SBS gaat op zoek naar nog een nieuwe Uri Geller

De finale van De Nieuwe Uri Geller is pas twee dagen achter de rug, maar SBS 6 heeft nu al besloten de hele zoektocht nog een keertje te houden. Dat bevestigde Patty Brard gisteren in Life & Cooking. Met wekelijks zo'n 1,2 miljoen kijkers (naar het finalemoment keken zelfs 1,6 miljoen mensen) is het programma een groot succes voor SBS 6, dat op de zaterdagavond nu serieus meedoet met concurrenten Nederland 1 en RTL 4.

In De Nieuwe Uri Geller gaat de Israëlische mentalist op zoek naar een opvolger. Geller benadrukt dat het om entertainment gaat, en de winnaar dus niet noodzakelijk mentalist hoeft te zijn. Zodoende kan een goede goochelaar of illusionist dus ook een gokje wagen. Van verschillende acts uit de eerste reeks valt te bediscussiëren of er sprake is van trucage of niet.

Patty Brard vertelde aan Carlo en Irene zeker geen spijt te hebben van haar deelname. Haar aanwezigheid was bedoeld als eenmalig, maar meteen na de eerste aflevering werd ze vastgelegd voor alle acht de uitzendingen. Daarbij heeft ze meermalen doodsangsten uitgestaan. "Maar ik moet goed nadenken of ik het nog een keer doe."

Zelf ben ik erg verheugd over de terugkomst van het programma, ik heb er van genoten. Wel ben ik benieuwd of de nieuwe groep mentalisten straks ook echt nieuwe acts weet neer te zetten, of dat we meer varianten krijgen op wat we al hebben gezien. Want bij deze eerste reeks leken bepaalde acts al sterk op elkaar.

Zie ook:
- Ramana liet Nando niet zweven maar hing hem op (filmpje)
- Ramana op valreep winnaar van De Nieuwe Uri Geller
- Patty Brard vermoordde bijna Hayashi (video)
- Column Bert Brussen: Tafels bewegen niet uit zichzelf
- Paul de Leeuw vindt De Nieuwe Uri Geller 'kut'

1 Reacties // Reageer

One thought on “SBS gaat op zoek naar nog een nieuwe Uri Geller

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>