Zus Jan Smit in zangwedstrijd Tien

Het deelnemersveld van Just the Two of Us, een nieuw zangprogramma op Tien, is opnieuw uitgebreid. GTST-acteur Mark van Eeuwen, presentator Jan-Joost van Gangelen en zus-van Monique Smit gaan vanaf maart een poging wagen als zangers. Zij worden gekoppeld aan bekende zangers als Ruth Jacott, Berget Lewis, Nurlaila Kim, Thomas Berge en Xander de Buisonjé. Linda de Mol en Gordon nemen de presentatie voor hun rekening, ondertussen begint het een bont gezelschap te worden.

In Just the Two of Us worden bekende Nederlanders gekoppeld aan zangers. Samen moeten ze elke week een duet ten gehore brengen. Degene die het er het slechtst van afbracht of degene die de minste stemmen krijgt, valt af. Uiteindelijk is er een finale tussen twee duo's. Het zou me niet verbazen als het winnende duo een single uitbrengt.

Het complete deelnemersveld tot nu toe: Beau van Erven Dorens, Edwin Evers, Jan Joost van Gangelen, Sonja Silva, Rick Brandsteder, Mark van Eeuwen, Monique Smit, en Peggy-Jane de Schepper.

En bij de professionele zangers hebben zich gemeld: Ruth Jacott, Xander de Buisonjé, Edsilia Rombley, Monique Klemann, Berget Lewis, Syb van der Ploeg, Thomas Berge, Nurlaila Karim of René van Kooten.

In de jury zitten Rob Stenders, Cornald Maas en Esther Hart. Zo belooft Just the Two of Us een heel gezellig programma te worden. Vanaf zondag 11 maart te zien bij Tien.

Zie ook:
- Beau op voorsprong in zangcompetitie op Tien
- Hoog Songfestival-gehalte in zangwedstrijd Tien
- Na ijsoorlog ook zangoorlog op komst

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Zus Jan Smit in zangwedstrijd Tien

  1. Simon

    Idd,
    Nu moet de presentatie en hele programma nog gezellig worden. Ze moeten een voorbeeld nemen aan SBS, niet aan RTL. Want Sterrendansen op het ijs scoort beter. Ook al ben ik niet zo’n fan van SBS. Tien MOET gewoon beter scoren. Ze hebben al een leuk presentatie-duo en leuke kandidaten. De vooruizichten zijn goed.

      /   Reply  / 
  2. Thomas

    wat grappig dat sinds sterren dansen op het ijs iedereen vindt dat programma’s gezellig moeten worden…..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>