Eindelijk ontknoping parachutemoord GTST

aysen baydar gtstVier maanden na de cliffhangeruitzending van Goede Tijden Slechte Tijden wordt vanavond eindelijk de moord op Mike Brandt opgelost. Rechercheur Aysen Baydar heeft in haar eigen tijd het politiewerk verricht, stuit op een vermoedelijke dader die vanavond een volledige bekentenis zal afleggen. Via flashbacks wordt voor de kijker eindelijk duidelijk wat er in de 24 uur voorafgaand aan het vrijgezellenfeestje met de parachutesprong is gebeurd. Spoiler alert!

Afgelopen vrijdag was al te zien dat Aysen een nieuw spoor onderzocht. Ze ontdekte opeens dat de tijdlijn van Rik de Jong gaten vertoonde. Dat en de voorgeschiedenis – Rik zou wraak willen nemen voor Aysens betrokkenheid bij de dood van Danny de Jong – bleken de optelsom waar de politie van Meerdijk al maanden niet opkwam.

Grote vraag is natuurlijk hoe de verhaallijn zich nu verder ontwikkeld. Zal Ferri Somogyi, de vertolker van Rik, de soap gaan verlaten door een enkeltje gevangenis? Het is hem eerder overkomen, toen Rik vele maanden opgesloten zat in een Thaise gevangenis. Toen overigens niet voor moord of doodslag.

Het zou ook kunnen dat Riks verbijsterende actie in de doofpot verdwijnt, en daarmee één van de vele tikkende tijdbommen in Meerdijk vormt.

GTST, 20.00 uur, RTL 4

Zie ook:
- Dader parachutemoord GTST lijkt bekend
- GTST: Nieuwe Bianca Bouwhuis blijkt oude bekende
- Ontknoping parachutemoord GTST op 12 november
- GTST: Moordenaar Mike komt uit vaste cast
- Ontknoping parachutemoord GTST duurt nog maanden
- GTST: ‘Rol Aysen Baydar wordt alleen maar heftiger’

1 Reacties // Reageer

One thought on “Eindelijk ontknoping parachutemoord GTST

  1. Gtstfites

    Vanwege drugs zat Rik eerst in de gevangenis in Thailand.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>