Hitserie Cougar Town terug bij Net 5

Eén van de leukere nieuwe tv-series uit het afgelopen seizoen vind ik toch wel Cougar Town met Courteney Cox (Friends). De serie, te zien bij Net 5, kent een genadeloos hoog tempo met soms bijna slapstick-achtige humor. Maar ook vilein, gevat en zo nu en dan wat leedvermaak.

Cox speelt de rol van Jules Cobb, een recent gescheiden veertiger die zich weer in het uitgaanscircuit stort. Onder het motto ‘40 is het nieuwe 20’ slaat ze flink aan het daten met mannen die half zo oud zijn als zijzelf.

Jules wordt in haar mannenjacht bijgestaan door haar vrolijke collega Laurie, die haar aanmoedigt vooral veel lol te hebben. Dit wekt jaloezie op bij Jules’ buurvrouw en beste vriendin Ellie. Ellie is gelukkig getrouwd met de goedmoedige Andy, die weer goed bevriend is met Jules’ ex-echtgenoot Bobby. En dan is er nog Grayson, een andere buurman van Jules, die ook net gescheiden is en op zijn beurt van het gezelschap van jonge vrouwen geniet.

Net 5 zond al elf afleveringen uit van Cougar Town en pakt nu de draad op met de aflevering Scare Easy. Jules en Jeff, haar nieuwste verovering, zijn een avondje uit met Ellie en Andy. Jeff geeft aan dat hij exclusief met Jules wil daten en zij besluit daarmee in te stemmen. Bobby en Grayson, die beide meer voor Jules voelen dan ze doen voorkomen, zijn niet zo blij met deze beslissing. Maar dan hebben ze buiten Jules gerekend, die de kleinste misstap van Jeff aangrijpt om aan te geven dat alles te snel voor haar gaat. Ondertussen probeert Laurie haar liefdesverdriet te verdrijven door uit wraak met een vriend van Smith aan te pappen. Travis en Grayson proberen haar hiervan te weerhouden, met onverwacht resultaat…

Cougar Town, 20.30 uur, Net 5

Zie ook:
- Aanrader: Courteney Cox in Cougar Town op Net 5
- Eastwick, Kardashians en Rookie Blue nieuwe Net 5-series

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Hitserie Cougar Town terug bij Net 5

  1. Beau

    LEUK!

      /   Reply  / 
  2. Sierbestrating

    Hier ben ik blij om, is eens een wat andere serie op de buis en de humor erin is goed!

      /   Reply  / 
  3. Mina

    jeeeej!

      /   Reply  / 
  4. Cougar Dating

    Erg leuke serie.

    Ben je zelf een Cougar op zoek naar een Toy Boy of ben je een jonge kerel die contact zoekt met een cougar. Meld je dan gratis aan bij Hallocougar.nl en laat je instinct de vrije loop.

    De jacht is open!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>