Joran van der Sloot verwacht zondag ‘goede tv’

En ook Joran van der Sloot heeft gereageerd op de hele mediahype rondom de uitzending van Peter R. de Vries Misdaadverslaggever van aanstaande zondag. De vermeende lijkendumper zegt 'goede tv' te verwachten. Alleen is het verhaal dat De Vries zondag zal schetsen niet waarheidsgetrouw. De bekentenis die Van der Sloot op verborgen camera aflegt, is een leugen. "Ik heb hem alleen verteld wat hij wilde weten", aldus Van der Sloot zojuist in Pauw & Witteman.

Van der Sloot staat er om bekend tegenstrijdige verklaringen af te leggen. Dat heeft hem flink in de problemen gebracht, want hij moest maanden in voorarrest zitten. Waarom dan weer liegen, vroegen Pauw & Witteman. "Dat vraag ik mezelf ook wel af, ja."

Joran zit zondag in elk geval voor de buis, als SBS 6 aan de speciale extra-lange uitzending zit. Hij zegt Peter R. de Vries, die hij drie weken terug nog op een glas wijn in zijn gezicht feteerde, niets kwalijk te nemen. "Die man doet gewoon zijn werk."

Ondertussen ligt de inhoud uit de uitzending van zondag nagenoeg op straat. Natalee werd onwel en overleed. Joran raakte in paniek, voer de zee op en gooide het lichaam daar overboord.

Zie ook:
- De Vries sleept 3 mensen mee in uitzending Natalee Holloway
- Ook Peter R. de Vries naar Oprah
- Peter R. de Vries blikt maandag terug op uitzending Holloway
- Holloway-uitzending Peter R. de Vries nu al kaskraker
- Peter R. de Vries claimt oplossing zaak Natalee Holloway

26 Reacties // Reageer

26 thoughts on “Joran van der Sloot verwacht zondag ‘goede tv’

  1. Sandra

    Ja, zo kan hij zichzelf er altijd uit lullen. Door te zeggen dat het een leugen was. Wat weten nu werkelijk van Joran niets. Want alles blijkt een leugen te zijn….

      /   Reply  / 
  2. r.mc.n

    Wat een onzin zeg.

    Er wordt gezegd dat Jordan met een bootje de zee op is gegaan om Nathalee te dumpen.
    Voor zover ik uit de media begreep heeft hij haar laten dumpen; op zee ja. Maar ik begrijp ook dat we die verklaring óók weer met een schep zout dienen te nemen. Uw berichtgeving loopt niet erg conguent met de “grotere media der aarde”.
    Zorg dus voor up to date informatie en geen allang achterhaalde feiten.

      /   Reply  / 
  3. anti joran

    word een keer tijd dat hij achter de tralies komt te zitten of een beste pak slaag krijgt met zijn lelijke kop.

      /   Reply  / 
  4. spiderman

    met een vader die toendertijd rechter in opleiding en vele vrienden in het om zal deze jongen nooit veroordeeld worden wat maar weer blijkt,,,met de juiste kennis is de hele boel te omzeilen ( ook veroordeling)

      /   Reply  / 
  5. 666

    Ach ja pa Holloway moet de miljoen dollar die hij voor de gouden tip overheeft maar reserveren voor andere doeleinden.

    If you get my drift.

      /   Reply  / 
  6. ikkie arnhem

    joran, vieze smeerlap. hoop dat je brand in hel en dat je de rest van je leven vast komt te zitten. Hoop je ooit eens tege nte komen in arnhem, vieze smeerlap dat je er bent. branden zul je.

      /   Reply  / 
  7. ikkie arnhem

    wees eens in je leven eerlijk. zal moeilijk voor je zijn maar probeer het eens. Zielig mannetje dat je bent. Hopelijk word het na zondag allemaal duidelijk en is het gedaan met je zielige leventje en je leugens. Mensen kapot maken, knap hoor. hopelijk word jij in de bajes flink onder handen genomen. succes met je karakter.

      /   Reply  / 
  8. ikke

    joran je kan blijven liegen maar de waarheid die komt altijd eruit. je verneukt jezelf met je eigen zogename leugens. en die vader van jou? had die ook een rol erin. zeg me niet dat hij van niks weet. onthou een ding:WHAT GOES AROUND COMES AROUND.

      /   Reply  / 
  9. leading questions

    De manier van onderzoek, van Peter R, is nu juist van de ergste en slechtste soort wat je je bij politiewerk kunt voorstellen.

    Hij is en doet uitsluitend vooringenomenheid.
    Daarmee heeft hij iemand op pad gestuurd, en die heeft de gesprekken in de vooraf gedachte richting gestuurd.
    Met het bekende resultaat, dat wat Peter R van te voren al lang zelf had bedacht.
    Peter R is TV maker, en doet dus alles om met TV geld te verdienen.

    De volgende uitzending gaat over wie nu echt de moord heeft gepleegd, een drugsdealer uit de VS, familie van de Holloways

      /   Reply  / 
  10. so

    joran & his family are no count dirt bags & will eventually pay for being the scum of the earth that they are.

      /   Reply  / 
  11. bart

    ik wil wel eens zien hoe peter nou gaat recht praten dat deze versie van jorans verhaal wel geloofwaardig is. peter heeft ‘m al tijden afgeschilderd als leugenaar, maar zodra er iets uitkomt wat peter wel wil horen dan moeten we dat geloven?

    zo’n “bekentenis” is volledig waardeloos als er niet echt harde bewijzen bij komen. en dat zie ik niet gebeuren.

      /   Reply  / 
  12. Joran van der Sloot

    Nog even over de bekentenis. Dat waren leugens die verzonnen zijn en daarom gelogen. Dat hij een leugen had verteld was ook gelogen.

      /   Reply  / 
  13. Joran van de Dood

    Ìk denk dat het beter is dat ik hem niet tegenkom !!anders ga ik met hem ook een stukkie varen

      /   Reply  / 
  14. Adri

    Joran van der Sloot heeft toch wel een zeer gespleten persoonlijkheid.

    Als je met een meisje vrijt, en zij wordt onwel, dan is dat absoluut geen reden om haar definitief te laten zwijgen
    (verdwijnen) tenzij je oets gedaan hebt wat tegen haar zin is gebeurd !

    Dus met de laatste nonchalante verklaring van; och, ik heb gezegd wat hij wilde horen, ik heb alles uit m’n duim gezogen, kan nooit waar zijn, zeker in het kader van de eerdere elkaar steeds tegensprekende verklaringen.

    Ook speelt de vader in het geheel een onduidelijke, en ook enigszins verdachte rol.

      /   Reply  / 
  15. Remco

    hoi hoi allemaal
    TJA,,,dat die Joran een gladde prater is weten we allemaal wel!!!Maar ik ben wel benieuwd wat de straf-eis zal worden en niet dat er voor Beth Twitty een nieuw “GAT” word open gegraven(wat ik wel denk)als er al een strafzaak komt,,,ben ik benieuwd of er wat met het bewijsmatriaal(op genomen film) gebruikt kan worden!!! dit betwijfel ik!Ik denk dat er niet kan worden vastgesteldt of hij een moord heeft gepleegd,Ik denk dat hem alleen maar iets tenlaste gelegd kan worden in de trend van hulp bieden by zich ontdoen van een vermoedelijk levenloos lichaam(er is nooit vastgesteld door een arts(lijk-schouwer)of ze overleden was),…tevens kan hij zich er op beroepen ,dat hij een paniek aanval heeft gehad ofzo,…en zich daarom op deze manier via een zogenaamde vriend(en) van het vermoedelijke lichaam ontdaan hebben.Tja, en laten we niet vergeten dat de pa van hem advocaat is he,… die kan blijven procederen!!! dat hij misschien een redelijk hoge straf-eis krijgt tehoren,…KAN,…maar lang leven het hoger-beroep he,,,,,Straf heb je zeker verdiendt JORAN!!!! En Peter R.de Vries vind ik iemand die het zeker goed doet in de showbizz wereld!Maar er is een spreekwoord: schoenmaker blijf bij je leest! GROETJES REMCO

      /   Reply  / 
  16. Ischa Speldenbrink

    ik heb gisteren die uitzending zitten volgen en zat me alleen maar kapot te ergeren aan meneer de vries!

      /   Reply  / 
  17. samara

    Beste Ischa!
    Zulke mensen als jij begrijp ik ook niet, hoe kun je jou nou aan meneer de vries gaan ergeren???? omdat hij ze zaak wil gaan oplossen??? omdat hij de moeder van dat meisje wil helpen achter de warheid te komen en haar niet meer in onzekerheid laten leven??omdat hij een snotaap die elke keer liegt achter de tralies wil hebben??? en die joran, die wil gewoon een vergoeding hebben en trekt zicht van niemand iets aan, hij is gevoelloos en liegt elke keer als hij wat zegt. IK erger mij juist aan zulke mensen! Ga jij maar eerst goed nadenken en dan pas een reactie hier plaatsen

      /   Reply  / 
  18. lars

    ik hoop dat ik die vent een keer tegen mag komen in de toekomst.
    dan mag hij hopen dat die klootzak nog steeds een hele grote ”engel” boven zich heeft, want hij heeft de duivel voor zich staan.
    hetzelfde geld voor die klootzak wat hem heeft geholpen.
    joran, ik hoop voor jou dat je vast komt te zitten want op straat heb jij geen leven, en dat geld ook voor je vriend en vader, want die heeft jou’ook te veel geholpen!

    brand in de hel!
    x lars

      /   Reply  / 
  19. defcon

    joran pffff gewoon een onbenullig kereltje die dollars zag in patrick die zogenaamd een onderwereld figuur is, en dan met een ruig verhaal komt over Nataly alleen al in de verklaring van hem zitten 16 fouten en tegenstrijdigheden die het wel zo ongelofelijk maken dat je gewoon kan stellen dat hij simpelweg weer zit te liegen om een goed voetje te halen bij patrick en dat ook nog onder invloed van drugs, daar kan je wettelijk geen enkele waarde aan hechten. en waar is nu het echte bewijs ? dat lul verhaal van joran? pffffff kom op realistiech blijven een veroordeling vind volgens ons grondbeginsel plaats op concreten feiten en omstandigheden en niet op een verklaring

      /   Reply  / 
  20. Ischa Speldenbrink

    Ik ben het met u een dat meneer de vries het met de goede bedoeling doet. Alleen de manier waarop is zo verschikkelijk fout.

      /   Reply  / 
  21. aerjen

    SHAME on you vd VEER
    SHAME
    SHAME SHAME
    Think of you walking the grachtengordel.
    Your a serious Idiot

      /   Reply  / 
  22. piet met die wijven in het riet

    Wat is hier nu gaande, dat die Joran niet helemaal tikt, of niet deugd staat hier buiten kijf.
    Maar wellicht is hij nog veel gewiekster als die media gek van eene de Vries.
    Onze Peter heeft ja meer kijkers gekregen dan boer zoekt vrouw, want daar gaat het om.
    Hoezo, vlug verteld,waar zijn de bewijzen, wat is hier waar.
    Iets opgenomen wat publiciteit trekt en waar een echte ondernemer, die hart voor zijn zaak heeft er vijf maanden à raison van 5000 euro voor over heeft. Laat me niet lachen!!!!
    Toch wel een ….. bedrijf als hij zich voor die luttele centen laat gebruiken. Of meent die dat ie roomser als de Paus moet zijn.
    Als die van der Sloot ook maar ietsje verstand heeft gebruikt, en anders is het een klojo, te dom om voor de duvel te dansen, heeft hij wel degelijk een paar mailtjes verzonden, waarin hij aangeeft dat dit een voor hem opgestelde val is geweest. Natuurlijk ver voor de uiteindelijke openbaarmaking.
    Misschien dat de infiltrant zelfs tot die groep van der Sloot hoort.
    Anderzijds de veelvuldige vraagstelling van de infiltrant en HET TEAM DE VRIES van het hoe en wat en waarom en wie moet een ezel nog argwanend maken.
    Misschien heeft vd Sloot dit bijtijds onderkend.
    Dit wil niet zeggen dat ik voor hem pleit, echter dat ZEER AROGANTE GEDOE van Peter R. de Vries van ik heb het opgelost, slaat nergens op. Want ik denk dat beiden (of alle drie)op het geld uit zijn, de een nog meer dan de ander.
    Zoek zelf maar uit wie ik hiermee bedoel.
    Er wordt in de media teveel geluld, de echte inhoud ontbreekt er meer en meer aan. Alleen maar de voorpagina telt en je moet zelfs niet eens een paar regels verder kijken, want dat weet je helemaal niet meer wat de titel is c.q. waar het over gaat.
    Maak er maar een soap van, dat is tenminste iets voor oude wijven.
    Groetjes
    Peter R. de Vries jij mag ook hier op reageren hoor!!! Houdt je maar niet in, want je meent toch dat jij alleen het bij het rechte eind hebt, zal best kunnen maar niet op die proffesionele manier van jou. Natuurlijk wel wat betreft de kijkcijfers, echter ik voel heel duidelijk dat mensen met een beetje verstand zich hierbij de nodige vraagtekens zetten.

      /   Reply  / 
  23. anneke beek

    toen mijn dochter 26 jaar geboren was leek het mij het ergste wat een moeder kan gebeuren dat eens mijn dochter vermist zou worden .Ze heeft het toch eens gedaan maar bleef maar een middag weg als moeder zijnde ga je door een hel . gelukkig vond de pomlitie haar weer en was alles goed afgelopen maar ik begrijp niet joran dat jij zo een bloedhond zelfs niets maar dan ook niets voelt van de schade die jij berokkend heb beth zal nooit een graf hebben waarop ze bloemen kan leggen niet weet waar haar dochter is ik heb respect voor beth en zeker voor peter r de vries .maar jou gun ik een straf in amerika in een dodecel met een gifspuit uiteindelijk maar het liefst ga je op een electrische stoel dan kun je ook trillen zoals natalee in ieder geval ik haat je

      /   Reply  / 
  24. anneke beek

    om geen misstanden te doen ontstaan wil ik nogmaals benadrukken hoeveel respect ik voor peter r de vries heb hij heeft de zaak toch opgelost en ook kon je op tv ziendat er bij de puttense moordzaak ook alles heeft geregeld ik heb de grootste bewondering voor hem want in mijn ogen is de arubaanse politie een stelletje kunju;s ja je hoort het goed ik heb een antiliaanse vriendin maar het kleine landje nederland met peter r de vries heeft het mooi opgelost en ik als nederlander ben ik zeer trots op .en mag ik er trots op zijn ?en mag peter er niet trots op zijn wat een stelagenten die ingedut zijn op aruba zal aan de warmte liggen of vermoeidheid of de weg van de minste weerstand maar inderdaad peter hield zijn hoofd koel en joram ik hoop je nooit te zien en helemaal niet in het hiernamaals ik hoop niet dat ik je in het hiernamaals tegen kom maar wel daqt ik nathalee in de hemel tegen kom daar is geen verdriet en pijn daar is ze zorgeloos en blij en zonder pijn maar voor beth erg genoeg dat ze geen graf kan bezoeken wat ik het graf van mijn dochter wel kan bezoeken of zelfs geen urn ik vind dit nee ik kan er niet over praten ik heb er dagen van wakker gelegen stik de paardemoord

      /   Reply  / 
  25. JW

    Mannetje, je maakt me misselijk !!……………………………………………

    Peter R de Vries dusssssssssss

    Wat een mediageile loser.

    Oh ja, voor de duidelijkheid: ook Joran is een loser. Maar verliest het ruim van Peter

    Wat een lamlul die de Vries, ze moesten je op je arrogante bek poffen oetlul. Over de rug van een weduwe en een dood meisje aan je mediafetisjisme voldoen en geld verdienen, bah !!!!!

      /   Reply  / 
  26. Iris

    het is wel duidelijk dat hij fout is geweest, dat weten we allemaal!
    maar waarom al die paniek? de mensen die zeggen dat hij een sukkel is de mensen die zeggen dat ze hem haten, zijn die wel goed wijs? ik bedoel hebben ze die natalee hollaway gekent? nee, dus waar maak je je druk om? okee het is erg, maar er gaan zoveel mensen dood. laat die jongen toch met rust hij heeft het er al moeilijk genoeg mee. En gestraft wordt hij wel dus daar hoef je niet bang voor te zijn! de mensen die hem lastig gaan vallen bedreigen en dat soort dingen die zijn hier pas echt kansloos,

    en wat hun moeten doen is het zoeken naar een leven! :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>