GTST sluit soapjaar sprookjesachtig af

Het was een mooi soapjaar voor GTST. Het jaar begon met de verhitte zoektocht naar een geheimzinnige amulet, waarbij het er even op leek dat Frits van Houten stiekem toch nog leefde. De cliffhanger bestond vervolgens uit een aanslag op het leven van Ludo Sanders, die na drie maanden schijndood ook opeens weer opdook in Meerdijk. Het jaar wordt echter sprookjesachtig afgesloten met een soaphuwelijk, doorgaans goed voor fikse kijkcijfers.

Bing Mauricius en Sjors Langeveld trouwden eerder al voor de wet, maar vanavond wordt het kerkelijk huwelijk uitgezonden met een spetterende receptie. Want broerlief Jack, die zwemt in het geld en de goede contacten, heeft als verrassing een optreden geregeld van de band waar Sjors al jaren fan van is: Take That. Een mooi 1-2'tje van de platenmaatschappij en de soapschrijvers; Take That mooie promotie voor de comeback en GTST een topartiest in de serie. Iedereen tevreden.

Natuurlijk zijn er wel wat onderlinge spanningen op het feestje. Zo had Janine er dolgraag bijgeweest maar is ze persona non grata. En feestbeest Morris zit zo met zichzelf in de knoop dat hij alleen maar paniek zou zaaien. Moeder Barbara is daardoor ook bepaald niet in feeststemming. Al heb ik het vermoeden dat die problemen in de laatste aflevering van 2006 even naar de achtergrond zijn verdrongen.

GTST, 20.05 uur, RTL 4

Zie ook:
- Belegen huwelijksfeest Sjors en Bing
- GTST: dochter Isabella en Ludo komt terug
- Morris Fischer verlaat GTST

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “GTST sluit soapjaar sprookjesachtig af

  1. amber is de BEST! en de rest ook

    heey eerste srookjes zijn soms leuk

      /   Reply  / 
  2. Charmaina johana merna voet

    ik ben 10 en bijna 11 ik kijk Goeden tijden slechten tijden van me negenste
    . mijn vader zecht dat gtst wilt stoppen verwegen te wijnig kijk cijfers ik weet denkik warom weiniger mensen gtst kijken verwegen reclame tussen de herhaling die super stommen k.t bel spelletjes tijdens de herhaling

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>