Net 5 versterkt vooravond met ziekenhuisserie Dokters

Net 5 heeft goede zaken gedaan in de vooravond met Achter Gesloten Deuren. De docusoap De Vierling heeft het om 20.00 uur wat minder gedaan. Die serie is vrijdag voorlopig voor het laatst uitgezonden, maar nu komt de zender nu met Dokters. Hierin worden bijzondere ziekenhuisverhalen verteld met dokters uit het veld. Amateur-acteurs dus. We volgen vijf artsen die patiënten ontvangen met de meest uiteenlopende ziektes. De patiënten wisselen per aflevering en zijn vaak ook amateurspelers, maar ook ervaringsdeskundigen.

“Dat maakt Dokters tot een unieke nieuwe reality waarin fictie en real-life samengaan”, vindt Net 5. Dokter Noortje, Dokter Peter Paul, Dokter Roos, Dokter Yvette en Dokter Siebe zijn de vaste gezichten in deze nieuwe ziekenhuisserie.

En welke cases er voorbij komen? Het zijn gevallen die in Nederland vaker voorkomen zoals obesitas, leukemie, soa’s en borstkanker, maar er komen ook patiënten met Hashimoto, coeliaki of de ziekte van Lyme voorbij. Of een vrouw die 67 keer is geopereerd.

Dokters, 19.55 uur, Net 5

Zie ook:
- Nog meer scripted reality: Dokters in vooravond Net 5
- Net 5 gaat geheimen blootleggen in vooravond

1 Reacties // Reageer

One thought on “Net 5 versterkt vooravond met ziekenhuisserie Dokters

  1. mandy

    boris geerlings die hersentumor had
    is hij echt dood of niet

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Dokter Roos: Dokters misschien begin van iets heel groots | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>