Cast Verborgen Gebreken verheugde zich op gastacteurs

Daphne Bunskoek, Peter Blok, Johnny de Mol, Jelka van Houten, Tjitske Reidinga, Nienke Römer… zomaar wat namen van acteurs die dit seizoen opduiken in Verborgen Gebreken voor een gastrol. De hoofdrolspelers zijn in hun nopjes met de aanwinsten. “We mogen ons gelukkig prijzen met wie er dit seizoen allemaal zijn langsgeweest. Dat maakt wel de serie”, zegt Jennifer Hoffman tegen deze log, die de rol van Puck Rademaker vervult.

Ze vervolgt: “Johnny en Jelka zitten er veel langer in dan de andere gastacteurs. Daar hebben we ons wel op verheugd, dat nieuwe bloed in de serie.”

Collega Ricky Koole (Noor Rademaker) vult aan: “Ik heb helaas niks met Johnny gedraaid. Dat vind ik jammer, het is altijd leuk om naast de vaste cast ook anderen tegen te komen op de set. De komst van Jelka vind ik ook heel leuk, maar die mocht ook al meer met Jennifer draaien.”

Niet alleen de acteurs zijn blij met de nieuwe collega’s, ook zenderbaas Alphons Martens is tevreden. “Het is voor de cast heel leuk, maar ook voor ons. Met een dramaserie is het lastig tussentijds pers te krijgen. Zo’n serie begint, het verhaal ontwikkelt zich, en dan is het weer afgelopen. Nu er een paar bekende koppen als gastacteur rondlopen, waaronder een aantal echt goede acteurs, hopen we wat meer media-aandacht te krijgen.”

Vanavond is Daphne Bunskoek te zien in Verborgen Gebreken.

Verborgen Gebreken, 21.25 uur, Net 5

Zie ook:
- Noor en Puck botsen definitief in Verborgen Gebreken
- Talpa Fictie maakt nieuwe dramaserie voor Net 5
- Johnny de Mol en Jelka van Houten in Verborgen Gebreken

1 Reacties // Reageer

One thought on “Cast Verborgen Gebreken verheugde zich op gastacteurs

  1. mark nijmegen

    Schitterende serie !

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>