De Spaanse Droom: Het consejo maakt zich bekend

De Spaanse Droom op Net 5 nadert zijn ontknoping. Bij voorganger De Italiaanse Droom wisten de koppels lange tijd niet dat er een geheime dorpsraad over hun toekomst besliste. Dat trucje kun je maar één keer uithalen natuurlijk, bij De Spaanse Droom was het meteen duidelijk dat er een geheim consejo was. Maar wie daar in zit? Daar komen de drie koppels vanavond achter.

Aan het einde van de vorige aflevering was al duidelijk dat Marco & Susanne in de gevarenzone zitten. De andere twee koppels kunnen hun eigen hachje redden door een presentatie te geven voor het consejo, waarin ze hun finaleplaats moeten rechtvaardigen.

Uko & Lieve lijken daarbij een flinke voorsprong te hebben, gezien hun bijna vloeiende Spaans ten opzichte van het gehakkel van Luc & Esther. Maar dat koppel toont zich juist heel sociaal in het dorpje Arcos de la Frontera, waardoor ze geliefd zijn bij de inwoners.

De kijkcijfers trekken nog elke week aan; de afgelopen weken zit De Spaanse Droom boven de 400 duizend kijkers. Dat is nog altijd een miljoen minder dan De Italiaanse Droom, maar die stond op pretzender Nederland 1. Voor Net 5-begrippen een heel aardige score. En bovenal een mooi programma.

De Spaanse Droom, 20.30 uur, Net 5

Zie ook:
- Luc & Esther geven Spaanse Droom op om zwangerschap
- De Spaanse Droom: Lieve gooit kont tegen de krib
- Tonny & André eerste afvallers De Spaanse Droom?
- Kijktip: Heerlijk nazomeren met De Spaanse Droom bij Net 5

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>