Het einde van Wegmisbruikers?

Andre van der ToornSBS begint vanavond met een nieuw seizoen van Wegmisbruikers, het autoprogramma waarin automobilisten op hun rijgedrag worden aangevallen. Nu ben ik zelf geen automobilist en keek ik het programma zodoende weinig. Maar SBS blijkt hiermee een bron van ergernis in huis te hebben. Want presentator André van der Toorn is de meest irritante tv-persoonlijkheid volgens de bezoekers het gezaghebbende internetplatform GeenStijl. En nu Van der Toorn deze verkiezing heeft ‘gewonnen’, krijgt hij de Oprot Oorkonde.
Geenstijl begon de verkiezing een maand terug. Lange tijd leek het er op dat Patty Brard met de zege er vandoor zou gaan. Zij dekte zich deze week al in door zich te laten ontvallen dat ze genoeg heeft van reality-programma’s. Dat was dan weer het gevolg van telefoontjes naar aanleiding van haar nieuwe format Mallediva, waarin de 52-jarige Brard nog een keer wil trouwen, zwanger worden en bevallen.

Maar Van der Toorn nam kort voor sluiting van de verkiezing de leiding. Van de ruim 70 tv-persoonlijkheden kreeg hij maar liefst 7,4% van de stemmen. En nu moet hij dus van de buis van het GeenStijl-publiek. Zelf zijn ze er van overtuigd dat dit gaat lukken. Betekent dit dan ook het einde van Wegmisbruikers, terwijl er een hele nieuwe reeks klaarligt?

Wegmisbruikers, 20.30 uur, SBS 6

Zie ook:
- Patty Brard op schopstoel GeenStijl
- GeenStijl verzoekt tv-sterren op te stappen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Het einde van Wegmisbruikers?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>