GTST: Fataal soapeinde voor Danny de Jong?

De spanning loopt op in Meerdijk, nu de zusjes Baydar hun intrede hebben gedaan. Het blijkt dat Nuran in het verleden een kortstondige romance beleefde met Danny. Ze werd zwanger, Danny zat niet op een kind te wachten en een abortus volgde. Waar Danny de romance als een rebound zag, was – en is – Nuran tot over haar oren verliefd op Danny.

Inmiddels heeft Jan Kooijman, die de rol van Danny vertolkt, zijn laatste opnames al achter de rug. Deze verhaallijn lijkt dan ook zijn laatste te worden. Op internet gaat het gerucht dat het verhaal een fataal einde krijgt.

Fansite GTSTweblog meldt namelijk al enige tijd dat een auto-ongeluk een einde maakt aan het leven van Danny de Jong. Figuranten zouden dit hebben gelekt. Het zou het tweede dodelijke afscheid van een hoofdrolspeler in korte tijd zijn.

Nieuwe spoilers wijzen nog niet richting het overlijden van Danny, dat half maart gepland zou zijn. Wel loopt de spanning verder op tussen Danny en de zusjes Baydar:

* Nuran neemt een ingrijpende beslissing, Aysen wil weten of dit met Danny te maken heeft. Danny overweegt aangifte tegen Aysen te doen.
* Danny krijgt Aysen nog meer tegen zich. Ondanks Nurans bemiddelingspogingen escaleert de situatie en loopt het helemaal mis.
* Aysen schrikt als zij ontdekt dat Nuran en Danny met elkaar naar bed zijn geweest en pakt Danny aan.

GTST, 20.00 uur, RTL 4

Zie ook:
- Meerdijk rouwt; Jan Kooijman verlaat GTST
- Cast GTST te dik? Kijkcijfers beloond met joggingbroek
- Liefdevol en emotioneel afscheid van Charlie uit GTST

21 Reacties // Reageer

21 thoughts on “GTST: Fataal soapeinde voor Danny de Jong?

 1. Danny

  Danny zal worden vervangen en de rol blijft dus.

    /   Reply  / 
 2. Willeke

  Nee hoor. Hij overlijdt. Er zijn nog meer spoilers, waarin er staat dat Danny meer problemen met Aysen krijgt en dat dat fataal afloopt..

    /   Reply  / 
 3. Tess

  Danny gaat idd helaas dood. :( Ook volgens deze spoiler (via GTST Forum) van 1 maart:
  Rik en Rikki nemen afscheid van Danny.

    /   Reply  / 
 4. Willeke

  Maxime krijgt het heel zwaar met de dood van Danny..

    /   Reply  / 
 5. vinn

  Ik snap niet waarom ze niet meer recasten… Charlie hadden ze gewoon moeten vervangen door Tamara Brinkman en Danny kon ook wel vervangen worden…
  Alleen vraag ik mj nog steeds af, zal het ooit uitkomen dat Nick, Janine heb willen vermoorden want dan zit CHarlie wel met een freak bij haar moeder en zou ze mischien terug komen

    /   Reply  / 
 6. Patrick

  Het is juist heel irritant als mensen gerecast worden. Charlie is de enige echte Charlie en Danny de enige echte Dannny

    /   Reply  / 
  1. M

   Lieke is de actrice die Charlie het langst gespeeld heeft, maar Aukje van Ginneken was degene die als eerste deze rol speelde.

     /   Reply  / 
 7. Isabel

  Nouuu dat vind ik echt niet leuk! Ik vond Danny juist zo’n leuk personage, en ik had gedacht dat hij op zijn minst naar de gevangenis zou gaan, omdat hij Aysen misschien iet strafbaars aan zou doen. Ik had gehoopt dat ie naar het buitenlans zou gaan omdat hij zich daar kon ontwikkelen als makelaar, maar het zou onwaarschijnlijk zijn als hij Lana achter zou laten. En ik had niet gedacht dat hij dood zou gaan omdat Edwin ook pas al dood ging en er binnen een jaar zoveel begrafenissen zouden zijn (Rosa ook al) dat het onrealistisch was. Maarja, hij gaat dus dood. :( Ik ga Danny missen!

    /   Reply  / 
 8. Carlijn

  waar is te vinden van nuran en danny met elkaar naar bed gaan?

    /   Reply  / 
  1. Fleur

   Dat is nog niet uitgezonden ;)

     /   Reply  / 
   1. grootste jan kooijman fan

    die zal er ook nie komen

      /   Reply  / 
 9. Roos

  Rosa dood, Edwin dood, ron dood, Charlie weg, Nick weg, Valentijn weg en straks Danny ook nog? Nou, als dat waar is dan hou ik echt op met kijken. En die twee Turkse meiden zijn ook geen aanwinst. Ik kijk het al een tijdje aan maar vind ze gewoon zwaar irritant. Sorry, maar zo denk ik er over.

    /   Reply  / 
 10. mini

  jammer dat ze hem dood laten gaan.ik had liever gezien dat hij idd naar het buitenland vertrekt voor zijn carriere als makelaar.
  die 2 nieuwe meiden vind ik ook super irritant.
  mogen wat mij betreft weer snel eruit geschreven worden.
  ik vind het minder leuk worden nu,charlie weg.nick weg.

    /   Reply  / 
  1. grootste jan kooijman fan

   Hoe komen ze er dan bij dat het een auto ongeluk is dan, of was dat gewoon een afleiding van iets

     /   Reply  / 
 11. anymous

  danny is vandaag van de trap geduwt door Aysan.
  hij lijkt dood. dus volgens mij is hij dood

    /   Reply  / 
 12. Selena

  oo nee jammer ik hoopte dat hij niet dood zal gaan maar weer veder zou gaan dit is zoo f*king niet leuk ik zal je wel missen danny de jong beter gezegd jan kooijman…..

  WE ZULLEN JE MISSEN….

  XXXXJEFANSVANGTST

    /   Reply  / 
 13. amber

  Danny ur so hot wanna have ur baby!!!!!!!!!!!

    /   Reply  / 
 14. lianca

  danny moet blijven, word niks met gtst zo, en die turkse wijven mogen van mij part er sneller uit dan ze erin zaten, arogante schijnheilige irritante wijven

    /   Reply  / 
 15. Jordy

  Danny, de toyboy van GTST die eigenlijk alleen nodig was om 14-jarige pubermeisjes aan de buis gekluisterd te houden, is bedankt voor verdere diensten. Samen met Charlie, de veel te manipulatieve dame die overigens door de schrijvers als veel te geliefd werd gezien. Hallo, wat een debiele afscheidsuitzending kreeg zij? xD Echt, opsodemieteren ermee, was blij dat ze weg was. Hopelijk voorgoed. Ook het feit dat mensen serieus denken dat Lieke de enige was die haar gespeeld heeft. Aukje van Ginneken heeft het als eerste gedaan en naar mijn smaak beter dan Lieke van Lexmond.

  Laat nu de goeie ouwe GTST van de gouden tijd maar weer terugkomen. Dus gooi Bing er ook even uit.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>