BNN.nl bezwijkt onder Spuiten & Slikken

Spuiten & SlikkenVol enthousiasme verwijst Sophie Hilbrand in het nieuwe seizoen van Spuiten & Slikken naar de website van het programma. Deze week zou daar een pornofilmpje te vinden zijn van trioseks. En blijkbaar is de kijker daar razendbenieuwd naar, want de website BNN.nl was slecht te bereiken na afloop van het programma. En het was niet de eerste keer dat dit het geval was. Gelukkig zijn de filmpjes nog onbeperkt on demand te vinden op de website, zodat teleurgestelde bezoekers komende week alsnog hun slag kunnen slaan.
Recent had SBS hetzelfde. Toen darts werd onderbroken voor Hart van Nederland, werden kijkers doorverwezen naar internet, waar de match gewoon te volgen zou zijn.

Door de massale toeloop na de uitzending kunnen de servers al het dataverkeer niet aan, waardoor de website heel traag wordt of er in het ergste geval uit komt te liggen. Ook Zappen had daar last van. Via Google kwamen er hier in zo’n twee minuten tijd vele honderden bezoekers langs, waardoor de boel vastliep. Maar de webmaster verzekert mij dat er een grotere server is besteld. Dus volgende week doen we het gewoon weer. Nu BNN nog ;-)

Zie ook:
- SBS faalt gigantisch met darts op internet
- Spuiten & Slikken: Sophie geen ‘heilig paasei’
- Spuiten & Slikken terug naar voorlichtende rol
- Spuiten & Slikken & Branden
- Spuiten & Slikken deed naam eer aan (met filmpje)
- Spuiten & Slikken terug: a breezer for a blowjob
- Laatste Spuiten & Slikken: tijd om de balans op te maken (Met afleveringen 1ste seizoen)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>