Nieuwe stunt Rambam met nep-overledene

Het Vara-programma Rambam weet opnieuw de media te halen, dit keer de voorpagina van De Telegraaf. “Vara gaat over lijken”, kopt de krant. Rambam wil in een verborgen camera-actie aantonen dat uitvaartverzorgers misbruik maken van emoties bij weerloze nabestaanden, en dat er exorbitante prijzen zouden worden berekend. Daarvoor laat het programma drie uitvaartverzorgers opdraven om de 25-jarige Lex Brenninkmeijer te laten verzorgen. Klein detail: Lex is niet dood.

In de krant staat dat de drie verzorgers van Dela het ontzielde lichaam niet mochten zien en dus ook niet mochten verzorgen. Bij een bezoek kwamen ze zelfs voor een dichte deur te staan, omdat de familie uit eten was gegaan. “Ik heb nachten lang wakker gelegen omdat ik me zorgen maakte over de overleden”, zegt één van de verzorgsters in de krant.

Dela vindt het ‘totaal respectloos en buitengewoon onfatsoenlijk’ wat Rambam heeft gedaan. Er zou een klacht ingediend gaan worden tegen Rambam.

Het klinkt als een smakeloze stunt, nadat de ontmaskering van Derek Ogilvie gisteren ook al flink tegenviel. Een keiharde confrontatie bleef uit bij iets waarvan iedereen eigenlijk al wist, dat het geen zuivere koffie was.

Zie ook:
- Kwajongens-tv Rambam levert Derek Ogilvie streek
- Vara terug met Rambam, presentatie geheim
- Stronttrui valt slecht; ‘Actie beschadiging Harry Mens’
- Vara laat Harry Mens nepproduct aanprijzen in Business Class

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Nieuwe stunt Rambam met nep-overledene

  1. Tamara

    Gewoon wagelijk! Heb gisteravond gekeken naar de aflevering van Derek Ogilvie…hoezo ontmaskerd? Wat een inhoudloos programma zeg dat RamBam…de enige die door de mand valt is RamBam zelf. Haha en met knippen en plakken kom je een eind.

      /   Reply  / 
  2. Sven van der Mann

    Zal allemaal best, maar Linda Hakeboom is wel een juweeltje

      /   Reply  / 
  3. Jenta

    Ieder moet geloven wat ie wil geloven. Op tv kan je alles maken zoals je het wilt, het is 1 grote poppenkast. Ben het dus wel met Tamara eens, met knippen en plakken kom je een eind. Er zijn zoveel dingen waar mensen in geloven, en wie zegt dat het bestaat. Misschien is het inderdaad niet echt wat ie doet, maar toch heb ik daar zo m’n twijfels over, want zo heb ik eens door iemand kaart laten leggen, ik kon die vrouw niet, zij kon mij niet, maar alles wat ze zei klopte 100%. Waarom zou dat wat Derek doet dan niet echt kunnen zijn ;)

      /   Reply  / 
  4. Topmodel

    eens met Tamara en Jenta, er zijn absoluut mensen die dit wel kunnen. Wat rambam betreft, slaat het programma werkelijk nergens op. Er worden open deuren ingetrapt en om de open deuren aan de kaak te stellen, toont rambam zelf verwerpelijk gedrag. t zal wel aan mij liggen….

    De belgen hebben leuke filmpjes met Mattieu van een telefoonprovider, rambam gaat te ver om dingen aan de kaak te stellen, die ook al eens op een respectvolle manier aan de kaak zijn gesteld door een programma als radar of kassa.

      /   Reply  / 
  5. Zo

    En wat hebben ze aan de kaak gesteld? Weer niks, ze proberen het Belgische programma basta na te doen die wel gewoon mobistar oprolt met een geniale actie. Maar met rambam lukt het niet echt.

      /   Reply  / 
  6. Ingrid

    Als ik die berichten hier lees dan wordt wel weer bevestigd, dat het niet de meest snuggere mensen zijn die in die oplichter geloven. Zij kon mij niet, ga terug naar school!

      /   Reply  / 
  7. Pingback: Omstreden uitvaart-aflevering Rambam op tv | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>