Kim-Lian, Jan en Gerard willen miljoenenpubliek Beat It

jansmit_gerardjoling_echtevrienden_640x300Over twee weken zet SBS 6 zijn nieuwe talentenjacht Beat It in. Of talentenjacht: het is meer een spektakelzangwedstrijd waarbij je 10.000 euro kunt winnen. Maar een echte winnaar zoals bij The Voice of Holland, die langdurig in de spotlights moet blijven staan, lijkt niet echt de bedoeling van Beat It. Het gaat Kim-Lian van der Meij, Jan Smit en Gerard Joling vooral om het spektakel. “Mensen moeten gaan kijken, dit is krankzinnig. Ik heb dit nog nooit gezien”, zegt Gerard. De lat ligt hoog op 1 miljoen kijkers.

Weliswaar heeft SBS 6 die score gerealiseerd met Sterren Springen dit voorjaar, andere pogingen met groot amusement in het weekend bleven (ver) onder die score. Maar zegt Jan Smit: “Als zaterdagavondprogramma wil je dat hier een miljoen mensen naar kijkt.” En Kim-Lian vult hem aan in RTL Boulevard: “Dit programma verdient het, ik hoop op dik een miljoen kijkers.”

Kandidaten nemen het tegen elkaar op in de zangcompetitie. De minste kandidaten worden telkens ‘met een knal’ afgevoerd. Op een gegeven moment blijft er één iemand over, die de geldprijs wint. Het verliezend jurylid ondergaat vervolgens zelf een eliminatie.

Zie ook:
- Joling: Beat It gaat er hardhandig aan toe
- SBS 6 haalt Jan Smit binnen voor zaterdagavondshow
- Nog meer amusement SBS 6: The Ultimate Entertainer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>