:
- Man springt op tafel tijdens RTL Late Night
- Common Linnets kiezen voor RTL Late Night
- Matthijs lyrisch over Humberto in RTL Late Night

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>