Beau mag wel bij SBS blijven: contract 2 jaar verlengd

Bij Patty Brard werd er niet aan contractverlenging gedaan in de periode dat SBS van eigenaar wisselt en ook Katja Römer-Schuurman zag haar contract niet verlengd worden. Maar Beau van Erven Dorens heeft meer mazzel; na uitvoerig onderhandelen heeft hij een verlenging voor de periode van twee jaar gekregen. Dat betekent dat Beau nog tot de zomer van 2013 bij de SBS-groep is te zien. In Evers Staat Op vertelt hij bovendien dat er een tweede serie van De Wereld van Beau komt. “Iedereen heeft er ontzettend veel zin in. De sfeer is een stuk verbeterd, omdat er licht aan de horizon is.”

Welke andere projecten Beau krijgt toebedeeld, zal duidelijk worden op de najaarspresentatie volgende maand. Ik gok op nog een reeks afleveringen van Show Me the Money.

Zie ook:
- Katja Römer-Schuurman transfervrij; weg bij Net 5
- Patty Brard wil nog niet weg bij SBS Shownieuws
- Patty Brard en Patricia Paay willen samen reality-show
- Hooggespannen verwachtingen bij De Wereld van Beau

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Beau mag wel bij SBS blijven: contract 2 jaar verlengd

  1. GK

    Jeeuuu zo word het echt nooit wat met SBS , wat heeft Beau nou gepresteerd de afgelopen contract periode, alleen maar dure floppen.
    De man is een giga doorlopende flop .
    Je zou haast denken dat hij het onbekende neefje van de Mol is dat aan een baan geholpen moet worden

      /   Reply  / 
  2. helaas

    Ik gok op een nieuw idee van Talpa dat heel erg lijkt op iets anders

      /   Reply  / 
  3. Timor

    SBS zou stom zijn als ze Beau eruit hadden gegooit aangezien hij wel een van de ”A-sterren” is bij SBS en samen met Gerard Joling ook gelijk de enige. De rest bestaat uit matige presentatoren die geen niets uitstralen. En hierdoor past een presentator die wel iets uitstraalt niet bij de zender. SBS moet hier vanaf komen en dat lijkt absoluut onmogelijk zolang de naam SBS bestaat. Sanmona en Talpa moeten van SBS6 een nieuwe zender maken genaamd Zes waarmee ze bij de start direct indruk op de kijker mee moeten maken zodat het negatieve camping imago van SBS6 direct verdwijnt. Pas dan kunnen er nieuwe presentatoren worden binnengehaald. Daarnaast alle nietszeggende mensen eruit halen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>