Jochem van Gelder hoopt op eigen serie in najaar SBS

Jochem van Gelder is als een kind zo blij dat hij weer aan de slag mag op televisie. SBS 6 heeft hem binnengehaald, werd woensdag wereldkundig. Daarmee komt een einde aan – wat Jochem zelf noemt – de crematiegesprekken: bekenden die belangstellend vragen hoe het met werk zoeken gaat en stilletjes denken dat het nooit meer goed komt met Jochem. De terugkerende presentator geeft op Radio 538 aan dat zijn leap of absence langer heeft geduurd dan hij zelf dacht (het wachten naast de telefoon om een shortlist van alle aanbiedingen te maken was te optimistisch).

Maar vanaf volgende maand is hij weer te zien met een klein onderdeel in Wat Schat Je?. Van Gelder denkt in het najaar zelfs met een eigen programma te komen bij SBS 6.

“Het is de bedoeling, al wordt er momenteel niets overhaast gedaan bij SBS 6. We zij wel bezig met formats en er worden formats ontwikkeld. Dat zou met kinderen kunnen zijn, maar dat hoeft niet. Gelukkig kijken ze bij SBS wat ruimer”, refereert hij aan zijn vorige werkgever NCRV. Daar mocht hij alleen Praatjesmakers doen, terwijl Van Gelder meer wilde. “Kinderen zijn natuurlijk de specialiteit van Van Gelder, maar zo’n programma als Voor Moeder laat zien dat het niet noodzakelijk zo hoeft te zijn.”

Zie ook:
- SBS 6 brengt Jochem van Gelder terug op televisie
- Jochem van Gelder naar SBS 6?
- Jochem van Gelder hint op snelle tv-comeback
- Bert van der Veer ziet tv-carrière Jochem van Gelder somber in

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Jochem van Gelder hoopt op eigen serie in najaar SBS

  1. Jordy

    Van Gelder heb ik altijd al een sympathieke televisie-persoonlijkheid gevonden, een familieman. :)

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Jochem van Gelder heeft 18 formats liggen | Zappen

  3. Pingback: Jochem van Gelder maakt na Praatjesmakers nu Alles Kids | Zappen

  4. Aard Karelsen

    Geachte. Gaarne zou ik van u vernemen hoe ik mijn kleindochter 5 jaar kan opgeven voor het programma Alles Kids. Ik kan dit op internet nergens vinden. Zij voldoet zeker aan de gestelde voorwaarden die ik op de site lees.
    Gaarne hoor ik iets van u.
    Met vriendelijke groet.Aard Karelsn
    Calcariaweg 70
    3881 XH Putten
    06 20539413

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>