Do: Flop hypnoseshow SBS 6 niet mijn schuld

Do is vanaf aanstaande zaterdag weer te zien als presentatrice bij SBS 6. Nadat het eerdere Van Je Vrienden Moet Je ‘t Hebben van de buis werd gehaald wegens teleurstellende kijkcijfers, is ze nu samen met Yes-R het gezicht van The Next Pop Talent. Niet iedereen krijgt zo’n grote tweede kans, al vindt Do het floppen van de hypnoseshow niet haar schuld. “Dat had niets met mij te maken. Het deerde me ook niet, de opnames waren al achter de rug en het ging maar om twee van de acht uitzendingen. De kijkcijfers gingen misschien niet door het dak, maar het was helemaal niet slecht bekeken.”

Ze vertelt aan Veronica Magazine: “Ik heb helemaal nooit beweerd dat we beter zouden scoren dan Ik Hou van Holland, Paul de Leeuw of het NOS Journaal. Ik voelde me er helemaal niet rot over. Het was een waanzinnige ervaring. Ik was blij dat ik, zonder enige ervaring op presentatiegebied, deze kans kreeg. En vervolgens vloeide daar The Next Pop Talent uit voort.”

Do is bekend als zangeres, maar blijkt al een tijdje terug haar zinnen te hebben gezet op een tv-carrière. “Een half jaar geleden zat ik bij John de Mol aan tafel. Ik zei: ‘Ik wil presenteren’. Toen zei hij: ‘Nou, dat is hartstikke leuk, maar je hebt nog nooit iets gedaan. Schrijf je maar in bij een castingbureau en als een keer iets voorbijkomt, mag je een screentest doen’. Een paar maanden later kon ik beginnen. Als ik ergens mijn zinnen op zet, lukt het gewoon.”

Do komt wat dromerig over, er schuilt wel enige realiteitszin in haar. “Natuurlijk moet het scoren, het is geen hobby. Het is een commerciële zender en er moet geld verdiend worden. Maar ook al moet ik nog kilometers maken als presentatrice, ik weet dat ik het kan. Ik weet heel goed hoe ik het publiek moet bespelen.”

SBS 6 heeft meerdere presentatoren in verschillende combinaties uitgetest voor zijn nieuwe talentenjacht. Uiteindelijk zijn Do en Yes-R daar als presentatieduo uit naar voren gekomen. De talentenjacht beleeft zaterdag zijn vuurdoop.

Zie ook:
- SBS toch niet in vooravond met The Next Pop Talent
- Niet Tooske maar Do en Yes-R doen The Next Pop Talent
- SBS 6 testte 12 juryleden voor The Next Pop Talent
- SBS 6 op zaterdag met Next Pop Talent en Showbizzquiz
- SBS 6 maakt The Next Pop Talent zaterdagavondshow

1 Reacties // Reageer

One thought on “Do: Flop hypnoseshow SBS 6 niet mijn schuld

  1. Lia

    Tsja… Do. Sinds ze met die piepstem van haar het prachtige Heaven van Bryan Adams om zeep hielp, heb ik haar afgeschreven (vanaf het begin dus). Een van de meest overschatte zangeressen van Nederland, vind ik.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>