SBS 6 overweegt vervolg Sterren Springen op Zaterdag

Het zou zomaar kunnen dat Sterren Springen op Zaterdag terugkeert bij SBS 6. Tess Milne vertelt in Metro dat daar over wordt gefluisterd. “Maar ik weet ook dat in de televisiewereld geldt: het is pas zeker als je er echt staat.”

Met wekelijks 1,5 miljoen kijkers lijkt een vervolg vanzelfsprekend, toch is dat niet het geval bij Sterren Springen op Zaterdag. Programmabaas Remko van Westerloo wilde iets ludieks uitzenden om het seizoen te openen. Je kunt je afvragen of een tweede reeks niet een herhaling van zetten wordt.

Los daarvan is Sterren Springen een duur programma, doordat het zwembad in Eindhoven moet worden verbouwd tot tv-studio. SBS 6 heeft vervolgens maar vier weken om die investering terug te verdienen. Dat lijkt met dit eerste seizoen gelukt.

Tess Milne vindt het jammer dat haar primetime-avontuur van korte duur is, tegelijkertijd ook weer niet. “Het is jammer dat het voorbij is, maar het houdt de spanning er wel in. Een sprong duurt vrij kort en je wilt wel dat er een spanningsboog in blijft zitten dus het is logisch dat er maar vier afleveringen zijn.”

Afgelopen zaterdag moest Tess zich zien te redden met techniek die het liet afweten in een liveshow. Ze was niet te horen bij het in beeld brengen van het scorebord. Haar redding was allerminst soepel. Tess in de krant: “Nee, dat vind ik het allerleukste moment. Mijn bazen en de regisseurs stressen zich waarschijnlijk helemaal dood, maar ik vind het heerlijk. Dat is live televisie. Het kan mis gaan. Op een zieke manier hou ik wel van dat soort momenten.”

De volgende tv-projecten van Tess zijn voor Veronica, waar ze Ranking the Cars en Veronica goes Couchsurfing doet.

Zie ook:
- Patty Brard strandt in halve finale Sterren Springen
- SBS-baas: Succes Sterren Springen nog geen ommekeer
- Tess Milne ‘de nieuwe Nance’ naast Gerard Joling

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “SBS 6 overweegt vervolg Sterren Springen op Zaterdag

 1. Pingback: Gat in trommelvlies Jody Bernal, exit Sterren Springen | Zappen

 2. Michel

  Tess gaat Casanova Bootcamp doen bij Veronica. Veronica van Hoogdalem doet Ranking the Cars.

    /   Reply  / 
 3. C.W. Heuckeroth

  NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! Alsjeblieft niet van Westerloo. Hou op met die Tokkie camping programma’s.

    /   Reply  / 
 4. Bart

  Maar dan zonder die Tess. Voegt echt niets toe!

    /   Reply  / 
 5. gerda

  nou neeeeeeee. Wel leuk hoor maar zo vreselijk oneerlijk.
  Als je iets dan wil doen doe het dan ook eerlijk en kijk naar de gemaakte sprongen en niet naar de personen en hoe zielig ze zijn, bang of wat dan ook…… ergenis die finale!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>