Hilbrand Nawijn zwijnt weer, Viktor en Jochem in sing-off

Het was gisteren weer een genante vertoning van Hilbrand Nawijn in So You Wannabe a Popstar. Weliswaar zong hij stukken beter dan voorheen, nog altijd sloeg de oud-politicus volledig de plank mis. De jury waardeerde zijn vertolking van Elvis' Now or Never met veel onvoldoendes, maar het publiek was Hilbrand opnieuw gunstig gestemd. Moeiteloos ging hij door naar de volgende ronde, in de sing off staan vanavond Viktor Brand en Jochem van Gelder.

Jochem stond vorige week ook al in de sing off maar overleefde toen ten koste van Monique van der Werff. Vanavond is het vermoedelijk met hem gebeurd, want Viktor Brand is vele malen beter dan Jochem. Bovendien vind ik Jochem een vreemde eend in de bijt, hij heeft het minste SBS-gevoel als je het mij vraagt.

De optredens van de sing off zijn gisteren al opgenomen, zo onthulde NRC Handelsblad deze week. Een trucje om de zenuwen in bedwang te houden? Mogelijk wordt hier nog aan gesleuteld, de show is immers volop in ontwikkeling. Zo zijn de terugkijk-momenten meteen na het optreden gesneuveld en worden er naast vocale capriolen ook lijfelijke stunts uitgehaald. Sascha Visser opende de show gisteren ten minste terwijl hij aan een koord op zijn kop hing.

So You Wannabe a Popstar, 21.50 uur, SBS 6

Zie ook:
- Circusact Nelleke van der Krogt goed genoeg voor Popstar
- Gokje: Sascha Visser wint So You Wannabe a Popstar
- Tanja Jess eerste onverwachte afvaller in Popstar

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hilbrand Nawijn zwijnt weer, Viktor en Jochem in sing-off

  1. Sjon van der Roggelkamp

    Hilbrand zwijnt helemaal niet, hij geeft het publiek entertainment dus hij verdient zijn plek in de volgende ronde volledig. Al die ‘sterren’ kunnen niet goed zingen (op Roxeanne en Erik Hulzebosch na) dus dan is het slim van Hilbrand om zich als een soort nonchalant cult-figuur te manifesteren om zich te onderscheiden. Niks geluk dus. Over je opmerking over het SBS-gevoel: ik vind Nelleke van der Krogt nou ook niet iemand die bij SBS past…

      /   Reply  / 
  2. Simon

    Hilbrand zorgt voor de kijkcijfers.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>