Tina Nijkamp: Afvallers XXL populairder door Dr. Frank

Volgende week woensdag begint een nieuw seizoen van De Afvallers XXL op SBS 6. Directeur Tina Nijkamp is in haar nopjes met het format. “Afvallers XXL is het langstlopende programma over afvallen in Nederland”, vertelt ze in De Telegraaf. “In 2005 zijn we er mee gestart. Dit maal hebben we Dr. Frank in de armen genomen, dus verwachten we dat de populariteit zal toenemen.”

Ze vervolgt in de krant: “We hopen dat door ons veel mensen geïnspireerd raken om iets aan hun gezondheid te doen. Overgewicht is immers een groot probleem.”

De opnames zijn inmiddels in volle gang. De afvalmethode van Dr. Frank werkt voor sommige kandidaten zeer effectief. Een iemand verloor zelfs dertig kilo in ruim twee maanden tijd. Dr.Frank: “Enkele mensen moet ik zelfs afremmen, omdat ze te snel gaan. Je moet afvallen om een gezond lichaam te krijgen, niet om een wedstrijd te winnen. Aan het einde van de rit moet jijzelf de winnaar zijn.”

Gisteren meldden we al dat SBS 6 ook Je Echte Leeftijd weer op de buis brengt, waarin een gezond gewicht ook van groot belang is.

Zie ook:
- SBS 6 komt weer met Je Echte Leeftijd
- SBS 6 terug met De Afvallers XXL mèt eiwitdieet Dr. Frank
- De Afvallers XXL: Sonja Bakker uit, Dr. Frank in

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Tina Nijkamp: Afvallers XXL populairder door Dr. Frank

  1. Nick

    “Afvallers XXL is het langstlopende programma over afvallen in Nederland”

    :”)

      /   Reply  / 
  2. Eliene

    Het is Tina weer naar haar bol gestegen =D

      /   Reply  / 
  3. Topmodel

    Hoe weet Tina dat, volgens mij hebben we die kop van Frank nog maar 1 keer op tv gezien en volgens mij was dat ergens eind 2010. Een programma dat maar 1 aflevering per kwartaal kent, mag wat mij betreft niet eens meetellen. Ik keek echt uit naar Afvallers XXL omdat het een leuk concept is, maar om in 1 aflevering naar 72 mensen te kijken en 3 maanden later weer naar 72 mensen. Ik weet echt niet meer wie wie is.

    Als je uitgaat van 1 kilo per week afvallen, dan had de eerste deel afvallers nu een verlies van 13 kilo kunnen laten zien en kunnen de wat slankere mensen naar de achtergrond en de zwaardere mensen naar de voorgrond om zodoende weer 13 kilo proberen kwijt te raken. Na de eerste 26 weken zijn er mensen die definitief niet meer mee hoeven doen en kan een nieuwe lichting meedoen met de mensen die aan de eerste 26 weken niet genoeg hadden. Dan heb je meer zelf coaching, een groep die laat zien dat opgeven geen issue is (omdat die mensen al 26 kilo kwijt zijn maar nog steeds te zwaar zijn of zich willen opwerpen als coach voor de net beginners). Van de Afvallers kan veel meer gemaakt worden, dan wat het nu is.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>