Eindelijk nieuwe afleveringen Grey’s Anatomy

Grey's AnatomyIk heb het hier nooit onder stoelen of banken gestoken: wat is Grey’s Anatomy een fan-tas-ti-sche serie! Ik vond het dan ook zeer jammer dat Net 5 een zomerstop inlaste. De ‘pijn’ werd enigszins verzacht door herhalingen op de zondagavond uit te zenden, maar dat voelde toch niet zo goed als nieuwe afleveringen. Vanavond is het dan eindelijk zo ver.

Vorige week zond Net 5 al een compilatie-uitzending uit met alle belangrijke momenten uit het eerste seizoen. Beetje dubbelop gezien de zondagse herhalingen. In de gids werd ons een sneak preview belooft, maar dat was wel erg summier.
Helemaal aan het eind van de uitzending was er een verwijzing naar de aflevering van de week daarop. Ik kan me niet herinneren dat dit eerder werd gedaan, dus dat moest dan de sneak preview voorstellen.

Het gaat spannend worden. Kiest dr. Derek Shepherd voor zijn vrouw Addison of gaat hij toch voor minnares Meredith? Hoe verloopt de zwangerschap van dr. Bailey en houdt de relatie tussen dr. Yang en dr. Burke stand?

Ik zit er klaar voor vanavond. En een andere kijktip is Hotel Babylon om 22.25 uur, inmiddels de vierde aflevering. Serie over een hotel waarin de hoofdrolspelers ook een geheim met zich meedragen. Niet zo goed als Grey’s Anatomy, maar best wel heel onderhoudend.

Grey’s Anatomy, 20.30 uur, Net 5
Hotel Babylon, 22.30 uur, Net 5

Zie ook:
- Dr. McDreamy op herhaling
- Uur van de waarheid in Net 5-serie Grey’s Anatomy
- Ai dames! Perfecte dokter Sheperd uit Grey’s Anatomy toch niet zo perfect
- Sterren uit ziekenhuisserie Grey’s Anatomy sneden zelf of vielen flauw

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Eindelijk nieuwe afleveringen Grey’s Anatomy

  1. Renée

    heej allemaal,
    dit is voor alle greys anatomy lovers!
    we hebben een geweldig nieuw GA forum!!!

    kom naar http://www.greys-anatomy.nl/forum

    zie jullie daar!
    MVG
    Renée AKA maagtablet

      /   Reply  / 
  2. Wendy

    Leuk stukje, want het gaat over greys anatomy!

    Ik ben gek van de serie, zo erg zelfs dat ik gisterenavond 21:45 heel verdrietig werd toen ik tot ontdekking kwam dat ik de video dit keer niet goed had ingesteld. Helaas bestaat er voor net5 nog geen “uitzending” gemist…

    Iemand die dit leest en die mij aan de aflevering van 10okt kan helpen?

      /   Reply  / 
  3. Tara

    Deze reclame komt vaak op TV met echt een mooi nummer, wie zingt dit nummer en hoe heet het? Ik hoop echt dat iemand het weet !

      /   Reply  / 
  4. amber

    ben blij dat ik je kan helpen!! Dit nummer is van onze eigen fransje bauer. groetjes, amber

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>