Lekker Slim: battle der sekses verpakt in kennisquiz

En alweer een format van Talpa bij RTL. Nadat eerder deze week al Daten in het Donker en Ik Hou van Holland zijn uitgezonden is het nu de beurt aan Lekker Slim op RTL 5, gepresenteerd door Bridget Maasland. Achter de schermen hebben zes beeldschone vrouwen een kennisquiz ingevuld. En voor de schermen zijn er zes mannen die moeten inschatten welk antwoord ‘hun’ vrouw heeft gegeven. Of dat antwoord daadwerkelijk de vraag beantwoordt, is niet belangrijk. Zolang het maar strookt met het antwoord van de vrouw.
In Lekker Slim draait het dan ook niet om het weten van zoveel mogelijk antwoorden, het gaat om de battle tussen de sekses. Want wat komt bovendrijven: de feitenkennis van de bloedmooie meiden of de mensenkennis van de heren? Uiteindelijk valt er een mooi geldbedrag te winnen.

RTL 5 heeft Lekker Slim lekker slim achter Wipeout geplaatst, toch wel de hit van de zender. Zo is er meteen een mooie inleiding van kijkers. Aan Bridget de schone taak deze vast te houden.

Lekker Slim, 21.30 uur, RTL 5

Zie ook:
- John de Mol zet in op blondjes
- John de Mol: Talpa wordt niet zo groot als Endemol

13 Reacties // Reageer

13 thoughts on “Lekker Slim: battle der sekses verpakt in kennisquiz

  1. S|mon

    Raar dat ik nog helemaal nergens iets over dit programma heb gehoord of gezien.. Ik denk dan toch dat RTL 5 wat meer reclame hiervoor had moeten maken.

    Weet iemand of dit ook al ergens in het buitenland is uitgezonden??

      /   Reply  / 
    1. Pietertje

      RTL 5 maakt er alleen maar reclame voor.

        /   Reply  / 
  2. Jeanne

    Vrijdag in RTL Boulevard is er uitgebreid aandacht aan geschonken.

      /   Reply  / 
  3. Lucie

    Ik heb net het eerste deel gezien van dit programma. Ik ben zeer geshockeerd. “Strijd van de sekse’, hier gaat het om volgens de programma omschrijving. Is dit een grap? Die vrouwen zijn oliedom, is dit geacteerd? Ik ben geen feminist, maar dit gaat echt te ver: vrouwen worden als zeer dom neergezet tegenover mannen uit een goede sociale klasse. Er worden geen normale vrouwen gebruikt, maar vrouwen met een zeer laag IQ, die geen enkel besef of interesse in de wereld om hen heen hebben.
    Achterlijk!

      /   Reply  / 
  4. Dirk

    Ik zag vanavond een stukje van dit programma.

    Niet te geloven !, de onnozelheid straalt er vanaf.

    De vrouwen die meedoen in dit programma zijn in het bezit van een ‘lekker koppie’ dat compleet gevuld lijkt te zijn met zaagsel.

    Ik hou mijn hart vast voor die dames, als ze in het werkelijke leven ook zo onnozel zijn, dan komt ‘t wel goed met ze, maar niet heus …

      /   Reply  / 
  5. pff

    achterlijk programma hahaha waar gaat dit over

      /   Reply  / 
  6. Ilex

    Dit programma wordt de nieuwe hofleverancier van ‘de TV draait door’ van DWDD. voorbeeld: Volgens een van de meiden is Nelson Mandela een seriemoordenaar. Dit programma is echt ongelofelijk. De lege blik in de ogen van de meiden verraadt dat het niet geacteerd is, maar dat ze echt het IQ van een tomatenzaadje hebben.

      /   Reply  / 
  7. Anna

    Ik geloof echt helemaal niets van de inhoud van dit programma. Dat er domme doch lekkere meisjes rondlopen begrijp ik ook wel, maar de programmamakers/tekstschrijvers hebben echt hun hand overspeeld. Zó intens en schaamteloos dom als deze meiden is echt niemand.

    Daarbij ben ook ik geen feminist, maar verbaas ook ik me in hoge mate over de aankondiging ‘battle of the sexes’. Als die kandidates representatief zouden zijn voor *de vrouw*, dan zouden we allemaal met een IQ van 60 zitten :)

      /   Reply  / 
  8. Mart

    Personal shopppers he :D

    Heb gister in de reclameblokken van miljoenenjacht gekeken, en een half uurtje na miljoenenjacht. Wat is dit een leuk programma zeg!

      /   Reply  / 
  9. Mart

    de tranen liepen zowat over me wangen toen ze zei dat nelson mandela een serie moordenaar is. Geloof overigens wel dat ze zo dom kunnen zijn. Neem als voorbeeld die Nena uit de gouden kooi. Als ze die daar neerzetten wordt het net zo grappig. Wat denken jullie dan. Als je alleen maar aan het winkelen bent en aan het feesten, en nooit het nieuws volgt tja dan krijg je dit soort tavarelen.

      /   Reply  / 
  10. Monsterventjuh

    “”Lekker slim”" Het zal verboden moeten worden… Vrouwen op zo’n mannier de grond in te schoppen…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>